Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Eve... @ 2012 01 22, 21:07)
Štai atsekiau, manau, kalbėjot apie šiuos.
Nejuokaukit, man toli iki tokio lygio dar.... doh.gif

Taip, as apie situos... Ir turiu galvoje ne atlikima, pateikima, o minti, ideja... Man ji pasirode matyta, tik tiek 4u.gif 4u.gif
Suklydau del puodeliu skaiciaus, ten 4 buvo, ne 3 blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Zirze, dosa, Kikirike - dėkui aciuks.gif Dar tiek komentarų niekad nebuvau sulaukus, kaip smagu sokiai.gif
Atsakyti
turiu keleta klausimeliu 4u.gif
1. kokius objektyvus naudojate fotografuojant vestuves, ju privalumai ir trukumai?
2. ar teko kam susidurti su fototechnikos nuoma?
Atsakyti
merginos, ar yra kas naudojant Sigmos 85mm F1.4 ant cropo? aš kieme portretams, reportažui, vaikams fotkint galvoju vietoj savo zoomo nusipirkt, nes lyg ir pirkėjas atsirado thumbup.gif tai va, įdomu būtų kokių atsiliepimų išgirst g.gif
Atsakyti
as irgi su klausimu ax.gif
gal kas naudojates canon 430EX II blykste ir galetumet pasakyt ar uztektu tokios savam naudojimui? dekui kas pasisakysit ax.gif

Gotte vyruko maziuko gera israiska ir tas kumstukas toks vyriskas, bet man akytes per daug nenaturaliai atrodo ar cia spec kazka darei ar taip gavosi?

Eve puodukas su avizom man nelabai patiko blush2.gif pirmojo spalvos lyg murzinos, o antrajam erdves tikrai labai truksta ir ta violetinumas man irgi nelabai, bet cia skonio reikalas 4u.gif

Pukitas manau geras ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 01 22, 15:48)
man visai žavu, grūdas netrukdo, bet kliūna apačia, lyg ir klonuota? ir kadruotę gal būčiau bandžiusi kitokią, t.y. būčiau "ėmusi" daugiau viršaus ir kairės pusės, tą lentyną su vaikučiu stumčiau į dešinį kampą (man kaip tik norisi daugiau namų rakandų, kad atsiskleistų buitiškumas, IMHO)

je t'aime, apacioje buvau nuskenavusi su perforacija, o ja po to sumaniau nuklonuoti, nes ne kaip atro..kodel nekirpau, kad islaikyti kitus krastus su perforacijomis, nes jei kerpant pagal standartus, nusikirptu ir jos...tai va, turbut prasoviau, pasiziuresiu originala dar wink.gif Dekui mirksiukas.gif

QUOTE(gotte @ 2012 01 22, 15:53)

pandre, tavo buitiakas mielas wub.gif ir grūdas man nemaišo mirksiukas.gif

aš su tokia foto ateinu...nu nieko ypatingo, ne menas kažkoks, bet tokia karikatūrinė vaiko išraiška biggrin.gif ir tas vyriškas kumštis biggrin.gif

Dekui, Gotte mirksiukas.gif

O tavo vaikiukas koks svarus ir ryskus! Na jau akytes akystes...o kumstukas irgi kietas biggrin.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 22, 19:11)
o galima atkapstyti foto is korteles, is kurios nieko neimanoma istraukti, tiesiog tas pypsikas ,kur uzrakina kortele nuluzes ties uzsirakinimu...jauciu kad nebe
as labiau uz pirmaji varianta, nes matosi ant odos pasishiaushimas smile.gif bet kaip ir sake, man per tamsus seseliai, svelninciau juos rolleyes.gif
apstulbus as, saunuole 4u.gif

Dekui, kad nelabai as moku tuos seselius svelninti..na, gal ir mokeciau, bet tai gana taip kontrastingai nufotografuota, tai neisspausiu kazkokiu svelnesniu seseliu be triuksmu lindimo g.gif bet pas mane ir buvo ideja su kontrastu ir tamsia puse...turbut nieko gero neisejo, kad taip linciuojat doh.gif turiu kitu kampu, kur sviesa lb krenta, tai ten man ne taip..neidomu doh.gif

O cia atnesu angliska ziema..kiek jos siemet teturejom...
user posted image

Sorry mergytes, nesu jums cia visokio plauko nuotrauku, ale va nuskenavau trys juosteles, tai dabar turiu ka veikti, nors gal rodomo nelabai ka yra..ale rodau tai kas mane supa rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,
nu ir prikalbėjot per savaitgalį doh.gif

gotte patinka foto su vyru ir kūdikiu, tik nežinau tos vaiko akys, nu laabai jau ryškios smile.gif

pandre fainas buitiakas, man grūdas nelabai patinka, bet faina emocija 4u.gif

Cinside idėja dėl mažų puodelių faina, tik reikėjo kaip nors parodyti tą jų mažumą ir apšvietimas man nelabai, atrodo betn jau man kaip WB negeras 4u.gif

maija koliažas nerealus, labai labai patiko 4u.gif

PŪKITAS ND geras 4u.gif

aš su ta pačia problema doh.gif gal kas turite prie SANDISK kortelės buvusį kompaktą? sakė toks mažiukas turi būti, jis atgamina nuotraukas ištrintas, kurios jau buvo užfotkintos blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 22, 22:34)
turiu keleta klausimeliu 4u.gif
1. kokius objektyvus naudojate fotografuojant vestuves, ju privalumai ir trukumai?
2. ar teko kam susidurti su fototechnikos nuoma?

o kas būtent su nuoma? aš esu kelis objektyvus nuomavusi.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 22, 23:24)
merginos, ar yra kas naudojant Sigmos 85mm F1.4 ant cropo? aš kieme portretams, reportažui, vaikams fotkint galvoju vietoj savo zoomo nusipirkt, nes lyg ir pirkėjas atsirado  thumbup.gif  tai va, įdomu būtų kokių atsiliepimų išgirst  g.gif

ant cropo nebandžiau, bet galiu išbandyti smile.gif)) ir parašysiu savo atsilėpimus. Šiandien vaikus į darželi išleidau tai galiu sau leisti tokia prabanga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 23, 01:23)
Pukitas manau geras ND  4u.gif

QUOTE(Idda @ 2012 01 23, 09:09)
PŪKITAS ND geras 4u.gif

bigsmile.gif liuks, klausykit kiek tu uztarimu reikia gaut g.gif einu pakankinti kitus namu darbus doh.gif

Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 01 23, 11:39)
bigsmile.gif  liuks, klausykit kiek tu uztarimu reikia gaut  g.gif  einu pakankinti kitus namu darbus  doh.gif

Trijų reikia smile.gif
Mano trečias, užskaityta.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 01 21, 20:34)
ateinu su projekto nuotrauka..neapsisprendziu kuris geriau? Ar su daugiau kontrasto, ar be jo?

Man geriau ziurisi su maziau kontrasto. Seseliai, tamsios vietos bei oda graziau, svelniau ziurisi. biggrin.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 01 21, 22:07)
Na ir paskutiniai namu darbai , kuriuose 5 ir 6 uzduotis suplakiau i viena smile.gif 

Waw, idomiai bigsmile.gif

QUOTE(maija @ 2012 01 22, 01:30)
jokubaite, GiedreB - dėkui smile.gif
O aš šiandien negaliu nurimti  biggrin.gif Padariau dar vieną "puodelio kitaip" idėją...

Keliu kepure! Isradinga thumbup.gif Faina bigsmile.gif

QUOTE(Eve... @ 2012 01 22, 20:25)
Aš kaip ir nebuvau įsirašius į puoduko žaidimą, bet visgi čia parodysiu savo bandymą ax.gif

man smagesnis visgi antras var ir spalviskai ir kompoziciskai.Sutikciau, rankenelems kiek vietos daugiau norisi..
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2012 01 23, 03:34)
O cia atnesu angliska ziema..kiek jos siemet teturejom...

Sviesa ir spalvos labai graziai zaidzia bigsmile.gif Tik lapelis nelabai isvaizdus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 01 22, 23:36)
ND1/PUKITAS/DSC_3501.jpg[/img]

Sveika 4u.gif .
ND1 geras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2012 01 22, 20:25)
Atnešu savo puodelį.

Visai idomiai. Patinka apdirbimas, sviesa fone, bet man fone kiek per daug nesuprantamu daiktu... Jie blasko demesi. Norisi kazkaip parodyti, kad puodukai tokie neiprastai mazi.. Reikia kazko palyginimui, kad suvoktum ju dydi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 23 sausio 2012 - 12:01
Laba 4u.gif

Truputeli buvau dingus, sedejau be neto, bet uztai saziningai bandziau daryti visus namu darbus.. ax.gif
labai laukiu jusu komentaru 4u.gif

ND1:

user posted image
user posted image
user posted image

ND2:

F3.5
user posted image
F8
user posted image
F20
user posted image