Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 01 25, 15:04)
Tai gerai tada  rolleyes.gif

Juk tarakoną šaldytuve kai pamatai irgi šiurpai bėga, bet nieko gero tame nematau.
Ne, čia ne tai, kai nuotrauka veikia.
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2012 01 25, 15:01)
labai aciu visoms pakomentavusioms mano foto ir uz pagyras ir uz kritika 4u.gif
supratau, rinksiuosi savo ugio tuomet 4u.gif pakolkas man sitas labiausiai patiko.. 4 kojos, turetu but tvirtas gal g.gif http://www.ebay.com/...=item2a128654f1

su tais filtrais ir mane sudominot..

as tai nepirkciau neciupinejus. bent jau kai as pirkau, tai piesinukai ir realus vaizdas labai skyresi. atrodo piesinuky stabilus, o realybej kazkoks vejyje siubuojantis berzelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 25, 14:43)
senai pirkau, gal prieš 3-4 metus  biggrin.gif  vienas softeness, kitas close up +2, dar vienas pamirsau kaip vadinasi- ten toks dvigubas stikliukas, juodas, nuo atspindžių visokių, gali tipo pro mašinos langą fotkint, ir nesimato ant stiklo atspindžiu- poliarizacinis gal koks, ar kaip jis vadinas.. kitas UV filtras, ir dar vienas warm filtras..

Už kiek parduotum? Vis vien tau nereik biggrin.gif Ai velnias, jaučiu mm neatitinka. Nu ir velniop.
Tai ilgai blyn fotkini, kalbi apie metus. Vadinasi man šansų yr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 25, 14:46)
kur Brum, dar nuo jos pshepalkos (malku) negavau biggrin.gif

liezuvis.gif

kodel SM'e nera buciuojancio smailo, gali man kas pasakyt? ar as nematau?
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 25, 14:08)
Ar tiktu tokia nuotrauka i cinematic tema? Meginu suprasti, su kuo tas nuotraukos kinematografiskumas valgomas...  g.gif

Veiksmas yra, bet nemanau, kad tinka, trūksta istorijos ir kinematografiško vaizdo. Kad aš savo parodžiau, tai dar nereiškia, kad esu tuos kadrus laikau kinematografiškais (nebent paukštukus palikčiau). Nežinau, pajaust reik tą. Aš jaučiu, bet padaryt nežinau ar padaryčiau.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 25, 16:11)

vakar kazka zadejai duoti, tai davei ir as nematau, ar nedavei? lotuliukas.gif
Atsakyti

skaitinėju apie "cinematic" fotografijas...

"... Išskirtinis Kristinos Sereikaitės naratyvinis nuotraukų išdėstymas pats savaime sukuria paslaptį, nuojautą, leidžiančią žiurovui ieškoti atsakymo neuždarant jo fantazijos spąstuose. Žiūrint į K. Sereikaitės fotografijas, gali įsivaizduoti ištisą garso takelį, įvairuojantį nuo spengiančios tylos iki neramaus vėjo šnarėjimo užuolaidose ir šiurpaus klyksmo“. Tad neveltui jos fotografijos apibrežiamos kaip kinematografiškos..."

Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2012 01 25, 15:01)
supratau, rinksiuosi savo ugio tuomet 4u.gif pakolkas man sitas labiausiai patiko.. 4 kojos, turetu but tvirtas gal g.gif http://www.ebay.com/...=item2a128654f1

Atrodo neblogas, bet per vidury tai ten ten ne ketvirta koja, o vidurine kolona, gerai kad yra kabliukas, galima kazka sunkaus pakabint, kad dar labiau stabilizuot. Tik man gal kiek per aukstas, bet cia priklauso nuo ugio tavo. Geriausiai rinktis pagal akiu auksti, nes gi su virsugalviu nefotkinsi biggrin.gif Dar reik ziuret pagal svori, nes jeigu bus per sunkus, kad ir koks geras butu su savim nusibos tampyt.
Ir dar - as turiu trikoji kurio minimalus aukstis - 58 cm ir man jis keliais cm per aukstas kai sakykim noriu kazka fotografuot ant staliuko, nes jis zemesnis. Tai i tai irgi reiktu kreipti demesi. Vienu zodziu tikriausiai supainiuojau dar labiau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, senai čia nd atlikau, buvau dingus, bet pamiršt šios temos niekaip negaliu ax.gif
vis paskaitau, pažiūriu, pasigrožiu. Pasidžiaugiu, kad naujokių daug, fotografija tapo populiari kaip niekad bigsmile.gif Retkarčiais pakomentuoju flickr'e, bet galvoju kad gal reiktų sugrįžt? smile.gif
kadangi tuščiom ateit sąžinė neleidžia tai atsinešu savo auto. paskaičius knygą "Sluoksniai", kilo idėja, jos įgyvendint nepavyko, bet išėjo štai kas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 25, 15:40)
Visokių čia yra biggrin.gif
Pati matau irgi iš tų visokių.
Sveika prisijungus.
Iš nuotraukų suprantu, kad ND nebus sunku padaryt. Jie kol kas stojant į šį klaną -pivalomi biggrin.gif

Kaip ir minėjau, fotografija užsiimu dar tik pusę metų, tiesiog į kiekvieną atliekamą darbą žiūriu labai atsakingai ir stengiuosi daryti ne "belekaip", o taip, kad išgaučiau geriausią rezultatą smile.gif

Beje, mano naudojama technika: Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1.4 + Nikkor 18-105mm (šiuo labai retai naudojuosi, bet pasilieku jį kelionėms).

Tai, kaip supratau, šįkart ND tema yra cinematic? Tiesą pasakius, net neįsivaizduoju, kokio tai žanro nuotraukos, bet pasieškosiu kokios info internete. O iki kada galima kelti nuotraukas jūsų teismui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 25, 15:24)
vakar kazka zadejai duoti, tai davei ir as nematau, ar nedavei? lotuliukas.gif

Ot mano liežuvis biggrin.gif Dar nedaviau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilte90 @ 2012 01 25, 15:33)

Ne, ND yra šios temos pirmame puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(vilte90 @ 2012 01 25, 15:33)
Tai, kaip supratau, šįkart ND tema yra cinematic? Tiesą pasakius, net neįsivaizduoju, kokio tai žanro nuotraukos, bet pasieškosiu kokios info internete. O iki kada galima kelti nuotraukas jūsų teismui? smile.gif

ND yra pirmame puslapyje. 1-5 privalomi, o 6 ir 7 ne. Atsiversk, susirasi ir daryk. O cinematic buvo galvojama kaip žaidimo tema, bet kol žiema, nežaisim. Nebent taip kas nori. smile.gif
Atsakyti