QUOTE(noisy-B @ 2012 01 25, 18:43)
Pabandžiau auto šiai savaitei lauke:
faina.
beje man batai taip nekliuna kaip kitoms. kabinciausi kad kazhko truksta, bet ne batuose esme.
ir dar, labai grazhi sypsena tavo, labai patiko tikra emocija, tokia siluma sklinda. daryk daugiau linxmu auto, tau tinka!
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 25, 18:23)
Nereikia tik čia ... Natur produkt, ryškumo zona siaurutėlė, gi macro.
Ta snaigė ant maikės, paprastos, plonytės maikutes, trikotažinės, bet taip viskas iš arti, kad ta maikė atrodo kaip mezginys koks. Ir ta snaigė vos gal didesnė už degtuko galvutę.. jokio bluro nedėta, viskas tikra čia
ko cia pyxti
tochnai, macro, galbut, bet vistiek man per daug blur'o, puse kadro uzima. as tiesiog pripratus, kai dedavau auto savo, maniau ir cia pridejai.
peace.
QUOTE(rG @ 2012 01 25, 19:12)
Oi, nereikia
tada aš kopijavau maggie, maggie - šmagį
Dėl batų ir visa kita labai sutinku su Sm. Čia pamąstymui visiems.
kuria?
QUOTE(Yvette @ 2012 01 25, 19:51)
Maggie, apšviesk mane. Vakar jau nervinausi, kad tavo nuotrauką merginos komentavo o aš jos neradau, šiandien toliau diskusijos aš nuotraukos vis dar nematau. Bakstelk man pirštuku kur ieškoti, ką?
va cia, projekteli tesiu gi auto.. bet jau mane taip sudirbo, kad kazin ar atlaikysiu dar viena strele i mano suzeista sirdi xy xy (nededu i tema, stai linkas i flickr -
http://www.flickr.co...in/photostream). blin pameciau link'a, kas mane ikvepe.. va radau, sita mergaite su savo keistenybem -
http://www.flickr.co...57618331899237/
kokia faina ideja su tais atvirukais, apkeliauja visa pasauli. super.
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 25, 18:13)
Suruošiau vaizdinę medžiagą, pamatysi, kad paprasčiau nebūna. Lroomas paprastas pas mane
labai laukiu.
as bandziau vakar nemokamus presetus parsusiusti, bet nespejau dar suintaliuoti, nes kaip supratau mano LR versija labai skurdi. (naudoju 3, tu irgi ko gero>).
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 26, 12:37)
tai, kad čia įprasti vakaro debesai
uzjauciu kazhka, Svajone
o tu pati?
o cia siaip, diskusijai, bet tokiai konkreciai, ne is tuscio i kiaura - sigma 50mm 1,4 ar canon? kokie skirtumai? kas ka girdejot, kas ka bandet. anei as perku, anei ka. bet mane sudomino kainos skirtumas, ir kriterijai, kodel ir kas ka renkasi dazhniau. plz pasidalinkit mintimis.