Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Eve... @ 2012 01 22, 19:25)
Aš kaip ir nebuvau įsirašius į puoduko žaidimą, bet visgi čia parodysiu savo bandymą ax.gif
Tiesiogine to žodžio prasme susapnavau puodelį su avižom, tai ir pastūmėjo pažaisti su fotoaparatu ir puodeliu... blush2.gif
Kodėl avižos su puodeliu?? Nežinau.... biggrin.gif

Švelni versija
http://farm8.staticf..._c37ee59861.jpg
Ir aštresnis, man asmeniškai, gražiau pavykęs, tačiau gavosi per daug užspaustas kairėje... doh.gif
http://farm8.staticf..._b2b3e3a17e.jpg

Na man patiko antroji tavo foto. Kampas fainas paimtas mirksiukas.gif tik gal kiek trūksta kairėje erdvės.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 22, 20:08)
Na, antrasis man graziau ziurisi del grazesnio matymo kampo ir kad nera ant stalo avizu pribarstyta, tas man  betvarkeles vaizda priduoda... taciau abiejose nuotraukose tavo puodeliai virsta/ciuozia i desine....  Reiktu patiesinti... Ir tiesa, kad antrame truksta erdves.... Spalvos, tai skonio reikalas, todel nekomentuosiu  4u.gif 
Ir dar.... Matyta jau ideja blush2.gif  Kazkuri mergina jau buvo idejusi puodeliu boksta.... ax.gif  Variantu yra begale, geriau jau kuklesnis, bet savo sugalvotas  4u.gif  (IMHO)  blush2.gif

Alisos puodeliai idomus  4u.gif

Paprieštarausiu ax.gif Puodeliai virsta, nes yra vienas ant kito, o horizontas tiesus, lygintas su tinkleliu, to pasekoje yra antroje fotografijoje mažai erdvės kairėje... bigsmile.gif

Ir idėja tikrai nėra kopijuota, bokštų nestačiau... Juolabiau lyg pagrindas yra tos avižos... 4u.gif
Apskritai darant fotografiją, negalvojau apie kažkieno darbus, kuriuos buvau pamiršus, kol nepasakėt apie tuos bokštus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 22 sausio 2012 - 19:19
QUOTE(Eve... @ 2012 01 22, 20:16)
Paprieštarausiu ax.gif  Puodeliai virsta, nes yra vienas ant kito, o horizontas tiesus, lygintas su tinkleliu, to pasekoje yra antroje fotografijoje mažai erdvės kairėje... bigsmile.gif

Ir idėja tikrai nėra kopijuota, bokštų nestačiau... Juolabiau lyg pagrindas yra tos avižos... 4u.gif

Del pirmo nesiginciju, gal matau klisai 4u.gif

Bet ideja man pasirode kopijuota...Nors...Bokstas is triju puodeliu yra ne tas pats, kaip is dvieju puodeliu, beje, ir pirmasis buvo be avizu, o antrajame jos yra.... tada taip... visiskai skirtingi dalykai....Tarp ju tikriausiai net 10 skirtumu butu galima rasti biggrin.gif biggrin.gif
atsiimu savo zodzius mirksiukas.gif
Atsakyti
Turbūt nesusikalbam, aš matyt pražiopsojau bokštą iš trijų puodelių temoje... g.gif Galim nuorodą kur ta nuotrauka??
Kaip pasakėt bokštą, galvojau apie daug puodeliu kurie buvo lyg suguldyti į piramidę... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 22 sausio 2012 - 19:30
Dabar nerasiu greitai, bet praejusioj ar uzpraejusioj temoj kazkuri senbuve (nepamenu niko) is savo archyvu parode nuotrauka puodeliu tema : trys balti vienas ant kito sudeti puodeliai, siek tiek svyrantys i desine, berods, puse....

Gal, jei skaitys sita tema, parodys dar karta, o gal ir pati rasi arba prisiminsi 4u.gif
Atsakyti
Buvau va tokią mačius mirksiukas.gif

user posted image

Galų gale nera reikalo ginčytis, konkurse juk nedalyvauju... mirksiukas.gif
Bet kopijuoti nekopijavau.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 22 sausio 2012 - 19:59
Apie kopijavimus čia n kartų temoje kalbėta, prie jokių išvadų neprieita smile.gif
puodukų atvejų nepamenu kurios foto galėtų priminti šias keltas. Ir pati rodžiau puodelius taip sudėliotus, bet panašumo tarp Eves foto ir savo nematau, apart puodelių sudėjimo vieno į kitą. Bet argi tai jau kopijavimo rodiklis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 sausio 2012 - 20:05
Štai atsekiau, manau, kalbėjot apie šiuos.
user posted image

Nejuokaukit, man toli iki tokio lygio dar.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2012 01 22, 19:25)
Atnešu savo puodelį. Tiksliau puodelius (1 cm dydžio).

Įdomu, tokia senovinė dvasia smile.gif

Eve.. man visai patiko tavo antras variantas, spalvos gražesnės ir puodeliai gražiau pasvirę smile.gif
O puodeliai primena kriaukles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiedreB: 22 sausio 2012 - 21:15
Labas vakaras, jau kuris laikas paskaitau, bet bijau savo trigrasi ikist biggrin.gif

Zodziu noriu mokintis, noriu, kad mano sikna patarkuotu tie kas jau moka tai daryti, kad bent kazkiek su foto patobulet biggrin.gif su jusu kalbejimo tempais tai nespesiu schmoll.gif bet namu darbus padarysiu 4u.gif

ND1
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 01 22, 11:20)
Maija, labai nuostabus darbas su puodeliais. Kokią čia techniką panaudojai?  g.gif

Whaterver, labai stipri naujokė esi  mirksiukas.gif .

QUOTE(gotte @ 2012 01 22, 14:53)
aš su tokia foto ateinu...nu nieko ypatingo, ne menas kažkoks, bet tokia karikatūrinė vaiko išraiška biggrin.gif ir tas vyriškas kumštis biggrin.gif

Vaiko israiska tai kaip suaugusio vyro, akys tokios rimtos, gilios, nevaikiskos cool.gif
QUOTE(Cinside @ 2012 01 22, 18:25)
Alisos priešpiečių arbatėlė

Patiko 4u.gif

Norejau paklaust ar kas nors naudojates panasiais macro filtrais, ar yra is ju naudos, ar apsimoka tokius pirkt? Jie visai nebrangus, o macro foto norisi isbandyt, pries isigijant brangu makro objektyva g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 01 22, 00:30)
jokubaite, GiedreB - dėkui smile.gif
O aš šiandien negaliu nurimti  biggrin.gif Padariau dar vieną "puodelio kitaip" idėją... Dėkoju dar kartelį už kritiką, kitaip nebūčiau prisiruošus, turbūt biggrin.gif

WOW bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti