noriu jums parodyti kelias savo foto, kurios man patinka, bet noreciau kad jus pakomentuotumet.. buciau dekinga
QUOTE(suprara @ 2012 01 25, 10:13)
Norejau paklausti kokios programos pagalba gali uzdeti ant foto toki isblukusi uzrasa, na kaip fotografai deda savo varda ar pan. gal kas galetu papasakoti
su photoshopu pilnai tai padaryt galima, pagooglink kaip su textu dirbti manau rasi reikiama ir norima varianta
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 25, 10:24)
su photoshopu pilnai tai padaryt galima, pagooglink kaip su textu dirbti manau rasi reikiama ir norima varianta
einu paieskosiu
QUOTE(sayonara @ 2012 01 25, 08:12)
o kas yra tie daiktai abipus juostos? dešinėj balta juostelė, o kairėj susirangius kaip juostelė?
o ką aš žinau pas mane po stiklu taip atrodo, kažkokie laidai gal, jungtys kažkokios, nzn o ką pas tave po stiklu tuščia?
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 01 25, 09:12)
At vielutės pakabinau
Nemoku atsakyt į šitą klausimą Lengviau pasakyt kaip fotkint, kad būtų aštrus fokusas na, tiesiog visada jis neaštrus, jei nepagaeidauji atvirkščiai, o portretams tikrai aštrumas nebūtinas. (O mano nuomone, tai ne visiems tinka aštrumas, daugiau rudaakiams tinka, kaip pastebėjau, o mėlynakiai kai labai aštrūs, tai kažkokie ne tokie tikri, dirbtiniai atrodo).
Norint aštrumo nejudini rankų, priveri diafragmą, nors nebūtinai; nejudint žmogaus ir fotoaparato; išlaikymą padarai bent nuo 1/120, 1/160 ir pan., žiūrint kokia tavo judesių koordinacija. Dar geriau naudot stovą. O kai šiaip fotografuoji tai ir gaunasi ne taip aštriai.
Nemoku atsakyt į šitą klausimą Lengviau pasakyt kaip fotkint, kad būtų aštrus fokusas na, tiesiog visada jis neaštrus, jei nepagaeidauji atvirkščiai, o portretams tikrai aštrumas nebūtinas. (O mano nuomone, tai ne visiems tinka aštrumas, daugiau rudaakiams tinka, kaip pastebėjau, o mėlynakiai kai labai aštrūs, tai kažkokie ne tokie tikri, dirbtiniai atrodo).
Norint aštrumo nejudini rankų, priveri diafragmą, nors nebūtinai; nejudint žmogaus ir fotoaparato; išlaikymą padarai bent nuo 1/120, 1/160 ir pan., žiūrint kokia tavo judesių koordinacija. Dar geriau naudot stovą. O kai šiaip fotografuoji tai ir gaunasi ne taip aštriai.
kad nebūtų aštraus fokuso, yra toks filtras- softennes, ar kažkaip taip vadinasi aš tokį turiu savo 50-tukui, bet kažkaip niekad nebadžiau užsidėti reiks gal kada pabandyti
Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2012 01 25, 09:56)
čia skanerio viduriai:) ta susirangiusi juostelė yra judančios skanerio galvutės jungtis... tiesa, aš kai taip plačią skanuoju, tai būtinai gaunasi niutono žiedai. siaura juosta dėl išsigaubimo jų negeneruoja.
man nesigauna jokių niutono žiedų procentras ištiesintas juosteles duoda, tai problemų nėr su jokiais žiedais
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 01 25, 10:18)
*****, nu dėjau aš ant stiklo juostą taip, kaip Svajonė parodė, bet man errorą iškart išmeta ir išsijungia programkė.
kai spaudi preview , išjunk thumbnail
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 25, 10:40)
kad nebūtų aštraus fokuso, yra toks filtras- softennes, ar kažkaip taip vadinasi aš tokį turiu savo 50-tukui, bet kažkaip niekad nebadžiau užsidėti reiks gal kada pabandyti
Tai ir objektyvų yra soft fokusui, bet čia nelabai apie tai, nes ten jau visai taip rūkelis gaunasi. Tik nelabai domėjaus jais, nes ne aktualu. Aš kalbu apie normalų fokusą, man labai aštrūs nepatinka, kad ir tikrai nufotografuoti, atrodo kaip nufotošopinti.
Daug visko turi Kaip pardavimai?
QUOTE(suprara @ 2012 01 25, 12:24)
noriu jums parodyti kelias savo foto, kurios man patinka, bet noreciau kad jus pakomentuotumet.. buciau dekinga
antroje, trecioje idomiai sviesa stikle zaidzia, bet objektai netraukia akies.
Treciojoje linijos idomiai ziurisi, desineje virsuje virves ar ko ten kuto nereikia tik...
Ketvirtojoje patiko tie issilieje lempos ziburiukai... tik nesu tikra ar patinka matomas tolumoje ryskus sviestuvas. Geriau be jo arba kitokis kompozicijos norisi...
Paskutine smagi, bet paprasta, tik baltos spalvos balansas nepatinka ir ciut sviesiau lyg norisi..
QUOTE(rG @ 2012 01 25, 10:46)
Tai ir objektyvų yra soft fokusui, bet čia nelabai apie tai, nes ten jau visai taip rūkelis gaunasi. Tik nelabai domėjaus jais, nes ne aktualu. Aš kalbu apie normalų fokusą, man labai aštrūs nepatinka, kad ir tikrai nufotografuoti, atrodo kaip nufotošopinti.
oij ne ne, ne rūkelis tikrai aš vapšė nesupratau kam tas filtras skirtas, nes kai banžiau senai aš jį, tai nepamačiau skirtumo, ir va dabar kai kalba užėjo apie tuos aštrius fokusus, tai dabar manau, kad jis tiesiog tą aštrumą tik nuima, na reikės pasibandyti dabar, labiau ištyrinėti kažkada vilbroj kai 50 tuką pirkau, tai buvo dar akcija filtrams, tai man pasiūlė už 125 lt paimt 5 filtrų komplektą su visu keisu, tai va ir turiu visokių
o pardavimai puikiai pardaviau 50-135mm
dabar pardavinėju Pentax manualinį 50-tuką F1.7 idealios būklės, jei kam reikia - kreipkitės dovanų pridedu M42 jungties 35mm F3.5
taip bandau sumažinti skirtumą, kad kuo mažiau iki 85-tuko reiktų dasidėt
QUOTE(o la la la @ 2012 01 25, 02:52)
chi, chi - nu ***** ir man taip dabar zvairai matos isimu
Patiko spalvos, nuotaika tokia niuri, ziemiska
Dedu kita
http://farm8.staticf...a243f6657_z.jpg
Dar sedziu, mucinu drauges nuotrauka... niu noris normaliai padaryti. Gal galit pasakyt ar geriau?
http://farm8.staticf...4735d8034_z.jpg
Patiko spalvos, nuotaika tokia niuri, ziemiska
Dedu kita
http://farm8.staticf...a243f6657_z.jpg
Dar sedziu, mucinu drauges nuotrauka... niu noris normaliai padaryti. Gal galit pasakyt ar geriau?
http://farm8.staticf...4735d8034_z.jpg
Man patiko nėštukės naujasis variantas leliuko nuotraukoj norėtųsi daugiau kontrasto, kad pats jis būtų toks ryškesnis
Maggie -> pirmas įspūdis buvo toks žiaurokas, paskui žiūrėjau, gilinausi... Nu įdomiai iš tikro, bet nelabai patinka dėl to, kaip oda blizga [nors pati neseniai fotografavausi išsitepus aliejum veidą] [o tas grūdas ar čia triukšmas sudaro įspūdį negražių veido odos porų, grūbėtumo]... eisiu žiūrėti į flickr Pati emocija patiko, nelabai žiūrisi mano akimis nukirsta barzda dar
Idda -> Sutinku su merginomis, išsakiusioms nuomonę, lauksim daugiau kadrų
suprara -> Labiausiai patiko 2 ir 3 dėl stiklo butelio keistumo ir šviesos Paskutinė visai nea, kaip ir pirma tiesa, antroj kažkiek norėtųsi daugiau viršaus matyti, kad suprastum, kur tas "siūlas" baigias
neiste -> pritariu, kad per daug visko koliaže norėtųsi mažiau nuotraukų, dbr blaškosi akys pritariu, kad porai turėtų patikti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 25, 10:40)
kai spaudi preview , išjunk thumbnail
nu jei bus jėgų, šiandien pabandysiu ačiū
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 25, 10:52)
Geras, sudominai. Nežinau ar prireiks, bet bent žinosiu, kad tokių būna
Pirkčiau gal ką iš gailesčio, alia pleka esu
QUOTE(suprara @ 2012 01 25, 10:24)
Pirma man neidomi. Antra ir trecia patinka, ir sviesa, ir forma. Antra ypac patraukia aki, nes neiskart aisku, kas ten nufotografuota, norisi ilgiau patyrineti. Treciojoj tik virsuj ten kazkas neaiskaus, isplaukusio, noretusi arba matyti, kas tai, arba kad nebutu visai. Ketvirta irgi visai patiktu, bet tas sviestuvas kaireje netinka man. Nors kazkokio akcento reikia tai nuotraukai, kad issklaidytu vienodu blikiuku monotonija, bet kazko kitokio. Penktojoj man kliuva ta tuscia erdve kaireje - jei nebutu tos juodos tustumos, galetum isivaizduoti, kad tie kabantys kristalai tesiasi i begalybe, ir butu idomiau. Ketvirtai nuotraukai tas pats irgi galioja. imho
QUOTE(rG @ 2012 01 25, 11:02)
Geras, sudominai. Nežinau ar prireiks, bet bent žinosiu, kad tokių būna
eik tu , gailesti jo jo, pagailėk manęs, paimk sms credit, ir nupirk
Papildyta:
o, labai įdomią diskusiją užvedė, apie nuotraukų kopijavimą
http://www.efoto.lt/...aip_pat#pagetoc