Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2012 01 24, 10:13)
ir koks pagrindinis bruožas (ar kaip čia pavadint ) būtinas privalomas tom "cinematic" foto? g.gif Na , juodos horizontalios juostos...

o kokiu budu galima uzdeti tas juodas linijas? pamokinkit kas blush2.gif

na lauksiu kol nuspresit koki zaidima zaisim, nekantrauju sudalyvaut rolleyes.gif
Atsakyti
bandau suprast, kokios to "cinematic" foto... radau iš vasaros vieną tokią, manau, kad tiktų 4u.gif
o gal ir ne...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 24, 11:23)

Murmėjau, kad man netink biggrin.gif ne dėl horizontalumo, o dėl is esmės ne kinematografiškumo, blyn koks sunkus žodis biggrin.gif Nes čia tarsi sustabdyto kino kadro įspūdis turi būt, o ne tik graži nuotrauka...

gerai gerai,sutinku, biški ne į temą gal ten buvo ta foto lotuliukas.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 24, 11:26)
pas tave ten mintis kokia buvo , ir išpildymas, kad visiem nusispjaut buvo, ar ji vertikali ar horizontali  biggrin.gif  ten toks turinys buvo , kad jokių abejonių nekėlė smile.gif

lotuliukas.gif blush2.gif dėkui 4u.gif

QUOTE(rG @ 2012 01 24, 11:33)
lotuliukas.gif  biggrin.gif  Galima pritaikyti  tongue.gif Šiaip tinka cinematic kur tuo fotiku ir man.
Vis to filmo nepasižiūriu... Kikė atsiuntė, alia tiek tų aplankų, vis pradedu žaist ir nebaigiu biggrin.gif

gerai, lendu iš chalato  doh.gif

pažiūrėk tą filmą,tikrai geras 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 24, 12:39)

sianakt Tave sapnavau biggrin.gif

oba, o ką aš ten veikiau? bigsmile.gif
Atsakyti
na dar vieną bandau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 01 24, 11:26)
Kaip darzelyje pakalbesiu  biggrin.gif
Nusistaciau M rezima fotoaparate, tada ar reikia ant objektyvo nusistatyti M raide? nes tada leidzia man visiskai rankiniu budu fokusuoti taip kaip suprantu reikalinga tai  g.gif ir dar ar reikia nusistatyti MF nu ta focus mode? ai jei ant objektyvo M nustatau tai focus mode jis parenka automatiskai jau nes rinktis nebeleidzia.
Tai ar teisingai cia kazka suprantu  g.gif  doh.gif  doh.gif

M ant objektyvo leis fokusuoti rankiniu būdu, bet tau tai visai nebūtina...o kam? Gali laisvai fokusuoti su Auto fokusu. Dauguma taip ir fotografuoja... mirksiukas.gif

M fotoaparate tai fotografavimo režimas, kur visos parametrus renkiesi tu pati (išlaikymą, diafragmą, ISO mirksiukas.gif ). Namų darbus su tuo ir atlik mirksiukas.gif kad sufokusuotum tris daiktus, perkadruok mirksiukas.gif

nežinau ar aiškiai aš čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 24, 12:31)
na dar vieną bandau

Vau, man labai patiko. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 24 sausio 2012 - 13:00
QUOTE(suprara @ 2012 01 24, 13:03)
o kokiu budu galima uzdeti tas juodas linijas? pamokinkit kas blush2.gif

aš tai per flickr'ę ir su picnik redagavimo programėlę-viskas labai elementariai 4u.gif
Ka, smagu, kad patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 24, 13:25)
oba, o ką aš ten veikiau?  bigsmile.gif

ka ka, fotografavai lotuliukas.gif turejai fotostudija pasidarius mano mokykloje,kazkurioj klasej biggrin.gif

QUOTE(mamagute @ 2012 01 24, 13:31)
na dar vieną bandau

va sitoji tai fainuole bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 24, 14:22)
ka ka, fotografavai lotuliukas.gif turejai fotostudija pasidarius mano mokykloje,kazkurioj klasej biggrin.gif

geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 01 24, 12:32)

M fotoaparate tai fotografavimo režimas, kur visos parametrus renkiesi tu pati (išlaikymą, diafragmą, ISO  mirksiukas.gif ). Namų darbus su tuo ir atlik  mirksiukas.gif kad sufokusuotum tris daiktus, perkadruok  mirksiukas.gif

kad perkadruoju, bet va nera ryskus tas fokusavimas kazko. o dar tokius tris daiktus butent fokusuojant kokia ekspozicija geriau daryti matricos ar taskini? nes kaip suprantu centruotas man netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 24, 14:22)

ačiū 4u.gif gal kartais pataikiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2012 01 24, 09:19)
kad sakyciau ir ne snerves.. gal labiau lupos ir barzda.. g.gif

i plaukus.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 23, 19:41)
o taip aš miške atrodžiau  biggrin.gif  žiūriu kaip tikras fotografas atrodau, dar biški, ir nebus možna atskirt ar vyras ar moteris  lotuliukas.gif  gaila kerzų nesimato  biggrin.gif Laukine pamatys, baba jaga išvadins  lotuliukas.gif  hah.gif  hah.gif

mes per meeta su Laukine apturejom pokalbi apie fotografus, ypac vyrus - galvos neplautos, su akiniais, su kuprine, su neaishkia striuke ar paltu, keistais batais. nu retai buna patrauklus fotografai.

o tu faina smile.gif
Atsakyti