Patarkavimui
Idomi nuomone, kritika. Pataisyciau klaidas, kol dar foto neatidaviau.
Daugiau cia:
http://www.flickr.co...s/68985548@N04/
QUOTE(suprara @ 2012 01 26, 08:36)
Labas rytas
na aisku, viskas paprasciau apciupinejus, bet LT ir kainos didesnes
na mano 169cm ugis tai manau man jis kaip tik svoris jo 1kg (is aliuminio), tai gal normaliai, ar buna lengvesniu o tai as kiek suprantu galima gi ji ir zemesni padaryt, juk kojas kaip nori taip reguliuoji, ne tik maximali auksciausia padetis, bet va jei nusipirksi mazesni tai jau nepaaukstinsi..
Na, nežinau, mano be galvutės sveria 1,8 kg ir tai manau, kad nedaug. na aisku, viskas paprasciau apciupinejus, bet LT ir kainos didesnes
na mano 169cm ugis tai manau man jis kaip tik svoris jo 1kg (is aliuminio), tai gal normaliai, ar buna lengvesniu o tai as kiek suprantu galima gi ji ir zemesni padaryt, juk kojas kaip nori taip reguliuoji, ne tik maximali auksciausia padetis, bet va jei nusipirksi mazesni tai jau nepaaukstinsi..
O pačiupinėt gali LT, o pirkti kur nori. Nors kainos Europoj nėra žemesnės stovų, kai kuriais atvejais net aukštesnės Šitoj vietoj aš labai daug laiko praleidau tyrinėdama, nes labai gailėjau pinigų (aišku visų stovų neiššnipinėjau). Bet nusipirkau ir seniai tuos pinigus pamiršau, o daiktas yra Pragyvens ne vieną fotiką, juolab, kad dalys keičiamos (bent oficialiai), nors nežinau kas ten sugest gali. Jei neturi penegų, pakentėk, to stovo ne taip dažnai ir prireikia. Pataupyk, išsirink.
QUOTE(mamagute @ 2012 01 26, 09:55)
na gal tame komentare neaiškiai surašiau... man ta foto dar labiau patiktų, kad vos daugiau veiduko apatinės dalies matytųsi, perdaug paslėpta nosytė , jausmas toks susidaro žiūrint, kad vaikiukui nepatogu... Tai va, ką pamačiau ir pajaučiau, tai tą ir parašiau Tai taip negalima
Bet šiaip, kalbant apskritai, gali net mažas niuansiukas, detalė lemti foto nuotaiką, mintį, pagerinti ar sugriauti kompoziciją ir t.t. ir pan. Šiuo konkrečiu atveju ne man vienai tai kliuvo, tai vadinasi gal iš tikro koreguotinas dalykas... Taigi čia mes ir išsakome SAVO nuomones...
ika, junkis Po Naujų metų daug naujokių užderėjo, taigi viskas normaliai
Bet šiaip, kalbant apskritai, gali net mažas niuansiukas, detalė lemti foto nuotaiką, mintį, pagerinti ar sugriauti kompoziciją ir t.t. ir pan. Šiuo konkrečiu atveju ne man vienai tai kliuvo, tai vadinasi gal iš tikro koreguotinas dalykas... Taigi čia mes ir išsakome SAVO nuomones...
ika, junkis Po Naujų metų daug naujokių užderėjo, taigi viskas normaliai
QUOTE(neiste @ 2012 01 26, 10:15)
Patarkavimui
Mano nuomone, zmoniu rubai per margi, ko jau nelabai pataisysi, cia siaip, ateiciai... Butu graziau, jei suknele butu vienspalve, pirstines irgi.. Nes dabar kepure vienokia, suknele dar kitoki,ao pirstines dar kitaip margos...
Nebandei i JB versti?
Nors, manau, jei pora nera fotografuojanti ir labai priekabi, tai asmeniniam albumui tikrai labai dziaugsis
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 26, 01:52)
geras, čia mano vardas ir pavardė mergautinė
žinok dabar jiems ten sistema pasikeitė,tiekėjai pasikeitė tai ir nuolaidos keitėsi
žinok dabar jiems ten sistema pasikeitė,tiekėjai pasikeitė tai ir nuolaidos keitėsi
tai gal čia tu
QUOTE(Ka @ 2012 01 25, 17:00)
Kodėl praleist reikia? Juk rašė, jog turi 18-105 lai užsideda ir padaro
QUOTE(mamagute @ 2012 01 26, 08:55)
sveika, junkis Po Naujų metų daug naujokių užderėjo, taigi viskas normaliai
turbut Kaledu senis dosnus buvo siais metais
QUOTE(rG @ 2012 01 26, 09:15)
Na, nežinau, mano be galvutės sveria 1,8 kg ir tai manau, kad nedaug.
o kiek turetu sverti? na mano Vanguad'as su galvute apie 2,1 kg sveria...
Visiems šampės statau
QUOTE(rG @ 2012 01 26, 11:27)
Visiems šampės statau
tuoj rašau adresą kur siųsti
SVEIKINU kaip supratau gerai viską išlaikei
QUOTE(rG @ 2012 01 26, 11:27)
Visiems šampės statau
Tai su kuo sveikint? Gal jau paslaptį išduosi?
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 26, 10:44)
ppppuikiai
Smilgūna, sesija baigėsi