Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 24, 20:47)
aš tai matau skirtumą..
Papildyta:
ta prasme? tu manai, kad pirmojoje fonas išsilieja, nes ranka sudreba?

ne ne, as su diafragma jau issiaiskinau, kodel ir kaip sulieja fona thumbup.gif as del antros ir trecios foto, kad uz ju fonas praktiskai vienodai islietas nors diafragmos reiksmes skiriasi ax.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 01 24, 20:52)
Tu gelyte atitrauk toliau nuo fono ir pavyks, nes dabar gele per arti knygu lentynos wink.gif

aciu uz patarima thumbup.gif

isbandziau WB dirbtiniam apsvietime, tai rankinis nustatymas man patiko bigsmile.gif geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 24, 19:27)
Padurniavimas, rimtai nepriimkit (tiesiog neišėjo nė viena pageidauta išraiška).

Na nerealu, drąsu ir kūrybinga, vyrui žiobtai atsidarė kai pamatė doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip Jums toks koliazas?

user posted image
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 01 24, 21:27)
Padurniavimas, rimtai nepriimkit (tiesiog neišėjo nė viena pageidauta išraiška).

Gerule tu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 24 sausio 2012 - 21:30
QUOTE(neiste @ 2012 01 24, 21:24)
Kaip Jums toks koliazas?

man tai čia per daug visko, toks biški burdakėlis smile.gif bet porai tai manau tikrai patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 24, 19:27)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu ziauriai gera thumbup.gif

QUOTE(neiste @ 2012 01 24, 21:25)
Kaip Jums toks koliazas?

Man irgi atrodo, kad per daug visko... Manau geriau ziuretusi jeigu aplink pagrindine nuotrauka butu sudetos tokio tipo nuotraukos kaip antra eile (frangmentai vietoj pilnu nuotrauku) 4u.gif
Atsakyti
Nespėju aš su jūsų tempais. Tik neprisijunk vieną dieną doh.gif biggrin.gif

Labai ačiū už komentarus. Nesitikėjau tiek sulaukti. Už puodelių vaizdo tiek daug, nes puodeliai - vėrinys. Neturėjau kaip "nukabinti" juos nuo grandinėlės, todėl ir palikau fone.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 24, 23:26)
man tai čia per daug visko, toks biški burdakėlis smile.gif bet porai tai manau tikrai patiks smile.gif

Tikiuosi blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Erikaaaaaaaaaaaaam galėtum į skype ateiti?

Merginos ir vaikinai. Jei kas fotografuojat miesto vaizdus, maistą, gamtą ir sutiktumėt leisti jūsų foto panaudoti atviruko spausdinimui atsiliepkit. Čia visų nesuseksiu, jei ką, man į až galit rašyti ir nuorodas į foto įdėti. Tinka tiek spalvotos, tiek jb. Svarbu kokybiškos foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 sausio 2012 - 21:43
Bandau susidraugauti su 50-tuku, labai laukiu komentarų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 01 24, 22:23)
Bandau susidraugauti su 50-tuku, labai laukiu komentarų  4u.gif

suspausta viskas, erdvės šiek tiek trūksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 24, 22:38)
suspausta viskas, erdvės šiek tiek trūksta smile.gif

aišku, ačiū, na visos čia apkarpytos, reiks gal bandyt perdaryt