Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 01 24, 10:23)
Pritariu sau ir tau. Gal palaukiam pavasario
  Tu irgi man. Sesija baigės, bijau dėl rezultatų, paaiškės ryt poryt  rolleyes.gif

ok, laikau ir aš thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 01 24, 10:28)
Čia kalbam apie šakas ant vandens ir medį?
Nu taip, gražios nuotraukos, bet aš užginčyčiau, kad tai cinematic  rolleyes.gif  Laukiu pomidorų  biggrin.gif

nea, apie everlasting moments smile.gif

ar čia ne žaidimui šita buvo? krč, dievinu aš tą foto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 24 sausio 2012 - 10:32
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 24, 10:31)
nea, apie everlasting moments  smile.gif

ar čia ne žaidimui šita buvo?  krč, dievinu aš tą foto  biggrin.gif

lotuliukas.gif biggrin.gif Galima pritaikyti tongue.gif Šiaip tinka cinematic kur tuo fotiku ir man.
Vis to filmo nepasižiūriu... Kikė atsiuntė, alia tiek tų aplankų, vis pradedu žaist ir nebaigiu biggrin.gif

gerai, lendu iš chalato doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 24 sausio 2012 - 10:36
QUOTE(rG @ 2012 01 24, 08:18)
Labas.
3 ir 4 užskaitau, o 2 lyg ir... Kaip kitos pasakys. Pirma nuotrauka, palyginti su kitais nėra ryški ir žiūrint į foną lygiai tas pats, vadinasi sudrebėjo ranka. Turėk omeny, kad pakito kitokie nustatymai ir juos reikia patikrinti. Įtarimų kyla pirmos ir antros diafragma, nes nematau kaip ir skirtumo... bet gal gal...

QUOTE(mamagute @ 2012 01 24, 08:46)
pritariu, kad šį galėtum perdaryt 4u.gif

kai sukeliau i SM kazkaip rimtai pasimate, kad tas fonas mazai suplaukes doh.gif paciam fotoaparate kazkaip labiau mates tas skirtumas, zodziu siandien paieskosiu ka cia galiu tam fonui sumastyt g.gif

Einu perdaryt pioneer.gif
Atsakyti
kai aš būsiu nėščia, aš noriu tokios foto http://www.efoto.lt/node/649890/g biggrin.gif

šakės kaip man gražu, nugriūsiu tuoj rolleyes.gif

bet kaip čia apšviečia taip kontūrus tik, neįsivaizduoju.. šakės koks grožis nu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 24 sausio 2012 - 10:42
QUOTE(rG @ 2012 01 24, 11:23)
ne dėl horizontalumo, o dėl is esmės ne kinematografiškumo, blyn koks sunkus žodis biggrin.gif Nes čia tarsi sustabdyto kino kadro įspūdis turi būt, o ne tik graži nuotrauka...

Suprantu, kad būtinas veiksmas, jo įspūdis... Kas dar?
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 24, 10:44)
Suprantu, kad būtinas veiksmas,  jo įspūdis... Kas dar?

na niekas , jezau mano, juk pavyzdžių įmečiau, pasianalizuoti galima, tik smegenus įjungti reikia smile.gif

be to, ko gero nežaisim dabar šitos temos, nebent aišku taip kas nors norės, tai niekas nedraudžia smile.gif nes truputį sudėtingiau su šia tema kai už lango balta balta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 24, 11:47)
na niekas , jezau mano, juk pavyzdžių įmečiau, pasianalizuoti galima, tik smegenus įjungti reikia smile.gif

ačiū už atsakymą, judinsiu smegenus biggrin.gif
Atsakyti
Labai įdomi tema. Anąsyk nežaidžiau, nežinau visų niuansų, bet turėtų būt labai įdomu. Pritariu, laukiam pavasario. Ir kimbam.

Šiai dienai gal imam ką papasčiau.
Koliažai kaip suprantu nesusidėliojo.
Tai gal dar ką galvojam.
Aš pamečiau sužadėtuvių žiedą, su brangiu akmenėliu, tai kai namai sugrįš į vietą, imsiuos skolų. Yvette, nepamiršau 4u.gif
Gavau nuo say foto, daug minčių, įdomiausia tai, kad koliažui gavau ir savo foto, turiu muntį ir jai... biggrin.gif
Puodukai regis dar ne visi, taip?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 24, 11:42)
kai aš būsiu nėščia, aš noriu tokios foto http://www.efoto.lt/node/649890/g  biggrin.gif

šakės kaip man gražu, nugriūsiu tuoj  rolleyes.gif

man irgi labai labai gražu...
O visai nesenai nėščia buvau ir nepasidariau nei vienos gražios foto, kažkaip smegeninė buvo suskystėjusi- rūpėjo tik šliaužtinukai, vežimukai, doh.gif fotkinimą buvau visiškai apleidusi, dabar dėl to truputį gaila schmoll.gif
Būtų įdomu sužinoti kaip tokius kontūrus daryti ...
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 24, 10:42)
kai aš būsiu nėščia, aš noriu tokios foto http://www.efoto.lt/node/649890/g  biggrin.gif

šakės kaip man gražu, nugriūsiu tuoj  rolleyes.gif

nu žinok man tai vidutiniškai biggrin.gif nu ok, kontūrai, gražios sodrios linijos, kelia jausmus pats motinystės simbolis, bet kaip foto tai man nestebuklinga. nu paprasta labai. kokybiška, bet nu šedevras biggrin.gif
Atsakyti
merginos nu nesuprantu ar as tikrai mazai dar info skaitau ar tupa jau visai esu doh.gif doh.gif nusprendziau paklausyti jusu patarimu ir patobulinti 1 ND kad butu puikus. Tai va

Kaip darzelyje pakalbesiu biggrin.gif
Nusistaciau M rezima fotoaparate, tada ar reikia ant objektyvo nusistatyti M raide? nes tada leidzia man visiskai rankiniu budu fokusuoti taip kaip suprantu reikalinga tai g.gif ir dar ar reikia nusistatyti MF nu ta focus mode? ai jei ant objektyvo M nustatau tai focus mode jis parenka automatiskai jau nes rinktis nebeleidzia.
Tai ar teisingai cia kazka suprantu g.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 23, 23:18)
merginos, iki rytdienos reikėjo atsiųsti pirmas foto koliažų žaidimui. Nei vienos dar negavau į mailą. Tai nebenorit žaisti? Juk ir dalyvių sąrašas buvo.

o pliam,visai pamirsau as doh.gif bet jeigu neikas neatsiune, vadinasi niekas nenori zaisti:)

QUOTE(Kikirike @ 2012 01 24, 11:18)

sianakt Tave sapnavau biggrin.gif
Atsakyti