QUOTE(meskos @ 2012 01 26, 14:26)
gero pasishopinimo! pirmas dalykas ka dariau po savo nesamoniu, nelaimiu, cia kaip pavadinsi, tai buvo shopinimasis
kazkaip man tai padeda uzsimirst
man padetu labiau, jeigu as buciau Hamburge arba Londone. LT nera ka pirkti. Viskas niuru, pilku, negrazu, brangu ir nekokybiska. Pirkciau is interneto, bet su batais sunkiai praeinamas variantas, nes mano koja 41 ir laaabai plati.. O smotkiu dabar norisi, bet sustorejusi tai neapsimoka pirkti kol 5 kg nenumesiu. Reikia kelniu, bet irgi neapsimoka dabar pirkti.. menesiuka luktelti reikia, o po menesiuko jau ir pavasaris bus, tai kitas garderobas.. zodziu, tiks ir batai.. dar radau reklama, kad eurokos yra kazkokia tiesinanti plaukus produktu linija, kur tiesina 30 dienu, tai ta noriu paziureti kas per navorotas ir kiek kainuoja, nes as ziauri garbane, o ziema nepravartu - netelpu i kepure, o nuolat tiesintuvu darbuotis irgi ne iseitis..
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 14:28)
tai tau galima.. o man kaip pasiteisinti?
džiugu, kad gerai jautiesi
sėkmės batų paieškose
kad tau atostogos. o atostogos skirtos voliojimuisi lovoje, todel nezinia kada noresi ten pasivolioti, tad ji turi buti paruosta. voliojimuisi.
fiziskai gerai, emociskai sudinai, bet kas belieka. tik islaukti, kada nors praeis.
QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 14:28)
as beviltiska... prasivaiksciojau dideli prekybcentri ir neradau kur isleist pinigus
nu blyn, nieko man nereikia, arba nera ko reikia...
cia mano amzina problema..
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 14:34)
aš ir vakar batų ieškojau
mažu tam pačiam PC buvom
nes aš irgi neradau gražių ant vidutinio kulno.. neskaitant vienų batų žygio batuose, kurie būtų idealūs, jei ne platus aulas
taigi madingas platus aulas. po ju gali tokius alia "koju sildytuvus" nupirkti.. stiliovai taip atrodo.. ir uzpildo ta tarpa..
QUOTE(ooo @ 2012 01 26, 14:38)
tik viena senute syptelejo ir pasake - tikriausiai seniai batu nepirkai
negalejo nepakomentuoti... jos ten eileje dar tavo pinigus suskaiciavo.. kiek tuoj paklosi uz tas 5 poras..
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 14:49)
o su auliniais neįsivaizduoju, ką daryt.. visi aulai platūs. mokėti kokį 300 už batus, paskui dar už 100 siaurinti.. kitos išeities nematau
nu as tikrai nesiruosiu 300 isleisti zieminiams batams. iki 100. buvau radusi uz 89, bet kazkaip norejau uggiu, bet ka - negavau. Nes zieminiai = laai silti. labai silti = su kailiu, be kulno. Su kailiu, be kulno = kasdieniai, patogus. O kasdien tasyti batus uz 300 dar turint omeny musu neaiskios kilmes orus, tai man perbrungus malonumas.. nes su tom druskom, pelkem, siegais, lietumis tai greitai nusideves. o graziu tai turiu ir uz 1000, bet jau be kailio, ant spilkos, geros odos ir tikrai graziai atrodancius..
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.