Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2012 01 26, 17:40)
. Aha ir rankos taip, tarsi gitara ruošies tuos langus iškult biggrin.gif

Lygiai toks pats įspūdis susidarė. Ir trūksta kažkokios pusiausvyros, nemoku pasakyt.

Merginos, studijuoju literatūrologiją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 26 sausio 2012 - 17:50
QUOTE(guste87 @ 2012 01 26, 21:37)
sveikos 4u.gif
mano Nd 1, kelsiu po vieną nd,kei kas netiks iškart perdarysiu,kad nereiktų šokinėt nuo vieno nd prie ankstesnio  smile.gif
[/img]

uzskaitau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 01 26, 22:16)
Lygiai toks pats įspūdis susidarė. Ir trūksta kažkokios pusiausvyros, nemoku pasakyt.

Merginos, studijuoju

Man tai skamba labai sudetingai, nes as pati ekonomika studijavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 01 26, 16:14)

Man patiko, spalvingumas irgi gražus, švelnu. Galėtų kutų nesimatyti kairėj smile.gif

Gintarija86-> o, man patiko tavo auto smile.gif Kokia graži smile.gif man j/b ne per pilkas. tik kirpčiau kairę pusę ir apačios arba viršaus, tada taip gražiai kairiam krašte tupėtum smile.gif Fainas auto, toks paprastutis smile.gif
Ooo, pritariu rG komentui smile.gif

Yvette -> sveikinu tapus dviguba teta smile.gif kaip faina smile.gif Aš jaučiu niekad netapsiu teta, mano sesė nemėgsta vaikų labai.

Mamyte_Saule -> labai mažos foto, nesimato gerai smile.gif bet man be horizonto smile.gif pati gėlė nelabai kaip pateikta, šiand bandžiau ir aš vazoną fotografuoti, heacintas pražydo, bet taip ir nepavyko gero kadro padaryti, bandysiu gal ryt... nu neįdomiai man žiūrisi ir pan. Bandyk iš viršaus, apačios, ten iš šonų kaip nors, atrask tam vazone kažką, ką norėtum akcentuoti, pvz - lapelių raštai ar pan. Palauk kol saulė išlįs, statyk prie lango, bandyk ką nors įdomiau smile.gif

kristukass -> Man tai keistai atrodo vien dėl skirtingo j/b smile.gif Patinka pirmoji smile.gif fono nelabai patinka lango balkiai tie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 26 sausio 2012 - 18:16
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 26, 18:16)

Yvette -> sveikinu tapus dviguba teta smile.gif

Prisidedu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 26, 16:26)
Labai labai blogai. Man kariojoj kazkas labai erzina, bet nezinau kas.  doh.gif
Self Portrait- no face...
user posted image

fonas erzina mažiau, negu sustumtos figūros įspūdis. suprantu, kur ėjai, bet nepavyko tos gitaros ir moters grakštumo sujungti. negrakštu, ir viskas smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
esame su keliom draugėm mokomą bendrovę įkūrę, mokomės verslo, gaminame atvirukus, albumus paveikslus ir kita, aš esu paskirta tuos darbus įamžinti doh.gif
Labai sunku tokį plokščią daiktą fotografuoti, gal galite patarti kaip geriua tai daryti?? unsure.gif

Štai keli mano daryti atvirukai/kvietimai
user posted image

user posted image
Atsakyti
Ikeliu ir as savo pora komentarams, pamokymams ir kritikai 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Eve, pirmoje foto kraštas kažkoks išlindęs, koliažo nelabai vykęs, pabandyk internete pasieškot pavyzdžių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aroonele: 26 sausio 2012 - 18:49
QUOTE(Eve... @ 2012 01 26, 18:34)
Štai keli mano daryti atvirukai/kvietimai

Aš ne taip dėčiau atvirutes. Guldyčiau gražesniame fone, rinkčiausi kitą fotografavimo kampą. Akcentuočiau siaura ryškumo zona kurią nors detalę. Ir turbūt būtų ne vien atvirutė, o dar kas nors padėta (gėlės žiedas, plunksna, kriauklės, akmenukai ir t.t.). Dabar taip greitai nerandu pavyzdžių. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 26 sausio 2012 - 19:02
QUOTE(maija @ 2012 01 26, 16:08)
Šiandien man šventė,

antroji tai faunuole,o treciojoje prajuokino katino akys biggrin.gif
pilkokas ir man JB rolleyes.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 01 26, 16:14)
Tarkavimui.

man ta kita foto fainesne,kur yra flickre,sioje norisi fokuso ir kairiojoje veido puseje rolleyes.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 26, 16:35)
Keliu viena siandienini auto, zaidziau zaidziau su jb ir nebezinau ar ne per pilka?  g.gif

veidas tai pilkas, nors rankos jau gerai ziurisi rolleyes.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 01 26, 19:46)
Ikeliu ir as savo pora  komentarams, pamokymams ir kritikai  4u.gif

antroji ziauriai patiko,akys kaip stikliukai bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui, bandžiau aš irgi su tuo fokusu žaisti, fokusuoti į detales kaikurias... Kai parodžiau kitom buvau išpeikta, nes jos nesuprato kodėl viskas susilieję, o tik mažas tarpas ryškus... doh.gif Viską fotkinau per naują... g.gif

Whatever, man tai vaiko galvytės viršuje nukirtimo nesinori g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 26 sausio 2012 - 19:14
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 26, 18:46)
Ikeliu ir as savo pora  komentarams, pamokymams ir kritikai  4u.gif

atleisk, bet vaikelio akys klaikios unsure.gif doh.gif

Pirmoji visai smagi, kontrasto tik norisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 26 sausio 2012 - 20:02