Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2012 01 26, 14:09)
aj, kazhkas cia rashe kazhkiek apie kopinima ir leTIvacijos ishbandyma fotografijoje. norejau tik pasakyti - leVItacija wink.gif biggrin.gif
http://www.hongkiat....on-photography/
Na, nevadinčiau tai levitacija, yra žmonės, kurie be PS šokinėja ir lyg sklando bei dar patys save fotografuoja.
Šiaip jau daug kas daug kur kartojasi, matyta, bet visvien smagu taip išmokti dirbti. Aš norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 26 sausio 2012 - 14:38
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 26, 15:24)
pirmas nd negerai, fokusas ne visai aštrus, kokiais nustatymais fotkinai?

dėl aštrumo aš irgi suabejojau maniau gal man akyse kas nors ne taip (nes vėl prie foto sėdžiu) ,bet o tačiau sufokusuota i skirtingas varles ir tai matosi
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 26, 15:09)
aj, kazhkas cia rashe kazhkiek apie kopinima ir leTIvacijos ishbandyma fotografijoje. norejau tik pasakyti - leVItacija wink.gif biggrin.gif
http://www.hongkiat....on-photography/

aš aš ten suklydau rašydama žodžius doh.gif tu teisi smile.gif Nu turiu planų, matau vaizdą, bet kaži, ar gausis man pateikti taip, kaip noriu... kitą arba dar kitą sav. bandysiu auto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2012 01 26, 14:14)
na lendu i tarpeli tarp Sigmu su savo ND  ax.gif

Pradzioje nr, 1 ir nr.2 "Varlinykas"  biggrin.gif (labai knietejo blykste isijungti, nes namie apsvietimas  doh.gif )
user posted image

Neužskaitau.
Jei čia skaitosi sufokusuota, tai ką aš žinau.

Antrą užskaitau.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 26, 14:26)
dėl aštrumo aš irgi suabejojau maniau gal man akyse kas nors ne taip (nes vėl prie foto sėdžiu) ,bet o tačiau sufokusuota i skirtingas varles ir tai matosi

nu taip, bet po to kyla fotografuojant tokie klausimai, kodėl fokusas neaštrus, kodėl akys neryškios, kodėl pusė veido nefokuse, tai kad nekiltų tokie klausimai ateity, geriau iš kart nd idealiai padaryt smile.gif
Atsakyti
[quote=Svajonė mūsų,2012 01 26, 14:24]pirmas nd negerai, fokusas ne visai aštrus, kokiais nustatymais fotkinai?

tos varles tokios nelabai ryskios, blizgios...na einu paziuret dar  biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLEXE: 26 sausio 2012 - 14:32
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 26, 15:31)
nu taip, bet po to kyla fotografuojant tokie klausimai, kodėl fokusas neaštrus, kodėl akys neryškios, kodėl pusė veido nefokuse, tai kad nekiltų tokie klausimai ateity, geriau iš kart nd idealiai padaryt smile.gif

nu ja ja,gerai sakai lotuliukas.gif
aš matyt per daug atlaidi, nekomentuosiu namų darbų,o tai niekas nieko neišmoks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2012 01 26, 14:31)
g.gif  f1.8, 1/100
tos varles tokios nelabai ryskios...na einu paziuret dar  biggrin.gif

nusistatyk F2.8 kokius, pamatysi kaip bus ryšku smile.gif prie F1.8 labai siaura ryškumo zona, todėl gali būti, kad visas objektas tiesiog nepapuola į tą ryškumo zoną..
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 26, 14:31)

Paprastos, nevisada prastos. O kiek esu mačius paprastų, gerų foto.
Norisi daugiau iš Tavęs, tai ir prašom smile.gif
Sunkią užduotį šiaip jau pasirinkai, auto, tikrai nėra lenva fotografuot, nekalbant, kad kas savaitę turi surast kažką naujo savyje, ir tai dar užfiksuot, ir užfiksuot nebetkaip.
Atsakyti
gotte isbandziu perkadravima kaip sakei blush2.gif nu skirtumas zenklus. Cia jau foto 1 ND nebekelsiu bet dabar gavosi dar geriau thumbup.gif thumbup.gif dekui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 26, 15:33)
nusistatyk F2.8 kokius, pamatysi kaip bus ryšku smile.gif prie F1.8 labai siaura ryškumo zona, todėl gali būti, kad visas objektas tiesiog nepapuola į tą ryškumo zoną..

na dar gali būti kad šiek tiek ir rankos sudrebėjo,nes visgi prie 1/100 jei nėra įgūdžių ar šiaip kaip pvz man sunku nesudrebėti,gal jei šiek tiek to drebėjimo buvo ir aštrumo nėra
Atsakyti
situacija su 2.8, ar trumpesniu islaikymu nesikeicia...tik tamsesnes...na jei neuzskaitot, kita diena kazka kita padarysiu...
Atsakyti