Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 25, 15:26)
na man čia ne cinematic, o tik ant nuotraukos juodi rėmai uždėti.. nėra to įspūdžio, o ko trūksta, na reikia pagalvot ilgiau, gal kas pakomentuos dar, man galva nelabai dirba dabar smile.gif

va butent. apie tai as snekejau, Rita, smile.gif tik man sunku siandien ishreikshti mintis, kazhkokia chaotishka as.
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 25, 15:28)
Bet kai ziuri i tas dvi konkrecias nuotraukas, tai vis tiek kazkaip absurdiskai skamba sprendimas, kad copyright pazeistas. Copyright kam? Monochrominei Big Beno ir Parlamento rumu nuotraukai, pagyvintai raudonu dviauksciu autobusu? Be rysio, ir tiek.

pritariu
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 25, 17:17)
ateina pasikele zmones, nesupranta bajeriu ir tingintys paskaityti senas temas..

Prie ko čia pasikėlę?? Su tingėjimu gal ir sutikčiau, bet aš ne kiek tingėjau, kiek nemačiau reikalo skaityti +100 temų wink.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 01 25, 17:17)
O jus zinot toki zodi-"juokauti"?

Man tai buvo panašiau į pasišaipymą iš naujoko smile.gif
Papildyta:
Kodėl visos taip priešiškai nusiteikusios?
Atsakyti
QUOTE(vilte90 @ 2012 01 25, 16:29)

Pasaulis yra mūsų viduje.
Atsakyti
Fui kokių bjaurių pas mus esama, net jei jų eilėraščiai ir kinematografiški. Ojei koks sunkus žodis.

Vilte90
, mėgstam vieną kitą paerzint, kitaip tema numirtų, bet patikėk, piktų raganų norinčių pasišaipyt tikrai nėr. Na gal dvi kokios, nu gal trys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 25 sausio 2012 - 16:37
QUOTE(vilte90 @ 2012 01 25, 16:29)

Vilte, vaikeli, nesinervink ir fotkink smile.gif
Atsakyti
Kad nusprogtų ta SM vieną dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 25, 16:31)
Fui kokių bjaurių pas mus esama, net jei jų eilėraščiai ir kinematogrfiški. Ojei koks sunkus žodis.

Vilte90
, mėgstam vieną kitą paerzint, kitaip tema numirtų, bet patikėk, piktų raganų norinčių pasišaipyt tikrai nėr. Na gal dvi kokios, nu gal trys biggrin.gif

brunette.gif Kvietet?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 25, 16:33)
Kad nusprogtų ta SM vieną dieną biggrin.gif

Su visais kinematu tfu, nu...eilėraščiais, bučiuokių smailikais, šiukšlininkėm, laidatraukio vairuotojom ir kitom raganom.

Imam kokią temą, a, nes turiu dar dvi skolas ir vieną pasaką, nu nesigimdo ir fsio, gal užves...a?
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 25, 16:36)
Su visais kinematu tfu, nu...eilėraščiais, bučiuokių smailikais, šiukšlininkėm, laidatraukio vairuotojom ir kitom raganom.

Imam kokią temą, a, nes turiu dar dvi skolas ir vieną pasaką, nu nesigimdo ir fsio, gal užves...a?

Nichočiu nichočiu, ja darželin chažu.
Atsakyti
rG, tai kad kinematografiškumas ne tame , kad apie kiną kalba...bet , ai, nebesigilinsiu, nes nelabai supratau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 01 25, 17:39)
Nichočiu nichočiu, ja darželin chažu.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 25, 16:41)
rG, tai kad kinematografiškumas ne tame , kad apie kiną kalba...bet , ai, nebesigilinsiu, nes nelabai supratau biggrin.gif

Poniala, no očien tingiu razgavarivat about zet, bai
Atsakyti
Subalamutijot mane visai su tuo ki-ne-ma-to-gra-fis-ku-mu (ziauriai ilgas zodis, cinematic geriau rolleyes.gif). Paliksiu ramybej ta reikala kol kas, gal kada suprasiu, ka ir kaip reikia daryti, kad gautusi toks efektas ax.gif

QUOTE(vilte90 @ 2012 01 25, 16:14)
Na, aš tikrai žinau, kokią techniką pati naudoju, tiesiog visų pirma klausiau dėl to, kad labai retai naudoju 18-105 objektyvą, tad galvojau, gal įmanoma išvengti tos užduoties, o visų antra, klausiau ir dėl tų, kurios iš tikro galbūt neturi zoom'o smile.gif

Betgi koks skirtumas, daznai ar retai ta zooma naudoji? Turi ji - vadinasi, gali padaryti ir ta ND, ir nelabai suprantu, kodel nori jo isvengti... g.gif

Zodziu, laukiam namu darbu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti