QUOTE(suprara @ 2012 01 25, 11:24)
noriu jums parodyti kelias savo foto, kurios man patinka, bet noreciau kad jus pakomentuotumet.. buciau dekinga
man patiko paskutine, megstu tokias "blizgancias" fotkes. tik as bandyciau koreguot tiek wb, tiek spalvishkai pazhaist daugiau, nors esamas variantas irgi neblogas. visos kitos man neaishkios. na blikiai dar neblogi, bet informacijos truksta, cinkelio kokio.
QUOTE(rG @ 2012 01 25, 11:46)
Tai ir objektyvų yra soft fokusui, bet čia nelabai apie tai, nes ten jau visai taip rūkelis gaunasi.
o kas tai yra? man gal aktualu, noreciau pasizaist. cia kaip objektyvai ar kaip filtrai (kaip pvz macro ziedai?)? papasakokit.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 25, 11:40)
kad nebūtų aštraus fokuso, yra toks filtras- softennes, ar kažkaip taip vadinasi
aš tokį turiu savo 50-tukui, bet kažkaip niekad nebadžiau užsidėti
reiks gal kada pabandyti
seniai turi? ne karto nebandei? davai padaryk fotke ir parodyk koks gaunasi rezultatas? kur ju yra pirkt? uz kiek?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 25, 11:52)
kažkada vilbroj kai 50 tuką pirkau, tai buvo dar akcija filtrams, tai man pasiūlė už 125 lt paimt 5 filtrų komplektą su visu keisu, tai va ir turiu visokių
taip bandau sumažinti skirtumą, kad kuo mažiau iki 85-tuko reiktų dasidėt
netgi 5 filtrai? ir visi soft focusui skirti? ar ne?
intensyviai pardavineji. saunuole. as taip nemoku atsikratyt to, ko nereikia, dulka ir tiek, nors realiai pardavus nereikalinga manta, gal ir puse sumos tureciau 50mm 1.4
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 01 25, 12:54)
f/4 o islaikymo jetau neatgaminu kiek jis buvo...
vakar fotogrfavau ir uzkrito...
o su tuo fokusu man ziuriu visada sunkoka sufokusuoti tolimesnius daiktus
tam ir yra skirtas 1 namu darbas. ishmokt fokusuot. jei taip tamsu, kelk iso, ijunk lempa kokia, kad ir prie dirbtines shviesos. arba perdaryk dienos metu, prie lango pvz.
QUOTE(gotte @ 2012 01 25, 14:43)
sioje foto man labai nepatogiai prispausta nosyte, einu i flickr.
Papildyta:
aj ir dar. cinematic kazhkokia keistai lengva tema, manau reiketu daugiau pasukti galvele, nes realiai bet kokia foto tiktu jei tik juodu remus uzdedi.
cia labai easy. pabandykit cinematic be remu, is karto susiaureja pasirinkomas