Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(_buterfly_ @ 2012 01 25, 11:54)
f/4 o islaikymo jetau neatgaminu kiek jis buvo... g.gif  vakar fotogrfavau ir uzkrito...

o su tuo fokusu man ziuriu visada sunkoka sufokusuoti tolimesnius daiktus

Neuzskaityciau.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 25, 13:58)
visu pirma, nepyk del to palyginimo mirksiukas.gif  Paziurek i nuotraukas  ir pagalvok, jei jos nebutu tavo, ar tau patiktu ( cia apie ankstesnes).

Dabar apie obuolius smile.gif

Siulyciau padaryti didesnius tarpus tarp ju... Ir pasirink sviesu fona - bus lengviau, sviesesne nuotrauka gausis... Jei namie tamsu - padidink ISO, fotografuok netoli lango, kad sviesa butu is sono...
Ir bus viskas ok, pabandyk  mirksiukas.gif
O kokiu objektyvu fotografuoji? gal tamsus labai, tai ir nelengva tau  ax.gif  ax.gif  ax.gif

objektyvas pas mane 14-42mm, na ka siandien reikes is naujo pabandyti perdaryti ax.gif
Atsakyti
Jurzole, aciu uz kritika 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 25, 11:57)
ant objektyvo, stikliukas toks užsisuka smile.gif

supratau ax.gif

dar noreciau paklausti (jei dar labai neikyrejau blush2.gif ) dabar ieskausi pirkti stovo, ir nezinau kokio geriausia aukscio ji pasirinkti, gal jus ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2012 01 25, 12:06)
dar noreciau paklausti (jei dar labai neikyrejau blush2.gif ) dabar ieskausi pirkti stovo, ir nezinau kokio geriausia aukscio ji pasirinkti, gal jus ka patartumet?

ziurint ka tu fotkinsi. man tai butina, kad butu aukstas. kad ir akiu lygyje, ir is auksciau galeciau fotkinti. o dar svarbiau, kad tvirtas ir negriuvinejantis.
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2012 01 25, 10:24)
noriu jums parodyti kelias savo foto, kurios man patinka, bet noreciau kad jus pakomentuotumet.. buciau dekinga 4u.gif

man antra ir trečia įdomiai žiūrisi, bet suspaustos

QUOTE(_buterfly_ @ 2012 01 25, 11:41)
Keliu savo ND, praejusi karta izeidziau siukslininkus, tikiuosi dabar sodininku neizeisiu

tamsoka ir tarp trečios ir antros nesimato labai didelio skirtumo

QUOTE(_buterfly_ @ 2012 01 25, 11:54)
f/4 o islaikymo jetau neatgaminu kiek jis buvo... g.gif  vakar fotogrfavau ir uzkrito...

o su tuo fokusu man ziuriu visada sunkoka sufokusuoti tolimesnius daiktus

siūlau perdaryt ypač jei turi bėdų su fokus, nes juk darai sau, ką išmoksi ant pečių nenešiosi, kaip ten sakoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 25, 12:16)
ziurint ka tu fotkinsi. man tai butina, kad butu aukstas. kad ir akiu lygyje, ir is auksciau galeciau fotkinti. o dar svarbiau, kad tvirtas ir negriuvinejantis.

kad tureciau nors kiek patirties pasakyciau kam ir kokio man jo reikia, bet kai neturiu doh.gif
pakolkas gamtai, veliau gal kam kitam prireiks, tai uztat ir klausiu kad nereiktu kito pirkt doh.gif na bet tikriausiai kuo aukstesnis tuo geriau..
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 25, 11:51)
man visai patiko toks zoliu apdirbimas, kitaip ir gan idomiai. pirmoji faina. turi daugiau savo zolynejimu? tiesiog idomu pasiziuret, kaip kas pateikima gamta ziema.

Smagu, kad patiko, pakėlei nuotaiką ir ūpą, ačiū rolleyes.gif
Daugiau kolkas neturiu viešam rodymui smile.gif

Panos, kai įkėlinėjate foto per Flickr į SM, kokį foto dydį renkatės: 500 ar 640?
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 01 25, 11:41)
Keliu savo ND, praejusi karta izeidziau siukslininkus, tikiuosi dabar sodininku neizeisiu

nelabai užskaityčiau. siūlyčiau perdaryti nepriekaištingai techniškai. dėl savęs, ne dėl kitų.

su požiūriu irgi reikėtų padirbėti, jei ketini čia užtrukti..smile.gif

Delicious, aš 640 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 25 sausio 2012 - 13:00
QUOTE(sayonara @ 2012 01 25, 12:59)
su požiūriu irgi reikėtų padirbėti, jei ketini čia užtrukti..smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 01 25, 13:41)

Zinok per tamsu. Vien del to nesinori uzskaityti. Whatever labai gera recepta surase kaip sekmingai perdaryti. Bandyk dar karteli mirksiukas.gif
Atsakyti
norėčiau kritikos...
user posted image

dar čia yra...būsiu dėkinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 01 25, 14:43)
norėčiau kritikos...
http://farm8.staticf..._4910bc8d99.jpg[/img]

dar čia yra...būsiu dėkinga  blush2.gif

Man patinka mirksiukas.gif nosiuką įsirausęs, miela smile.gif spalvos švelnios, gražu man.
Atsakyti