Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

rG - pamačiau,pradėjau žvengti ir pamiršau viską ką forume mačiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia aš apie puodelius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 24, 19:27)
Padurniavimas, rimtai nepriimkit (tiesiog neišėjo nė viena pageidauta išraiška).

Geras... thumbup.gif lotuliukas.gif Originaliausia ideja is visu kol kas matytu variantu biggrin.gif

O as visa vakara krizenu is sitos nuotraukos (kaip tik i cinematic tema mirksiukas.gif). Nuotrauka kaip nuotrauka, bet pavadinimas taip gerai parinktas... hihihi.gif Ir, zinoma, uzsimaniau tu fataliskuju macarons... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte90 @ 2012 01 24, 22:49)
Sveikos, mamos (ir ne tik), noriu prisijungti prie jūsų būrelio smile.gif

labas smile.gif prašom jungtis smile.gif
Atsakyti
hhhhhrrr. bishki veluoju.

cia praeitos savaites kadras - 3/52 (yra III variantai flickr, negaliu apsisprest kuris ze best).

cia siek tiek su cinematic rishasi a la. tik jau tingejau juostos remus uzdet.

privargau siandien su ta fs. siaip yra neblogu kadru, pasedesiu dar prie tos serijos fotkiu.

user posted image

tarkuokit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 24 sausio 2012 - 23:47
QUOTE(Maggie @ 2012 01 24, 23:47)
hhhhhrrr. bishki veluoju.

cia praeitos savaites kadras - 3/52 (yra III variantai flickr, negaliu apsisprest kuris ze best).

cia siek tiek su cinematic rishasi a la. tik jau tingejau juostos remus uzdet.

privargau siandien su ta fs. siaip yra neblogu kadru, pasedesiu dar prie tos serijos fotkiu.

tarkuokit.

na aš šį kart sakau neeeee unsure.gif oda žiauriai atrodo,lyg juodom porom išvarytas visas veidas būtų.. dar po viena akim lyg fanaras atrodo doh.gif ten gal šešėlis taip krenta.. tie pirštai prie veido nesižiūri, žodž- nepatiko man šitas auto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 25 sausio 2012 - 00:01
Aš kaip suprantu, idėja tokia buvo, juolab, kad Maggie yra kažkada jau kažką panašaus bandžiusi smile.gif Tas veidas blizgantis ir raudonos žymės nuo lūpdažio.

Bet man irgi ne. Visiškai nematau motyvo tokiam pasirinkimui - savibaisinimo, reik istorijos biggrin.gif

P.S.Ačiū merkigės už komentarus, atskirai neminėsiu, bet smagu, kad bent ką pajuokinu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 25 sausio 2012 - 00:13
QUOTE(Maggie @ 2012 01 24, 23:47)

g.gif Ko gero, ziuretusi kitaip, jei butu kazkoks kontekstas. Tu, reik manyt, zinai, kodel butent taip fotografavai, ir buvo kazkokia ideja uz to kadro. Bet as matau tik nelabai estetiskai atrodanti veida, ir no further clues... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 01 23, 12:54)

na kritika jau pasake labiau patyrusios smile.gif , o as pasakysiu tik, kad man patinka, labai svelniai, graziai ziurisi, spalvos man patinka, tokia tyra labai busima mamyte atrodo 4u.gif

QUOTE(GiedreB @ 2012 01 23, 14:25)
aš kelios dienos kaip turiu šia blykstę, tai dar nelabai esu išsinagrinėjusi, bet jau supratau, kad man tai jos bus per akis, daug funkcijų, galimybių keisti nustatymus rankiniu būdu... Nedideliam kambary nukreipus į lubas, puikiai apšviečia, su aukštomis lubomis nebandžiau... Greit pasikrauna, daugiau nežinau, ką galėčiau pasakyt smile.gif

aciu 4u.gif dabar galvojau ar tik ne taves klausiau, kai ruoseisi pirkt, tai kokia g.gif tada paziurejau, bet neatsimenu modelio, o va sita man vyras iskniso, sako pasiziurek ar tau tokios gana, tai gal cia ta pati smile.gif aciu labai uz atsiliepima 4u.gif

QUOTE(neiste @ 2012 01 23, 16:13)

idomiai labai bigsmile.gif o butu labai idomus ir tas geles sijono variantas g.gif gal igyvendinsi kada smile.gif
QUOTE(rG @ 2012 01 24, 19:27)
Padurniavimas, rimtai nepriimkit (tiesiog neišėjo nė viena pageidauta išraiška).
http://farm8.staticf...3f9bc4bf7_z.jpg

thumbup.gif jega biggrin.gif gerai atrodo, tik jauciu baisiai nepatogu turejo but biggrin.gif

QUOTE(neiste @ 2012 01 24, 21:25)

mano skoniui irgi kiek daugoka nuotrauku, bet siaip labai mielos ir siltos 4u.gif

QUOTE(Idda @ 2012 01 24, 22:23)
Bandau susidraugauti su 50-tuku, labai laukiu komentarų  4u.gif
http://farm8.staticf...6b5208c5d_z.jpg

na del erdves jau pasake ir man dar paskutiniojoj tas raudonas kampas kiek blasko smile.gif grazi mergyte smile.gif

mamagute
patiko cinematikos nuotraukeles bigsmile.gif

Maggie is savo labai naujokiskos puses irgi prisidesiu prie tu kur nelabai patiko, man ta oda irgi negraziai ziurisi, nors ranka ir nemaiso, bet tikrai tu labai grazi esi, o cia... mmm...ta oda tikrai neestetiskai labai atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 25 sausio 2012 - 01:09
Vaikas vel su temperatura doh.gif verysad.gif

Ateinu su viena foto, man ji patinka...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 25 sausio 2012 - 01:28
QUOTE(o la la la @ 2012 01 25, 01:25)
Vaikas vel su  temperatura  doh.gif  verysad.gif

Ateinu su viena foto, man ji patinka...

http://farm8.staticf...57afb86c3_z.jpg

uzjauciu del vaiko 4u.gif sveikatos jums, mes va tik is roto viruso isbridom, rytoj bandysiu leist jau i darzeli ax.gif

nuotraukos fonas man patinka, toks mistiskas, bet pats objektas, tai nea, man pirma mintis su vyriska gimine susijus atejo doh.gif lotuliukas.gif ai einu miegot nes jau vaidenasi doh.gif
o kuom tau paciai ji patinka? cia nesikabineju, tik siaip idomu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 25 sausio 2012 - 01:33
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 25, 03:33)
uzjauciu del vaiko  4u.gif sveikatos jums, mes va tik is roto viruso isbridom, rytoj bandysiu leist jau i darzeli  ax.gif

nuotraukos fonas man patinka, toks mistiskas, bet pats objektas, tai nea, man pirma mintis su vyriska gimine susijus atejo  doh.gif  lotuliukas.gif ai einu miegot nes jau vaidenasi  doh.gif
o kuom tau paciai ji patinka? cia nesikabineju, tik siaip idomu pasidare  biggrin.gif

tongue.gif chi, chi - nu ***** ir man taip dabar zvairai matos blink.gif blush2.gif isimu
Patiko spalvos, nuotaika tokia niuri, ziemiska tongue.gif
Dedu kita smile.gif
user posted image

Dar sedziu, mucinu drauges nuotrauka... niu noris normaliai padaryti. Gal galit pasakyt ar geriau?

user posted image

senas var.:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 25 sausio 2012 - 02:07
QUOTE(rG @ 2012 01 24, 20:27)

ne nu tu, tai uznesi lotuliukas.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 01 24, 20:45)

Gal dar ir butelį imam biggrin.gif

oj, geras butu... cool.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 24, 21:14)
čia kam buvo aktualu kaip juostą ant stiklo dėti, kad su perforacijom nuskanuot..

man buvo aktualu..bet as nededu ant stiklo. Dedu ji i palcios juostos remus ir pazymiu/atzymiu ta thumbnail mirksiukas.gif anyway aciu mirksiukas.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 01 25, 00:47)
negaliu apsisprest kuris ze best).

tarkuokit.

Zinai, moterie...sakiau budama vyru myleciau tave nelaukdamas atsako, bet si syki suabejociau lotuliukas.gif Na, blizganti oda gal ir grazu, kai parodoma aistra,geidulys,baime,jaudulys..bet dabar...nei sis, nei tas...tiesiog moters riebi oda..sakau ne....zinau, ta darei specialiai ir to siekei...bet ko tais nelimpa man... schmoll.gif
QUOTE(o la la la @ 2012 01 25, 02:52)

Dar sedziu, mucinu drauges nuotrauka... niu noris normaliai padaryti. Gal galit pasakyt ar geriau?

gal ir geriau, bet virs galvos tasd blikas irgi erzina...galetu jis buti labiau i desine..o be to, matau nestukes veida toki..mmm...sunku net komentuoti koki...pati turiu toki astriu bruozu veida... lb sunku paimti kampa, kad jis atrodytu neisitempes, svelnus...bet turbut ji tokiu bruozu...so..better than it was before mirksiukas.gif
Atsakyti