QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 11:46)
tos draugės.. apie mano didžiąją gyvenimo meilę visus 5 metus, kol kartu buvom, beveik visi tą patį sakydavo... prastas, problematiškas, pavydus, niekur neleidžia, kai kam net negražus, dar ir prie tų.. prie banditų.. dabar viena iš draugių beveik tą patį jau virš 10 metų turi - problematiškas, absoliuti namisėda, pavydus, maršrutas, kai ji viena, griežtai darbas-namai.
mano ex'ai visada patys tvarkydavosi - ir elelktrą, ir santechniką, ir mašinas, ir kompus... o šis.. knygas skaito, tenisą žaidžia, namų ruoša užsiima savanoriškai..
nu mano laisves tikrai niekas neriboja, ir padeda man visame kame.. nesuprantu kuomi jai neitiko, ji net nera su juo bendravusi..
QUOTE(*River* @ 2012 01 26, 11:50)
Cha, patiktu, po to dar pati uzsimanytu
Manau, svarbiausia kaip tu su juo jautiesi ir niekas isskyrus tave pacia to nezino ir niekada nesuzinos...
Pasisveriau... Priaugau 3 kg nuo gruodzio vidurio
ji uz mane 10 metu vyresne, o mano vyras uz mane jausnesnis visas 10 dienu.. tai kas liecia uzsimanyma..
oj, tie 3 kg privalo priaugti per ziema, juk organizmas pats juos reguliuoja. jam gi reikia salcius istverti, o lisnas riebaliukas ir tave pasildo. ateis pavasaris ir nukris savaime tie juokingi kg. be to, juk niekas apart taves nepastebi, kad prisiaugino jie.. tai kad nesikrimsk.. eik geriau suvalgyk ka nors skanaus ir pagalvok, kad tik i gera.
QUOTE(Tino @ 2012 01 26, 11:59)
jo, pilnai įsivaizduoju, kaip jautiesi, nes ir aš vakar tokią frazę išgirdau: "... kad turiu vyrą ne tokį, kokio man riekėtų..." nu blyn blyn - man tai jis laaabai geras ir išvis džiaugiuosi, kad turiu. ir aš ne kalta, kad sutikau jį gana vėlokai, kad jau baisu net pas gydytoją eit, nes visos - oi, kokia sena, jau viskas lėtėja... o ką aš padarysiu? man tai visai gerai ir nejaučiu, kad kas nors lėtėtų... bet knisa tokios nerealiai. turbūt didžiausia priežastis, kodėl nebenurėjau pas Ž ir buvo tokios jos kalbos.
agha, biesina, kai kiti zino, kas man geriau.. toks jausmas, kad cia aplinkiniai uz mane gyvena.. tai gal ir mokescius uz mane pamoketu? as tada ne pries, bent jau tada naudos ir tokiu "patarimu" butu. as irgi sutikau velokai ir irgi jau girdziu, kad "seneju"..
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 26, 12:10)
Labas.
Aišku viskas, ok, laikykis
Kalbėjau vakar. Nu žinokit..NIEKO NEBEŽINAU. grįžau į pradinį tašką: skauda galvą
Nepatiko pokalbis, pirmą kartą gyvenime su ja teko taip kalbėti, na,tokia..lyg įsižeidusi.
Nu ir ką man daryti?
Nu iš viso... Vyras tavo ar jos?
kas per žmonės...
o tau jos vyras patinka?
aš 2. Nekenčiu.
ji savo vyra isvare pries pora savaiciu eilini karta, bet jau sake, kad visiems laikams. man tokios jos "bevyrines" busenos buna ziauriausios, tada jai pradeda visi aplinkui rupeti ir ji nusipeza, atsiprasant, i lankas visai..
o del Z.. na, sunki situacija. daktarai yra tokia savotiska kasta, savotiskai jauciasi dievais, nes nuo ju nuomones apie musu sveikata priklauso musu gyvenimai, todel kiekvienas abejojimas ju kompetencija yra tiesioginis ju izeidimas. Tiesa pasakius, as nezinau ka daryti, vyras pamates ta vaista, kuri ji israse tavo vyrui, man dar nepaaiskinus kas tai ir kam (tiesiog pasiliko atviras puslapis su sio vaisto aprasymu, bet jis paziurejo tik i nuotrauka) pradejo arsiai saukti kam as ziuriu siuos steroidus ir ar as noriu, kad jis savo paskutinius spermatozoidus nuzudytu. jo nuomone, kad pakels sperma, bet po to galesite su spermiukais atsisveikinti arba su visam arba labai ilgam.
Zinai kas butu geriausia, mano nuomone? Pasilik tu ta recepta kol kas, vistiek tau bus IVF, jeigu neklistu, darysi LV, ane? Tai taisyk vyra macomis ir vitaminais, o kai pradesi vaziuoti i konsultacijas i Ryga, ten ir paklausi tenyksciu daktaru, vistiek bus keleta nuomoniu siuo klausimu, bus lengviau apsispresti. manau, kad vaistas yra stiprus, bet nezinia kaip suveiks tavo vyro atzvilgiu. Kadangi vaika vistiek planuojate, tai nuzudyti spermiukus yra lengviau ir ta galesite padaryti kai bus visiskai nebepataisoma situacija ir nebeturesite ko prarasti. Be to, juk jums slubuoja ne kiekis, o judrumas, o sis steroidas gali suveikti kaip kiekinis, juk judrumo negarantuoja, ane? As tavo vietoje pasideciau ji iki kol busiu tikra, kad jau nieko nebeprarasiu ji naudodama, bet gal ka laimesiu.
Arba kaip variantas, teko internete matyti on-line gydytoju konsultacijas ivairiuose puslapiuose. Gal parasyk ir tu klausima, ar sis steroidas gali padeti padidinti spermatozoidu judruma, esant ju kiekiui N mln/ml. paprastai apklausa tokia sau pravesk.. Juk vistiek nemokomai.
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 12:19)
Maidei rekomenduoju "cougar town", pirmos serijos šiaip sau, bet paskui
komedija ir išvystyta raudono vyno megėjų tema - man atrodo, tau kaip tik dabar to ir reikia
maciau. senokai jau. kai gyvenau viena po darbo vaziuodavau prie juros, po to namo gerti alaus ir ziureti serialus.
Seimininkes visas jau praziurejau.
man patinka dabar: megstamiausio tvarka: "mentalistas", "Lie to me"; "daktaras hauzas".
"brak po zaveshaniju" jau maciau ir 1 ir 2, dar ziurejau "internus" (nepatiko), a, o tu parsisiusk "margosha", rusiskas - irgi moteriskas ilgas serialas. bet toks is labiau vykusiu ir nera toks saldus, kad apsemtu..
pagaliau atkeliavo mano gerasis kompas, tai dabar galesiu siustis. tik reikia apkeisti si su anuo.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.