Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 12:56)
nesuprantu kuomi jai neitiko, ji net nera su juo bendravusi..

eik geriau suvalgyk ka nors skanaus ir pagalvok, kad tik i gera.

tai gal ir mokescius uz mane pamoketu? as tada ne pries, bent jau tada naudos ir tokiu "patarimu" butu.

o, tai ji iš tavo pasakojimų susidarė perprasto ir perproblematiško vyro įvaizdį?

gera ideja, galima ir man rolleyes.gif

aha, nesakykit kaip man gyventi, aš nesakysiu kur jumi eiti..

pas mane dar lova nepaklota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 14:09)
o, tai ji iš tavo pasakojimų susidarė perprasto ir perproblematiško vyro įvaizdį?

pas mane dar lova nepaklota doh.gif

kad as abejoju, ar galejo toks ispudis susidaryti. jis albai uzimtas, irgi su draugais eina pabuti (kaip siaip ir as kad ir su ta pacia drauge).. nu problemu tai jo, yra, bet kada nors issispres vistiek ir pasibaigs, arba siandien arba po penkiu metu - koks skirtumas, juk viskas laikina... o matyt, tai labai kertasi su jos isivaizduojamu idealu..

mano lova irgi nepaklota ir tokia jos lemtis siandien.

viskas. pravalau virtuve ir einu shopintis siltus batus.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 14:20)
kad as abejoju, ar galejo toks ispudis susidaryti. jis albai uzimtas, irgi su draugais eina pabuti (kaip siaip ir as kad ir su ta pacia drauge).. nu problemu tai jo, yra, bet kada nors issispres vistiek ir pasibaigs, arba siandien arba po penkiu metu - koks skirtumas, juk viskas laikina... o matyt, tai labai kertasi su jos isivaizduojamu idealu..

gero pasishopinimo! pirmas dalykas ka dariau po savo nesamoniu, nelaimiu, cia kaip pavadinsi, tai buvo shopinimasis smile.gif kazkaip man tai padeda uzsimirst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 13:20)

tai tau galima.. o man kaip pasiteisinti?

džiugu, kad gerai jautiesi smile.gif sėkmės batų paieškose
Atsakyti
as beviltiska... prasivaiksciojau dideli prekybcentri ir neradau kur isleist pinigus doh.gif unsure.gif nu blyn, nieko man nereikia, arba nera ko reikia...
faktiskai man visada reikia batu... tokiu dailiu siauru bateliu graziu vidutinio aukstumo kulnu biggrin.gif ner tokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 13:28)
as beviltiska... prasivaiksciojau dideli prekybcentri ir neradau kur isleist pinigus  doh.gif  unsure.gif  nu blyn, nieko man nereikia, arba nera ko reikia...
faktiskai man visada reikia batu... tokiu dailiu siauru bateliu graziu vidutinio aukstumo kulnu  biggrin.gif  ner tokiu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
aš ir vakar batų ieškojau doh.gif mažu tam pačiam PC buvom biggrin.gif nes aš irgi neradau gražių ant vidutinio kulno.. neskaitant vienų batų žygio batuose, kurie būtų idealūs, jei ne platus aulas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 14:34)
drinks_cheers.gif
aš ir vakar batų ieškojau doh.gif mažu tam pačiam PC buvom biggrin.gif nes aš irgi neradau gražių ant vidutinio kulno.. neskaitant vienų batų žygio batuose, kurie būtų idealūs, jei ne platus aulas sad.gif

man visada su batais taip doh.gif paskutinikart kai pirkau batus, tai pirkau visus, kurie patiko... 5 poras lotuliukas.gif viena bobele norejo nufyrinti pora mano issirinktu batu, bo susidejau kruva - kokias 20 poru matavimuisi, o patikusius i atskira kruvike ax.gif nu vat toj kruvikej buvo 7 poros, galiausiai tik dvi atmeciau, bo supratau, kad trins, o 5 pasiemiau. kai atejau prie kasos su pilnu glebiu batu, tai soka aplinkiniams ivariau lotuliukas.gif o lyg tycia bobu pilna parduotuve lotuliukas.gif tik viena senute syptelejo ir pasake - tikriausiai seniai batu nepirkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 13:38)
paskutinikart kai pirkau batus, tai pirkau visus, kurie patiko... 5 poras  lotuliukas.gif 

ir kuri čia tokia stebuklinga batų parduotuvė, kad tiek išsirinkai? unsure.gif doh.gif

aš nesenai pirkau žieminius. vienitelis kriterijus buvo be kulno ir su natūraliu kailiu/vilna. tai rieker'e irgi apie 10 išsirinkau matuotis laugh.gif bet greit visi atkrito, liko dvi poros, tai ilgai rinkausi, nes abidvi patiko..
o su auliniais neįsivaizduoju, ką daryt.. visi aulai platūs. mokėti kokį 300 už batus, paskui dar už 100 siaurinti.. kitos išeities nematau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 26 sausio 2012 - 13:50
QUOTE(meskos @ 2012 01 26, 14:26)
gero pasishopinimo! pirmas dalykas ka dariau po savo nesamoniu, nelaimiu, cia kaip pavadinsi, tai buvo shopinimasis smile.gif kazkaip man tai padeda uzsimirst smile.gif
man padetu labiau, jeigu as buciau Hamburge arba Londone. LT nera ka pirkti. Viskas niuru, pilku, negrazu, brangu ir nekokybiska. Pirkciau is interneto, bet su batais sunkiai praeinamas variantas, nes mano koja 41 ir laaabai plati.. O smotkiu dabar norisi, bet sustorejusi tai neapsimoka pirkti kol 5 kg nenumesiu. Reikia kelniu, bet irgi neapsimoka dabar pirkti.. menesiuka luktelti reikia, o po menesiuko jau ir pavasaris bus, tai kitas garderobas.. zodziu, tiks ir batai.. dar radau reklama, kad eurokos yra kazkokia tiesinanti plaukus produktu linija, kur tiesina 30 dienu, tai ta noriu paziureti kas per navorotas ir kiek kainuoja, nes as ziauri garbane, o ziema nepravartu - netelpu i kepure, o nuolat tiesintuvu darbuotis irgi ne iseitis..

QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 14:28)
tai tau galima.. o man kaip pasiteisinti?

džiugu, kad gerai jautiesi smile.gif sėkmės batų paieškose

kad tau atostogos. o atostogos skirtos voliojimuisi lovoje, todel nezinia kada noresi ten pasivolioti, tad ji turi buti paruosta. voliojimuisi.

fiziskai gerai, emociskai sudinai, bet kas belieka. tik islaukti, kada nors praeis.

QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 14:28)
as beviltiska... prasivaiksciojau dideli prekybcentri ir neradau kur isleist pinigus  doh.gif  unsure.gif  nu blyn, nieko man nereikia, arba nera ko reikia...
cia mano amzina problema..

QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 14:34)
drinks_cheers.gif
taigi madingas platus aulas. po ju gali tokius alia "koju sildytuvus" nupirkti.. stiliovai taip atrodo.. ir uzpildo ta tarpa..
user posted image

QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 14:38)
tik viena senute syptelejo ir pasake - tikriausiai seniai batu nepirkai  biggrin.gif
negalejo nepakomentuoti... jos ten eileje dar tavo pinigus suskaiciavo.. kiek tuoj paklosi uz tas 5 poras.. doh.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 14:49)
o su auliniais neįsivaizduoju, ką daryt.. visi aulai platūs. mokėti kokį 300 už batus, paskui dar už 100 siaurinti.. kitos išeities nematau
nu as tikrai nesiruosiu 300 isleisti zieminiams batams. iki 100. buvau radusi uz 89, bet kazkaip norejau uggiu, bet ka - negavau. Nes zieminiai = laai silti. labai silti = su kailiu, be kulno. Su kailiu, be kulno = kasdieniai, patogus. O kasdien tasyti batus uz 300 dar turint omeny musu neaiskios kilmes orus, tai man perbrungus malonumas.. nes su tom druskom, pelkem, siegais, lietumis tai greitai nusideves. o graziu tai turiu ir uz 1000, bet jau be kailio, ant spilkos, geros odos ir tikrai graziai atrodancius..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 12:56)

oj, tie 3 kg privalo priaugti per ziema, juk organizmas pats juos reguliuoja. jam gi reikia salcius istverti, o lisnas riebaliukas ir tave pasildo.  ateis pavasaris ir nukris savaime tie juokingi kg. be to, juk niekas apart taves nepastebi, kad prisiaugino jie.. tai kad nesikrimsk.. eik geriau suvalgyk ka nors skanaus ir pagalvok, kad tik i gera.

Bet jau pries tai reikejo numesti 3-4 kg. Tai dabar jau 6-7 blush2.gif Pasidariau bliuda salotu biggrin.gif

Batu as sau niekada nerandu, 41 dydis, aulai irgi dazniausiai per platus, nors si rudeni pavyko surasti prigludusius ir naturalius, kazkokius vokiskus...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 15:06)
negalejo nepakomentuoti... jos ten eileje dar tavo pinigus suskaiciavo.. kiek tuoj paklosi uz tas 5 poras..  doh.gif
nu as tikrai nesiruosiu 300 isleisti zieminiams batams.

nu vat tas tai tikrai - klausesi ausis istempusios ir smerkiamai ziurejo, kaip as tiek batams ismetu lotuliukas.gif nu blyn, dirbu kaip arklys, tai uzsidirbu. ir visu tikrai reikejo ax.gif as be masinos, labai daug vaikstau, labai batus nuvarau, nuolat ju reikia rolleyes.gif
as kaip tik tada uzmaciau vienus nerealius zieminius batukus, kuriuos iskart isimylejau ir varau kasdien juos - be kulno, su kailiuku, naturalios geros odos, nerealiai patogus - man nuskilo, nes koja siaura ir paskutine pora parduodama buvo, tai uz 170 litu jos nuroviau thumbup.gif patys mylimiausi batai dabar...
o siaip labai beda man batus pirkt - peda labai siaura, o blauzda labai raumeninga ir stora blush2.gif beda totali... bateliai kaip laivai, ilgaauliau - neuztraukiami. uz paskutinius ilgaaulius rudeninius kasdieninius su mazu kulniuku suplojau 500 lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 26 sausio 2012 - 14:14
QUOTE(*River* @ 2012 01 26, 15:10)
Bet jau pries tai reikejo numesti 3-4 kg. Tai dabar jau 6-7  blush2.gif Pasidariau bliuda salotu  biggrin.gif

Batu as sau niekada nerandu, 41 dydis, aulai irgi dazniausiai per platus, nors si rudeni pavyko surasti prigludusius ir naturalius, kazkokius vokiskus...

nu ir pofik tie kg. nors gal as cia dabar taip manau.. zinai kas padeda pakenciamai atsikratyti kg? liesa varske su pomidorais/salotomis (zaliomis, aisku). kazkaip as per visas savo dietas ja edu..
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 15:12)
patys mylimiausi batai dabar...

kokia gera fraze. noreciau kada nors ir as ja istarti, nes as amzinai niekur netelpu ir man tenka pirkti tai, i ka neskausmingai isitenka mano lasta.. o apie aulu ploti as net nekalbu - jau vadaluojasi, tai vadaluojasi, ipratau kazkaip. su leg warmeriu uzkisu kai jau su timpem einu ir viskas.
Atsakyti