Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 01 24, 20:27)
Padurniavimas, rimtai nepriimkit (tiesiog neišėjo nė viena pageidauta išraiška).

lotuliukas.gif

gerai sugalvojai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 24, 19:45)
Joo, įsisiubuoja puodukai biggrin.gif
nu ką galiu pasakyt, linksma. Džiugu, kad puodukas gali taip suveikti.

Gal dar ir butelį imam biggrin.gif

Dar vieną įdėją bandysiu įgyvendint, bet bala nematė, galima ir uždaryt biggrin.gif padarysiu kada vėliau, reik daiktų.

Dar šiandien bandžiau - puodukus ausines ir puodukus į kurias krenta ašaros, o iš puodukų bėga viskas jau persikaupę žemyn biggrin.gif Alia neišėjo, nebdarysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 24, 19:45)
net susijuokiau, fainas auto mirksiukas.gif

Aš kai Zirzės niką pamatau, man šiurpas suima lotuliukas.gif Neklausk kodėl biggrin.gif Dar valandėlę kokią (bet ne dabar) prisėsiu ir kai ką duosiu biggrin.gif nedaug liko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 24 sausio 2012 - 20:03
čia kam buvo aktualu kaip juostą ant stiklo dėti, kad su perforacijom nuskanuot..

tai reikia dėti taip, ir ne kitaip, būtinai tarpelį dešiniam krašte reikia palikti, kitaip errorą išmeta, ir dėti juostą būtent šitoje vietoje, per vidurį, na ten yra žymekliai ant skanerio korpuso dešinėje kvadračiukai pažymėti, kurioj vietoj turi gulėti juosta.. tai reikia tose ribose padėti tą juostą

user posted image
Atsakyti
Labas vakariukas,

dedu ND2 pakartpjima, lygtai geriau nei praejusi karta, tik man kazko ta antra diafragmos reiksme kazko ne taip ryskiai skiriasi nuo trecios foto g.gif arba man jau akys nebetaip rodo doh.gif

F3.8
user posted image
F14
user posted image
F25
user posted image

Klausimas del WB namu darbo ax.gif Prie dirbtinio apsvietimo as dabar tureciau fotkint kai suprantu, kai namie nera dienos sviesos, o tik dirbtinis apsvietimas ane? g.gif ax.gif durnas klausimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 24, 21:02)
Aš kai Zirzės niką pamatau, man šiurpas suima  lotuliukas.gif  Neklausk kodėl  biggrin.gif  Dar valandėlę kokią (bet ne dabar) prisėsiu ir kai ką duosiu  biggrin.gif nedaug liko.

nu cia dabar biggrin.gif blyn, nesu as tokia baisi ir vriedna lotuliukas.gif cia man duosi kazka? bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 01 24, 21:33)
Klausimas del WB namu darbo  ax.gif  Prie dirbtinio apsvietimo as dabar tureciau fotkint kai suprantu, kai namie nera dienos sviesos, o tik dirbtinis apsvietimas ane?  g.gif  ax.gif  durnas klausimas  doh.gif

taip, gerai supranti del wb rolleyes.gif
o del ND, tikrai, antroji ir trecioji foto beveik nesiskiria lens.gif
Atsakyti
Padurniavimas, rimtai nepriimkit (tiesiog neišėjo nė viena pageidauta išraiška).

Smagiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 24, 20:38)

vadinas siandien dar is WB dirbtiniam reiks isbandyt

Nu bet kokio velnio man jos nevienodai ta fona islieja doh.gif g.gif F nustatymai tai normaliai skirias doh.gif nebesupratu, cia gal prie maziausio F man ranka fotkinant sujuda (trikojo neturiu) atrodo jau fotika pasidejus fotkinau g.gif Nu blyn.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 24, 20:38)
nu cia dabar biggrin.gif blyn, nesu as tokia baisi ir vriedna lotuliukas.gif cia man duosi kazka? bigsmile.gif  biggrin.gif

aš tai matau skirtumą..
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 01 24, 20:42)

Nu bet kokio velnio man jos nevienodai ta fona islieja  doh.gif  g.gif  F nustatymai tai normaliai skirias  doh.gif  nebesupratu, cia gal prie maziausio F man ranka fotkinant sujuda (trikojo neturiu) atrodo jau fotika pasidejus fotkinau  g.gif  Nu blyn.... doh.gif

ta prasme? tu manai, kad pirmojoje fonas išsilieja, nes ranka sudreba?
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 01 24, 21:42)

Nu bet kokio velnio man jos nevienodai ta fona islieja  doh.gif   g.gif  F nustatymai tai normaliai skirias  doh.gif  nebesupratu, cia gal prie maziausio F man ranka fotkinant sujuda (trikojo neturiu) atrodo jau fotika pasidejus fotkinau  g.gif  Nu blyn.... doh.gif

jeigu sujudetu, nebutu fokuso,o jis yra rolleyes.gif
bet matau Svajonei tinka, as ir uzskaitau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 24 sausio 2012 - 20:50

kaip super thumbup.gif Tik toks techninis klausimas - kaip tie puodeliai TEN laikosi? lotuliukas.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 01 24, 21:33)
Labas vakariukas,

dedu ND2 pakartpjima, lygtai geriau nei praejusi karta, tik man kazko ta antra diafragmos reiksme kazko ne taip ryskiai skiriasi nuo trecios foto  g.gif  arba man jau akys nebetaip rodo  doh.gif

Klausimas del WB namu darbo  ax.gif  Prie dirbtinio apsvietimo as dabar tureciau fotkint kai suprantu, kai namie nera dienos sviesos, o tik dirbtinis apsvietimas ane?  g.gif  ax.gif  durnas klausimas  doh.gif

Tu gelyte atitrauk toliau nuo fono ir pavyks, nes dabar gele per arti knygu lentynos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 24 sausio 2012 - 20:52
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 24, 20:47)
jeigu sujudetu, nebutu fokuso,o jis yra rolleyes.gif
bet matau Svajonei tinka, as ir uzskaitau

oij nea, aš dar neužskaitau smile.gif kažko tokia nuojauta, kad ji nelabai supranta kame čia kampas su tuo nd smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 24, 20:52)
kaip super  thumbup.gif  Tik toks techninis klausimas - kaip tie puodeliai TEN laikosi?  lotuliukas.gif

Vat atspėk daba biggrin.gif Išduosiu - nesilaiko doh.gif
Atsakyti