QUOTE(je t'aime @ 2012 01 22, 15:48)
man visai žavu, grūdas netrukdo, bet kliūna apačia, lyg ir klonuota? ir kadruotę gal būčiau bandžiusi kitokią, t.y. būčiau "ėmusi" daugiau viršaus ir kairės pusės, tą lentyną su vaikučiu stumčiau į dešinį kampą (man kaip tik norisi daugiau namų rakandų, kad atsiskleistų buitiškumas, IMHO)
je t'aime, apacioje buvau nuskenavusi su perforacija, o ja po to sumaniau nuklonuoti, nes ne kaip atro..kodel nekirpau, kad islaikyti kitus krastus su perforacijomis, nes jei kerpant pagal standartus, nusikirptu ir jos...tai va, turbut prasoviau, pasiziuresiu originala dar
Dekui
QUOTE(gotte @ 2012 01 22, 15:53)
pandre, tavo buitiakas mielas
ir grūdas man nemaišo
aš su tokia foto ateinu...nu nieko ypatingo, ne menas kažkoks, bet tokia karikatūrinė vaiko išraiška
ir tas
vyriškas kumštis
Dekui, Gotte
O tavo vaikiukas koks svarus ir ryskus! Na jau akytes akystes...o kumstukas irgi kietas
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 22, 19:11)
o galima atkapstyti foto is korteles, is kurios nieko neimanoma istraukti, tiesiog tas pypsikas ,kur uzrakina kortele nuluzes ties uzsirakinimu...jauciu kad nebe
as labiau uz pirmaji varianta, nes matosi ant odos pasishiaushimas
bet kaip ir sake, man per tamsus seseliai, svelninciau juos
apstulbus as, saunuole
Dekui, kad nelabai as moku tuos seselius svelninti..na, gal ir mokeciau, bet tai gana taip kontrastingai nufotografuota, tai neisspausiu kazkokiu svelnesniu seseliu be triuksmu lindimo
bet pas mane ir buvo ideja su kontrastu ir tamsia puse...turbut nieko gero neisejo, kad taip linciuojat
turiu kitu kampu, kur sviesa lb krenta, tai ten man ne taip..neidomu
O cia atnesu angliska ziema..kiek jos siemet teturejom...
Sorry mergytes, nesu jums cia visokio plauko nuotrauku, ale va nuskenavau trys juosteles, tai dabar turiu ka veikti, nors gal rodomo nelabai ka yra..ale rodau tai kas mane supa