Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Patarkavimui
Idomi nuomone, kritika. Pataisyciau klaidas, kol dar foto neatidaviau.

user posted image

Daugiau cia:
http://www.flickr.co...s/68985548@N04/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 26 sausio 2012 - 09:16
QUOTE(suprara @ 2012 01 26, 08:36)
Labas rytas
na aisku, viskas paprasciau apciupinejus, bet  LT ir kainos didesnes doh.gif
na mano 169cm ugis tai manau man jis kaip tik g.gif  svoris jo 1kg (is aliuminio), tai gal normaliai, ar buna lengvesniu g.gif  o tai as kiek suprantu galima gi ji ir zemesni padaryt, juk kojas kaip nori taip reguliuoji, ne tik maximali auksciausia padetis, bet va jei nusipirksi mazesni tai jau nepaaukstinsi..
Na, nežinau, mano be galvutės sveria 1,8 kg ir tai manau, kad nedaug.

O pačiupinėt gali LT, o pirkti kur nori. Nors kainos Europoj nėra žemesnės stovų, kai kuriais atvejais net aukštesnės mirksiukas.gif Šitoj vietoj aš labai daug laiko praleidau tyrinėdama, nes labai gailėjau pinigų (aišku visų stovų neiššnipinėjau). Bet nusipirkau ir seniai tuos pinigus pamiršau, o daiktas yra mirksiukas.gif Pragyvens ne vieną fotiką, juolab, kad dalys keičiamos (bent oficialiai), nors nežinau kas ten sugest gali. Jei neturi penegų, pakentėk, to stovo ne taip dažnai ir prireikia. Pataupyk, išsirink.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 26 sausio 2012 - 09:20
QUOTE(mamagute @ 2012 01 26, 09:55)
na gal  tame komentare neaiškiai surašiau... man ta foto dar labiau patiktų, kad vos daugiau veiduko  apatinės dalies matytųsi, perdaug paslėpta nosytė , jausmas toks susidaro žiūrint, kad vaikiukui nepatogu... Tai va, pamačiau ir pajaučiau, tai tą ir parašiau biggrin.gif  Tai taip negalima g.gif
Bet šiaip, kalbant apskritai, gali net mažas niuansiukas, detalė  lemti foto nuotaiką, mintį, pagerinti ar sugriauti kompoziciją  ir t.t. ir pan.  Šiuo konkrečiu atveju ne man vienai tai kliuvo, tai vadinasi gal iš tikro koreguotinas dalykas... g.gif  Taigi čia mes ir išsakome SAVO nuomones...
ika, junkis 4u.gif Po Naujų metų daug naujokių užderėjo, taigi viskas normaliai biggrin.gif

4u.gif

QUOTE(neiste @ 2012 01 26, 10:15)
Patarkavimui
Idomi nuomone, kritika. Pataisyciau klaidas, kol dar foto neatidaviau.

Mano nuomone, zmoniu rubai per margi, ko jau nelabai pataisysi, cia siaip, ateiciai... 4u.gif Butu graziau, jei suknele butu vienspalve, pirstines irgi.. Nes dabar kepure vienokia, suknele dar kitoki,ao pirstines dar kitaip margos...
Nebandei i JB versti?
Nors, manau, jei pora nera fotografuojanti ir labai priekabi, tai asmeniniam albumui tikrai labai dziaugsis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 26, 01:52)
geras, čia mano vardas ir pavardė mergautinė  lotuliukas.gif
žinok dabar jiems ten sistema pasikeitė,tiekėjai pasikeitė tai ir nuolaidos keitėsi

tai gal čia tu cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 25, 17:00)
Praleidi šitą nd.  smile.gif

Kodėl praleist reikia? Juk rašė, jog turi 18-105 mirksiukas.gif lai užsideda ir padaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 26, 08:55)
sveika, junkis 4u.gif Po Naujų metų daug naujokių užderėjo, taigi viskas normaliai biggrin.gif

turbut Kaledu senis dosnus buvo siais metais biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2012 01 26, 09:15)
Na, nežinau, mano be galvutės sveria 1,8 kg ir tai manau, kad nedaug.

o kiek turetu sverti? na mano Vanguad'as su galvute apie 2,1 kg sveria...
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 26, 10:48)
tai gal čia tu cool.gif  biggrin.gif

ni ni ni schmoll.gif
Atsakyti
Visiems šampės statau biggrin.gif clap.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 26, 10:27)
Visiems šampės  statau biggrin.gif  clap.gif  alc.gif

Jeeeeeeeeeeeeeeeeee bis.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 26, 11:27)