Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 14:06)
kad tau atostogos. o atostogos skirtos voliojimuisi lovoje, todel nezinia kada noresi ten pasivolioti, tad ji turi buti paruosta. voliojimuisi.

taigi madingas platus aulas

po ju gali tokius alia "koju sildytuvus" nupirkti.. stiliovai taip atrodo.. ir uzpildo ta tarpa..

nu as tikrai nesiruosiu 300 isleisti zieminiams batams.

taip ir atsakysiu vyrui, kai grįš iš darbo laugh.gif

su sijonu man negražu taip.

aha, ir iš tų dviejų "aukštų" išlenda degtukai - ot gražu ax.gif

už kitokią kainą su natūraliu kailiu/vilna nemačiau. o nenatūraliame man kojos labai šąla, o jei patalpoje kur, pvz. parduotuvėje, prakaituoja. išmestų pinigų labiau gaila nei išleistų man tinkamam batui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 26 sausio 2012 - 14:24
uzsimaniau dabar pervaziuot visas Vilniaus parduotuves ir visus batelius issimatuot... nes zieminiai batai yra tiesiog batai, o va bateliai wub.gif dar basutes, ypac tos, kur vien dirzeliai wub.gif zodziu... parduotuviu nekenciu, isskyrus batu parduotuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 14:24)
va bateliai  wub.gif  dar basutes, ypac tos, kur vien dirzeliai  wub.gif

aha wub.gif bet man netinka, nes pakelimas ne toks ir pėda plona doh.gif visur galima po pirštą įkišti.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 15:26)
aha wub.gif bet man netinka, nes pakelimas ne toks ir pėda plona doh.gif visur galima po pirštą įkišti.

nezinau, koks ten turi buti pakelimas, bet man per dirzelines basutes islenda puse pedos per prieki lotuliukas.gif tai nors ir patinka, bet...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 14:29)
nezinau, koks ten turi buti pakelimas

man per dirzelines basutes islenda puse pedos per prieki  lotuliukas.gif  tai nors ir patinka, bet...

geras pakelimas, kai pėda visa "atsigula" palei batą. o man per vidurį tarpas būna. nepatogu ir negražu.

į tas dirželines man ir dėl šios priežasties gražu tik pažiūrėt laugh.gif
Papildyta:
neduoda ramybės klasiokė per gmail talk, nebuvo nei dienos, kad vienaip ar kitaip nepasigirtų savo augančiu pilvu.. o abidvi buvom nesulaukiančios gandro, tik jai mat stebuklas įvyko.. atsijungiau nafik cool.gif
vakar vieną šoną maudė, šian ryte kita.. foliai auga? (aš po clost'o)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 26 sausio 2012 - 14:42
QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 14:12)
uz paskutinius ilgaaulius rudeninius kasdieninius su mazu kulniuku suplojau 500 lt  doh.gif

Su savo lapcem jau seniai apsipratau su tokiom kainom doh.gif O dar pas vyra 48 doh.gif Bankrotas doh.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 14:16)
zinai kas padeda pakenciamai atsikratyti kg? liesa varske su pomidorais/salotomis (zaliomis, aisku). kazkaip as per visas savo dietas ja edu..

Varske man irgi gerai tinka svorio metimui. Pasisotinu, o kaloriju mazai...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 26, 12:32)
Gal paskaite SM kaip mes ja aptarinejam ir susierzino  bigsmile.gif
Zinok, sunku ka nors patarti. Jei man ar vyrui paskirtu kokius rimtus vaistus, noreciau isgirsti antra nuomone... Bet kur ja gauti? Berods IVF temoje kazkuri rase, kad LV buvo pas kazkoki androloga, gal ten bandyti? Net nezinau...

Nu žinok, ir aš taip pagalvojau, nu bet negi doh.gif
Ačiū už nuomonę, aš irgi nežinau, bandau tartis spermos skyrelyje..

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 13:56)
o del Z.. na, sunki situacija. daktarai yra tokia savotiska kasta, savotiskai jauciasi dievais, nes nuo ju nuomones apie musu sveikata priklauso musu gyvenimai, todel kiekvienas abejojimas ju kompetencija yra tiesioginis ju izeidimas. Tiesa pasakius, as nezinau ka daryti, vyras pamates ta vaista, kuri ji israse tavo vyrui, man dar nepaaiskinus kas tai ir kam (tiesiog pasiliko atviras puslapis su sio vaisto aprasymu, bet jis paziurejo tik i nuotrauka) pradejo arsiai saukti kam as ziuriu siuos steroidus ir ar as noriu, kad jis savo paskutinius spermatozoidus nuzudytu. jo nuomone, kad pakels sperma, bet po to galesite su spermiukais atsisveikinti arba su visam arba labai ilgam.
Zinai kas butu geriausia, mano nuomone? Pasilik tu ta recepta kol kas, vistiek tau bus IVF, jeigu neklistu, darysi LV, ane? Tai taisyk vyra macomis ir vitaminais, o kai pradesi vaziuoti i konsultacijas i Ryga, ten ir paklausi tenyksciu daktaru, vistiek bus keleta nuomoniu siuo klausimu, bus lengviau apsispresti. manau, kad vaistas yra stiprus, bet nezinia kaip suveiks tavo vyro atzvilgiu. Kadangi vaika vistiek planuojate, tai nuzudyti spermiukus yra lengviau ir ta galesite padaryti kai bus visiskai nebepataisoma situacija ir nebeturesite ko prarasti. Be to, juk jums slubuoja ne kiekis, o judrumas, o sis steroidas gali suveikti kaip kiekinis, juk judrumo negarantuoja, ane? As tavo vietoje pasideciau ji iki kol busiu tikra, kad jau nieko nebeprarasiu ji naudodama, bet gal ka laimesiu.
Arba kaip variantas, teko internete matyti on-line gydytoju konsultacijas ivairiuose puslapiuose. Gal parasyk ir tu klausima, ar sis steroidas gali padeti padidinti spermatozoidu judruma, esant ju kiekiui N mln/ml. paprastai apklausa tokia sau pravesk.. Juk vistiek nemokomai.
Seimininkes visas jau praziurejau.
man patinka dabar: megstamiausio tvarka: "mentalistas", "Lie to me"; "daktaras

Jo, ačiū..paskaičiau, mąstau, mąstau.. vėl persigalvojau dabar doh.gif O tavo vyras gal atsimena, kokiom dozėm gėrė? ir kiek laiko? kažin , gal tai labai svarbu?

O kur tos on-line konsultacijos,čia ne LT?

Matai, kas yra.. seniau mums buvo tik judrumo problemos, bet dabar ir kiekio. 18, berods, nugi mažai. Seniau po 50 būdavo.
Jeigu aš jau sau mintyse susidėliočiau,kad tik IVF, tai net negalvočiau apie visą šitą. Vat ir esmė ta, kad aš ieškojau šiaudo, už kurio dar galima būtų kabintis, kad nereikėtų IVF, aš jo labai labai labai nenoriu blush2.gif vat dėl to visa tai ir daroma....bet... vat ta rizika, kad paskui ir IVF neišeis,.,.

galvoju, gal važiuot į LV konsultacijai ir ten klausti? Bet čia toks..bandomasis variantas, jie gal net nebus girdėję, tuo labiau nebus ištyrinėję, kažin, ar turės kvalifikuotą nuomonę..
ir kaip pasirinkti iš LV klinikų, ar pas Trejsą važiuoti, ar į kitas, irgi nežinau, nors ir skaitau, skaitau, bloga jau, bet nežinau..

Aš nemėgstu šeimininkių, o dėl tų trijų išvardintų sutinku su tavim, dar žiūriu CSI, "Mentalistą" , viską įsirašinėju arba siunčiuosi, realiu laiku neišeina žiūrėti, ir iš viso nedaug išeina žiūrėt, juodai nėra laiko telikui. Dar mėgau Grei anatomiją ir pan, mėgstu mediciną biggrin.gif

QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 14:28)
as beviltiska... prasivaiksciojau dideli prekybcentri ir neradau kur isleist pinigus 

man atvirkščiai būna.. Pavaikštau po prekybcentrį ir nerandu, kur gauti pinigų

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 15:06)
nu as tikrai nesiruosiu 300 isleisti zieminiams batams. iki 100. buvau radusi uz 89,

nu geras, kur tu tokiom kainom gauni..aš žieminiams labai reikli, mano nbrangiausi batai būna žieminiia, moku po 300-400 Lt, man labai svarbu, kad būtų kokybiški, už 1000 tai tikrai nesu turėjusi, 200-300 moku, aišku, ne už vasarines basutes.

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 15:16)
zinai kas padeda pakenciamai atsikratyti kg? liesa varske su pomidorais/salotomis (zaliomis, aisku). kazkaip as per visas savo dietas ja edu..

aš vieną dieną valgau liesą varškę su pasukom.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 26, 14:43)
Su savo lapcem jau seniai apsipratau su tokiom kainom  doh.gif O dar pas vyra 48  doh.gif Bankrotas  doh.gif

dėl tų išmerų ir kainų.. vakar išsirinkau megztuką su nuolaida už 30 lt, einu matuotis, kažkaip pro vaikų skyrelį, užkliuvo akis už vieno paprasto mašininio mezgimo sarafančiko, žiūriu - irgi 30 lt blink.gif blem, juk ten 5 kartus mažiau medžiagos, mažiau darbo, o kaina ta pati doh.gif
Atsakyti
taip, brangiosios, vaikiski rubai ir batai kainuoja kaip suaugusiuju biggrin.gif
as pries kaledas vos neisprotejau, kol pripirkau visiems vaikams dovanu (profilio info matosi).
tiek nusikaliau vienam dovanos beieskodama, kad net leptelejau, kad gal ir gerai, kad vaiku neturim, nes jegu nebebutu jiems dovanas pirkti. maniskis vos neuzduso nuo soko... blyn, galvoju, nugi ka as cia sneku... tiesiog, smegenys perkaito, kartais mintys i galva lenda, kad nu ir nafig, gyvensiu ir taip, be vaiku...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 16:49)
dėl tų išmerų ir kainų.. vakar išsirinkau megztuką su nuolaida už 30 lt, einu matuotis, kažkaip pro vaikų skyrelį, užkliuvo akis už vieno paprasto mašininio mezgimo sarafančiko, žiūriu - irgi 30 lt blink.gif blem, juk ten 5 kartus mažiau medžiagos, mažiau darbo, o kaina ta pati doh.gif

gera tema diskutuojat biggrin.gif mano koja tai 36 doh.gif nu nerandu vasara sau graziu basuciu, nes koja per maza, o ziema nelabai randu ilgu batu, nes peda maza ir siaura, o blauzda storesne, tai laaaabai sunku man su batais....
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 14:49)

Ne esme, kiek ten tu medziagu ar darbo.
Esme tame, kad tokiu dyziu batu aplamai LT nebuna. Dar sau kaip nors surandu (aisku, ne per ispardavimus), o vyrui - nera. Pries pora metu pirkom Camel - dabar nuejom - sako, nebebuna tokio dydzio. Kitose didziausias - 46 doh.gif O mano vyras net nera l. aukstas, vidutinio ugio, tai kur apsiperka aukstaugiai? (ju pedos juk atitinkamai didesnes) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 26, 14:46)
ir kaip pasirinkti iš LV klinikų, ar pas Trejsą važiuoti, ar į kitas, irgi nežinau, nors ir skaitau, skaitau, bloga jau, bet nežinau..

As labiau linkstu prie Embrions, nes ten pigiau, bet nebutinai pas Trejsa, man rodos, ir apie kitus gydytojus ten geri atsiliepimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *River*: 26 sausio 2012 - 16:11