Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(eglliux @ 2012 01 26, 15:42)
1. F5.3 ISO 200
2. F36 ISO 1600
3. F10 ISO 400

jei pastatyum puodelį toliau nuo fono, skirtumas matytųsi smile.gif pasibandyk wink.gif
Papildyta:
QUOTE(eglliux @ 2012 01 26, 15:38)
o cia tiesiog jau negaliu nepasidziaugti nes man rodos cia geriausias mano variantas 1ND? ne? kazkaip jau isivaizduoju kad cia jau ryskus fokusas nu nezinau man labai labai jau sitas variantas, o kaip is tikruju? blush2.gif  i aplinka jei galima neziurekit nes eksperimentavau tik sau ir nesusilaikiau neparodzius kaip pavyko perkadruoti  blush2.gif  blush2.gif

aha, čia fokusas puikus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 26, 15:35)

Visai pradejau sau nuotraukose patikti smile.gif gal sakau pagaliau pavyks atsipalaiduoti pries objektyva biggrin.gif

labai graži esi 4u.gif

su nuotrauka viskas tvarkoj manau, tik j/b pilkokas, siūlyčiau su j/b paeksperimentuot wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 01 26, 15:14)
Tarkavimui.

spalvos- skonio reikalas
veido išraiška- patink, nestandartinė tokia biggrin.gif
o pačiam portretui man erdvės daugiau norisi

Papildyta:
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 01 26, 15:41)

Klausimas bendrai - kaip geriau - su vientisu fonu, ar su horizontu šiokiu tokiu?
[

geriau su vientinsu, bet to augalo lapai labai jau tamsūs, reiktų kažkaip pagalvot kaip čia nufotkint, kad matytųsi tie lapeliai
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2012 01 26, 08:36)
paskutine ypac wub.gif o is kur tas margumas, su FS?

Ne, cia zaidziau su fonu, nuotraukos visiskai netvarkytos jokia programa.
QUOTE(rG @ 2012 01 26, 10:46)
Smilgūna, sesija baigėsi smile.gif

Sveikinimai thumbup.gif
QUOTE(kristukass @ 2012 01 26, 10:56)
Pas mus rytais dangus nusidazo ivairiausiom spalvom. Gaila, kad ne visa laika kamera salia manes.

Labai patiko visos 3.
QUOTE(maija @ 2012 01 26, 15:08)
Šiandien man šventė, dukrytė leido kelias nuotraukas padaryt  biggrin.gif 

Grazi mergyte 4u.gif , pirmose foto trugdo blikiukas ant veido. Labai patiko katino akys thumbup.gif
Visai pradejau sau nuotraukose patikti smile.gif gal sakau pagaliau pavyks atsipalaiduoti pries objektyva biggrin.gif

Patiko. Paprastai miela foto 4u.gif
Atsakyti
Labai labai blogai. Man kariojoj kazkas labai erzina, bet nezinau kas. doh.gif
Self Portrait- no face...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 26 sausio 2012 - 16:28
QUOTE(Nieko sau @ 2012 01 26, 16:44)
Ji mano vaikystės draugė, klasiokės buvome, nemažai fotografijoje pasiekusi  mirksiukas.gif . Bet sutapk taip  ax.gif .

oba,geras bigsmile.gif na šiaip daug Sereikaičių ant svieto,o kadangi Kristina irgi dažnas vardas tai nenustebčiau kad ir daugiau būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 26, 17:06)
pirmoji su tokiu fonu geriau žiūrisi, o antrojoj lapai, jų tekstūra geriau matosi... Tai pirmojoj reik išgaut tuos lapus smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 26, 17:14)

geriau su vientinsu, bet to augalo lapai labai jau tamsūs, reiktų kažkaip pagalvot kaip čia nufotkint, kad matytųsi tie lapeliai

Vadinasi, rytoj toliau darbuosiuos aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 26, 16:26)
Labai labai blogai. Man kariojoj kazkas labai erzina, bet nezinau kas.  doh.gif
Self Portrait- no face...

man tik fonas pirmojoje erzina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 26, 17:32)
man tik fonas pirmojoje erzina smile.gif

Taip. Fonas labai lievas. Rytoj susitinku su kitu fotografu, tai bandysim lauke si kadra padaryt. Tik ziauriai subine nusalsiu. doh.gif
Atsakyti
Labai labai blogai. Man kariojoj kazkas labai erzina, bet nezinau kas.

Fonas.
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 01 26, 15:08)
Šiandien man šventė, dukrytė leido kelias nuotraukas padaryt  biggrin.gif 
Šitą labai norėčiau truputį apkirpt iš dešinės, bet jei darau kvadratą, man trūksta erdvės, tai nebent daryti neformatą... Kaip jums?

graži ta tavo mergyca wub.gif

kad graži tai mes žinom smile.gif paeksperimentuok dar ka nors, nes man nelabai ydomus, nors techniškai ir tvarkinga viskas

QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 01 26, 15:41)

Sugalvojau idėją su puoduku "Antras gyvenimas" - parodyti, kaip mes pratęsiam jų gyvenimus po nelaimingo atsitikimo - čia mano mylimiausias puodelis, kai pametė ąselę, patapo gėlyčių vazonėliu.
Bet kažkaip įdomiai išpildyti sunkiai sekasi  g.gif
Klausimas bendrai - kaip geriau - su vientisu fonu, ar su horizontu šiokiu tokiu?

pirmas geriau, bet visumoj man nepatinka

kristukass man tai rankų padėtis nepatinka, tokia labai isitempusi atrodo, laiko ta gitara kad atsirėmus nenudžiūtum smile.gif))) matau plaukai ilgi tai su jais gal pažais ka užmes ant gitaros ir gal tik viena ranka į ja isikibk g.gif

Aš irgi šiandien žaidžiau su puodukais, bet dar nepatinka kaip išėjo tai dar nerodysiu, šiandien labai priekabi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 26, 16:34)
Taip. Fonas labai lievas. Rytoj susitinku su kitu fotografu, tai bandysim lauke si kadra padaryt. Tik ziauriai subine nusalsiu.  doh.gif

pabadyk vieną tada, kad plaukai sukelti būtų smile.gif kad nugara matytųsi , dėl manęs biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
mano Nd 1, kelsiu po vieną nd,kei kas netiks iškart perdarysiu,kad nereiktų šokinėt nuo vieno nd prie ankstesnio smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(guste87 @ 2012 01 26, 17:07)
sveikos 4u.gif
mano Nd 1, kelsiu po vieną nd,kei kas netiks iškart perdarysiu,kad nereiktų šokinėt nuo vieno nd prie ankstesnio  smile.gif

Užskaityta. Jei dar foto kiek šviesesnės būtų, būtų visai liux.
Papildyta:
Labai labai blogai. Man kariojoj kazkas labai erzina, bet nezinau kas.  doh.gif

Kaip koliažas, tai ne. Labai skirtingo kontrasto abi foto. Pirmoji pilka antrosios atžvilgiu. Pirmojoj fonas manau geras visai , tik neišnaudotas, tie langai su rėmu visai gerai gali susidėlioti, tik paieškot manau reikia. Aha ir rankos taip, tarsi gitara ruošies tuos langus iškult biggrin.gif

rG alc.gif umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 26 sausio 2012 - 17:45