Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2012 01 25, 16:44)
pastebejau tokia tendencija, kai idedu visishkai paprasta foto, daugumai patinka, kai idedu mano mastymu ir matymo koki savo best'a - Sm neuzkskaito..  biggrin.gif

Jei tik SM neuzskaito, tai dar nieko baisaus smile.gif As turiu ne viena ir ne dvi nuotraukas, kurios SM jokio atgarsio nesulauke, o kitose fotobendruomenese buvo gerai priimtos. Arba atvirksciai. Arba kazkam SM'e kazkuri nuotrauka patiko, o kazkas tam paciam SM'e ta pacia nuotrauka sudirbo. Tai cia viskas normalu, skoniai skiriasi, interesai, poziuriai. Bet va tos nuotraukos, kurias kur bedeciau, niekur jos "neuzskaitomos", tai jau kitas reikalas... suabejoju tada, ar jose tikrai kazkas yra, ar tik man taip atrodo ax.gif
Atsakyti
parašiau Vilbrai laišką, paklausiau kokią nuolaidą galėtų pritaikyti su Vilbros kortele, ir parašė, kad deja šiam obj nuolaidos netaiko blink.gif kas čia do krizė doh.gif man dar taip nebuvo su Vilbra, aš taip nežaidžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 25, 16:44)

gamtos stebuklas tai mielas, bet tas tavo uzblurinimas iki puses - neeee. matosi, kad dirbtinai. nepatiko. butu be - butu kitas reikalas.

Nereikia tik čia ... Natur produkt, ryškumo zona siaurutėlė, gi macro. doh.gif Ta snaigė ant maikės, paprastos, plonytės maikutes, trikotažinės, bet taip viskas iš arti, kad ta maikė atrodo kaip mezginys koks. Ir ta snaigė vos gal didesnė už degtuko galvutę.. jokio bluro nedėta, viskas tikra čia mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 25 sausio 2012 - 17:23
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 25, 17:23)
Nereikia tik čia ... Natur produkt, ryškumo zona siaurutėlė, gi macro. doh.gif  Ta snaigė ant maikės, paprastos, plonytės maikutes, trikotažinės, bet taip viskas iš arti, kad ta maikė atrodo kaip mezginys koks. Ir ta snaigė vos gal didesnė už degtuko galvutę.. jokio bluro nedėta, viskas tikra čia  mad.gif

bet man ir snaigė kaip netikra atrodo, kaip plastmasinė. Nu suprantu, kad gyva, alia man taip atrodo biggrin.gif [pasiskaičiau kaip visos gėritės, susisarmatijau, kad nieko nesuprantu]

Va ten ant milinės uh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 25 sausio 2012 - 17:38
Nereikia tik čia ... Natur produkt, ryškumo zona siaurutėlė, gi macro. doh.gif  Ta snaigė ant maikės, paprastos, plonytės maikutes, trikotažinės, bet taip viskas iš arti, kad ta maikė atrodo kaip mezginys koks. Ir ta snaigė vos gal didesnė už degtuko galvutę.. jokio bluro nedėta, viskas tikra čia  mad.gif

smile.gif Man neatejo i galva, kad galetu buti netikra, nes pati nemoku taip blurinti blush2.gif Bet butu graziau, jei ryski zona prasidetu kiek toliau nuo nuotraukos krasto, nes dabar kazkaip nesiziuri, lyg per puse perkirsta. Nors pati snaige tai labai ispudinga.

Kaip as noreciau nors trupucio sniego sia ziema... nors ne, gal ir nenoreciau, nes traukiniai nebevaziuos, pas mus po trecios snaiges visa infrastruktura sugriuva... bet snaiges pafotografuoti labai faina butu...ax.gif
Atsakyti

nešarpinai?
Atsakyti
Pabandžiau auto šiai savaitei lauke:

user posted image

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 25, 17:43)

Batai nepatinka biggrin.gif galėjo būt koks ilgas sijonas, kad kyšotų pėdutės bigsmile.gif biggrin.gif
O šiaip fainai, ypač plaukai smile.gif Aš savo kirpau, nes plaukai atrodė ne kaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 25 sausio 2012 - 17:50
QUOTE(rG @ 2012 01 25, 18:49)
Batai nepatinka  biggrin.gif  galėjo būt koks ilgas sijonas, kad kyšotų pėdutės  bigsmile.gif  biggrin.gif
O šiaip fainai, ypač plaukai smile.gif Aš savo kirpau, nes plaukai atrodė ne kaip smile.gif

ačiū, man batai netiko irgi prie to sijono, bet neturiu ilgo sijono ir kitų batų, ir dar esu be galo jautri šalčiui smile.gif Basom nu niekaip nepavyktų blush2.gif čia drąsos reik smile.gif Dar nežinau kaip karpyti aną foto, visaip bandžiau ir kvadrate, nu kažkas man nelimpa, tai palikau originalą.
Plaukai man žaibiškai užaugo nėštumo/maitinimo metu biggrin.gif visi stebėjosi... tfu tfu tfu. Eisiu čia kažkurią dieną kitą savaitę kirptis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 25, 18:43)

blush2.gif

tai ką čia dabar kopijavai, noisy-B ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 25, 17:57)
ačiū, man batai netiko irgi prie to sijono, bet neturiu ilgo sijono ir kitų batų, ir dar esu be galo jautri šalčiui smile.gif Basom nu niekaip nepavyktų  blush2.gif čia drąsos reik smile.gif Dar nežinau kaip karpyti aną foto, visaip bandžiau ir kvadrate, nu kažkas man nelimpa, tai palikau originalą.
Plaukai man žaibiškai užaugo nėštumo/maitinimo metu  biggrin.gif visi stebėjosi... tfu tfu tfu. Eisiu čia kažkurią dieną kitą savaitę kirptis  rolleyes.gif

na ir viskas, nuotrauka sugadinta smile.gif per sunkūs tie batai.. čia kaip tik tokio lengvumo norisi.. jei kliūna viena nepataisoma detalė, tai "griūna" visa nuotrauka IMHO..

aš galvoju, kad sugalvojus idėją reikia ieškoti detalių, priemonių, kaip tą idėja įgyvendinti.. jei nėra tokių priemonių, tai tada pagal turimas priemones generuoti kitą idėją smile.gif t.y. šiuo atveju tokiai aprangai kažkokį kitą kadrą galvoti.. IMHO

Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 25, 18:08)
tai ką čia dabar kopijavai, noisy-B ax.gif

Oi, nereikia 4u.gif tada aš kopijavau maggie, maggie - šmagį biggrin.gif

Dėl batų ir visa kita labai sutinku su Sm. Čia pamąstymui visiems.
Atsakyti