Labas rytas
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 25, 15:07)
as tai nepirkciau neciupinejus. bent jau kai as pirkau, tai piesinukai ir realus vaizdas labai skyresi. atrodo piesinuky stabilus, o realybej kazkoks vejyje siubuojantis berzelis
na aisku, viskas paprasciau apciupinejus, bet LT ir kainos didesnes
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 25, 15:31)
Atrodo neblogas, bet per vidury tai ten ten ne ketvirta koja, o vidurine kolona, gerai kad yra kabliukas, galima kazka sunkaus pakabint, kad dar labiau stabilizuot. Tik man gal kiek per aukstas, bet cia priklauso nuo ugio tavo. Geriausiai rinktis pagal akiu auksti, nes gi su virsugalviu nefotkinsi Dar reik ziuret pagal svori, nes jeigu bus per sunkus, kad ir koks geras butu su savim nusibos tampyt.
Ir dar - as turiu trikoji kurio minimalus aukstis - 58 cm ir man jis keliais cm per aukstas kai sakykim noriu kazka fotografuot ant staliuko, nes jis zemesnis. Tai i tai irgi reiktu kreipti demesi. Vienu zodziu tikriausiai supainiuojau dar labiau
na mano 169cm ugis tai manau man jis kaip tik
svoris jo 1kg (is aliuminio), tai gal normaliai, ar buna lengvesniu
o tai as kiek suprantu galima gi ji ir zemesni padaryt, juk kojas kaip nori taip reguliuoji, ne tik maximali auksciausia padetis, bet va jei nusipirksi mazesni tai jau nepaaukstinsi..
Dabar tik supratau kam tas kablys
aciu uz paaiskinimus
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 25, 15:44)
Pasigrožėjimui: mažytis gamtos stebuklas..
grazu
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 25, 15:48)
Savijauta biski pagerejo, tai nusprendziau nuo fotiko dulkes nupusti ir tuo paciu pulteli isbandyti Pasidariau keleta auto Ryt-poryt bandysiu daugiau pasidaryti, minciu yra, tik siandien nebespejau, nes sutemo
man pirmas labiau
as vakar ruosiausi tobulint auto, bet niekaip neprisiruosiau
bet uztat vaziuodama i darba pasiemiau fotika, kad gryzdama nufotkinciau gamtos grozi,pro kuri kasdien vaziuoju, kaip pavyko ji perteikt galesit pakomentuot, tuoj eisiu sukelsiu foto, tikiuosi bent kokia foto grazesne gavosi
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 25, 16:36)
Imam kokią temą, a, nes turiu dar dvi skolas ir vieną pasaką, nu nesigimdo ir fsio, gal užves...a?
as irgi laukiu nesulaukiu kol kokia tema apsispresit daryt..
jau kelinta karta girdziu apie tavo kuriamas pasakas.. gal galima butu jas kur pamatyti?
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 25, 17:43)
Pabandžiau auto šiai savaitei lauke:
man grazu
ir ta skara visai tinka, pagyvina, zaismingesne foto padaro
QUOTE(Yvette @ 2012 01 25, 18:51)
Aš šįryt dviguba teta tapau. Vat
kaip faina
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 01 25, 20:57)
as manyciau gerai padarytas
QUOTE(GiedreB @ 2012 01 25, 21:15)
Pamačiau Laukinės snaiges, tai irg ėjau į balkoną su fotiku
wow, super