Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2012 01 26, 18:03)
Sigmas reikia rinktis, ir jei isirenki teisinga be nuokrypu jos nerealios,taip kad as myliu savo Simga 50 f1.4 ir dabar vos siaip ne taip suradau be back fokusu Simga 28mm f1.8

Bet reikia moketi teisingai issirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 26, 14:38)
papasakok kaip ieškojai? gal ka naudingo sužinosiu smile.gif

paprastai,ateini ir bandai lotuliukas.gif i testini lapa ir kadangi pirkau 28mm tai daugiau kreipiau demesi i platesnius kadrus kaip fokusuoja,o ne is arti,nors tikrinau ir ant testinio lapo
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 26, 13:43)
paprastai,ateini ir bandai  lotuliukas.gif  i testini lapa ir kadangi pirkau 28mm tai daugiau kreipiau demesi i platesnius kadrus kaip fokusuoja,o ne is arti,nors tikrinau ir ant testinio lapo

kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 26, 14:44)
kur pirkai?

šį karta fotohobis,nes niekur kitur nebuvo tokio plataus fikso normalaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 26, 13:55)
pala pala. auksciau tau rasant, supratau, kad Sigma trapesne ir turinti fokuso problemas. ar cia as susibalamutinau?\

kitaip: jei pirktumet 50mm - Sigma ar Canon?

Aš wa jau turiu pinigus tam 50mm 1,4, bet niekaip nenuvažiuoju niekur pasižiūrėt [vis per tą vyrą] g.gif buvau įsitikinus, kad noriu canon'o, kam blaškytis su sigmom, jei canon fotikas [kvailai skamba, bet norėjau, kad būtų viskas canon]. Tada po seminarų lilly fotostudijoj nusprendžiau, kad noriu sigmos. Tai ir taupiau pinigus toliau sigmai. Dbr galvoju vis tik pirkti sigmą, reiks ieškot kažkur to testinio lapo, mačiau vienintėlė berods buvo įdėjus flick'e.

tiesa, jei dar nepabodau su ta pačia poza, tai gal geriau, bandžiau biški foną sulieti, dbr kaip įklijuota neatrodau? Vis dėlto spoksojau, spoksojau ir nusprendžiau, kad man su skara labiau patinka veido mimika. Kad neterščiau eterio su savo pabodusią foto doh.gif http://www.flickr.co...in/photostream/
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2012 01 26, 14:11)
Kam tu mane susargdinai ta Lana Del Ray? biggrin.gif

wieee, žiauriai seniai myliu šitą Lana Del Rey - "Video Games" thumbup.gif wub.gif mane tai pirmoji meilė susargdino biggrin.gif
Atsakyti
aj, kazhkas cia rashe kazhkiek apie kopinima ir leTIvacijos ishbandyma fotografijoje. norejau tik pasakyti - leVItacija wink.gif biggrin.gif
http://www.hongkiat....on-photography/
Atsakyti
na lendu i tarpeli tarp Sigmu su savo ND ax.gif

Pradzioje nr, 1 ir nr.2 "Varlinykas" biggrin.gif (labai knietejo blykste isijungti, nes namie apsvietimas doh.gif )
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 26, 13:48)
šį karta fotohobis,nes niekur kitur nebuvo tokio plataus fikso normalaus  doh.gif

ir kaip įspūdžiai? gal ir aš kada surasiu sau gera kopija, reiktu vėl paieškoti

QUOTE(FLEXE @ 2012 01 26, 14:14)
na lendu i tarpeli tarp Sigmu su savo ND  ax.gif

aš linkusi užskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 26, 14:17)

liko sulaukt dar bent poros (lyg 3 reikia?) ir galesiu savo kitus "sedevrus" rodyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLEXE: 26 sausio 2012 - 14:24
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 26, 15:17)
ir kaip įspūdžiai? gal ir aš kada surasiu sau gera kopija, reiktu vėl paieškoti

man labai patinka bigsmile.gif šiaip ištikro galėtų būti plačiau nes ant kropo nekaži kas gaunasi ,kažkur apie 45mm,bet žiūriint į tai kad anas Simgos 50mm atitinka normaliai kažkur 85mm,tai man jau čia tikrai plačiau... ir dar visdėlto aš žiūriu į ateitį,nes yra tikimybė kad turėsiu ff kada nors ( KADA NORS lotuliukas.gif ) tada 28mm bus kaip tik,kiti jau būtų per platūs
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2012 01 26, 14:14)
na lendu i tarpeli tarp Sigmu su savo ND  ax.gif

Pradzioje nr, 1 ir nr.2 "Varlinykas"  biggrin.gif (labai knietejo blykste isijungti, nes namie apsvietimas  doh.gif )
[

pirmas nd negerai, fokusas ne visai aštrus, kokiais nustatymais fotkinai?
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2012 01 26, 15:23)
liko sulaukt dar bent poros (lyg 3 reikia?) ir galesiu savo kitus "sedevrus" rodyti  biggrin.gif

užskaitau šiuos namų darbus,tik paskutinės foto tamsokos,na bet jei supratai kas kaip kur ir kaip atliktas namų darbas tai užskaitau
Atsakyti