Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2012 01 26, 11:07)
rGšampės ir mano adresu išsiusk, mielai už tave išgersiu  mirksiukas.gif
Nors aš kaip Idda visai nenorėčiau mokslų univere, daug nereikalingų teorijų ir panašiai, aš dabar savamoksli propoguoju smile.gif

mano studijos man rodos ir Tau patiktų smile.gif neįdomių teorijų ten nėra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 01 26, 12:06)
Kaip teigiama ir pazaliavusi is pavydo laugh.gif

Nera cia ko zaliuot!!! biggrin.gif Nieko cia ypatingo nera. Tukstanciai tokiu foto internete! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2012 01 26, 11:49)
parodau ka vakar nufotkinau:

manęs jos nesudomino... 4u.gif
O pati jas rodai, kad jos tau kompoziciškai patiko, geras kadravimas ?... o gal kad techniškai labai gerai? Nes kaip naujokui kartais pradžioj būna gerai, kad bent fokusas yra... anksčiau ne kartą buvo minėta, kad dedant foto, ir klaust, pvz., dirbu su wb- ar gerai? nerealiai pagautas įdomus vaizdas-kaip jums? ir t.t. ir pan.
Taip gal lengviau būtų įsibėgėt...
Atsakyti
Niu dar viena

user posted image
Atsakyti
kristukass, čia gal ta Šiaurės pašvaistė, kurią sukėlė Saulės audra?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 26, 11:36)
kristukass, čia gal ta Šiaurės pašvaistė, kurią sukėlė Saulės audra?

tai, kad čia įprasti vakaro debesai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 26, 11:37)
tai, kad čia įprasti vakaro debesai  g.gif

visiškai gali būti. kadangi visai jais nesidomiu, bet užkliuvo už akių, kad Skandinavijos gyventojams gerai matoma šaiurės pašvaistė, kurią sukėlė stipri Saulės magnetinė audra, surizikavau paklausti smile.gif
Atsakyti
Say, tu teisi. Girdejau norvegus kalbant, jog ateina Nord lys (siaures sviesa). Pasirodo, jog tai kazkokios saules audros. smile.gif

Svajone, cia ryte fotografuota. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 26 sausio 2012 - 11:44
QUOTE(kristukass @ 2012 01 26, 11:43)
Say, tu teisi. Girdejau norvegus kalbant, jog ateina Nord lys (siaures sviesa). Pasirodo, jog tai kazkokios saules audros.  smile.gif

Svajone, cia ryte fotografuota.  smile.gif

oba smile.gif nu va, kaip aš nieko nežinau biggrin.gif

pavydžiu tau, kad tokioj gražioj vietoj gyveni... smile.gif
Atsakyti
Paskutine sios serijos. Cia kitoj pusej. Visose dangaus pusese (siaure, pietus, vakarai... ) buvo nusidaze skirtingai.
user posted image

Nedejau vignette. Pats fotikas uzdejo. Ar stiklas. Nezinau kuri kaltint. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 26 sausio 2012 - 11:52
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 26, 11:07)
Nors aš kaip Idda visai nenorėčiau mokslų univere, daug nereikalingų teorijų ir panašiai, aš dabar savamoksli propoguoju smile.gif

na savamokslis tai kas kita, ko nori, kada nori ir kaip nori to ir mokaisi smile.gif visos mes čia savamokslės thumbup.gif

QUOTE(rG @ 2012 01 26, 11:08)
mano studijos man rodos  ir Tau patiktų smile.gif  neįdomių teorijų ten nėra tongue.gif

rG gal išduosi ką mokaisi? jaučiu praleidau kažkada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 25, 18:43)
Pabandžiau auto šiai savaitei lauke:

faina.

beje man batai taip nekliuna kaip kitoms. kabinciausi kad kazhko truksta, bet ne batuose esme.

ir dar, labai grazhi sypsena tavo, labai patiko tikra emocija, tokia siluma sklinda. daryk daugiau linxmu auto, tau tinka!
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 25, 18:23)
Nereikia tik čia ... Natur produkt, ryškumo zona siaurutėlė, gi macro. doh.gif  Ta snaigė ant maikės, paprastos, plonytės maikutes, trikotažinės, bet taip viskas iš arti, kad ta maikė atrodo kaip mezginys koks. Ir ta snaigė vos gal didesnė už degtuko galvutę.. jokio bluro nedėta, viskas tikra čia  mad.gif

ko cia pyxti tongue.gif
tochnai, macro, galbut, bet vistiek man per daug blur'o, puse kadro uzima. as tiesiog pripratus, kai dedavau auto savo, maniau ir cia pridejai.
peace.
QUOTE(rG @ 2012 01 25, 19:12)
Oi, nereikia  4u.gif  tada aš kopijavau maggie, maggie - šmagį biggrin.gif

Dėl batų ir visa kita labai sutinku su Sm. Čia pamąstymui visiems.

kuria? lotuliukas.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 01 25, 19:51)
Maggie, apšviesk mane. Vakar jau nervinausi, kad tavo nuotrauką merginos komentavo o aš jos neradau, šiandien toliau diskusijos aš nuotraukos vis dar nematau. Bakstelk man pirštuku kur ieškoti, ką?

va cia, projekteli tesiu gi auto.. bet jau mane taip sudirbo, kad kazin ar atlaikysiu dar viena strele i mano suzeista sirdi xy xy (nededu i tema, stai linkas i flickr - http://www.flickr.co...in/photostream). blin pameciau link'a, kas mane ikvepe.. va radau, sita mergaite su savo keistenybem - http://www.flickr.co...57618331899237/

kokia faina ideja su tais atvirukais, apkeliauja visa pasauli. super.
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 25, 18:13)
Suruošiau vaizdinę medžiagą, pamatysi, kad paprasčiau nebūna. Lroomas paprastas pas mane  biggrin.gif

labai laukiu.
as bandziau vakar nemokamus presetus parsusiusti, bet nespejau dar suintaliuoti, nes kaip supratau mano LR versija labai skurdi. (naudoju 3, tu irgi ko gero>).
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 26, 12:37)
tai, kad čia įprasti vakaro debesai  g.gif

uzjauciu kazhka, Svajone lotuliukas.gif o tu pati?

o cia siaip, diskusijai, bet tokiai konkreciai, ne is tuscio i kiaura - sigma 50mm 1,4 ar canon? kokie skirtumai? kas ka girdejot, kas ka bandet. anei as perku, anei ka. bet mane sudomino kainos skirtumas, ir kriterijai, kodel ir kas ka renkasi dazhniau. plz pasidalinkit mintimis.
Atsakyti