Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(Puk @ 2012 01 25, 08:14)
MB sirgo vėjaraupiais 20 metų, buvo išberta tik galvos oda, o tai gali reikšti, kad buvo išberti vidaus organai g.gif Kažkaip galvoju, kad gali būti šito pasekmės, o kaip tai gydyti g.gif  doh.gif
Labas rytas 4u.gif

Hmhm...nu bet vėjaraupiais gi dauguma perserga, kažin, ar tai gali taip paveikti g.gif

QUOTE(*River* @ 2012 01 25, 11:13)
Tai gal ji ir nera labai gera (mes su vyru tikrai jos tokia nelaikom), bet tikriausiai Lietuvoje ir nera kitu, kurie isvis ka nors apie tuos hormonus nusimanytu. Kai buvom pas Sruogi (atseit androloga), tai jis tik myke kazka apie tuos hormonus, net terminu gerai neatsimine. Z. bent jau moka geriau suvaidinti, kad kazka zino  biggrin.gif
Man tai keista, kad musu vyru testosteronas l. panasus, o maniskiui ji sake, kad viskas ok ir tikrai tikrai ne per mazai...  unsure.gif

Taigi..matai, gal dėl to jums sakė, kad gerai, kad E2 mažas? Nes maniškiui, atseit, būtent santykis negeras, kad vieno per daug, o kito per mažai. Jei būtų tik E2 per daug, irgi būtų nieko tokio, bet kai testo mažoka, o E2 daug, tai vat tas negerai. Nu čia ji taip sako, man tai atrodo, kad gal ir nėra esminis čia dalykas, suprasčiau, būtų vienas gerokai žemiau normos, o kitas - gerokai virš. Dabar..vienas telpa į normas, kitas vos vos virš..gal čia tik 'sliekų ieškojimas', nežinau...
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 25, 10:28)

Taigi..matai, gal dėl to jums sakė, kad gerai, kad E2 mažas? Nes maniškiui, atseit, būtent santykis negeras, kad vieno per daug, o kito per mažai. Jei būtų tik E2 per daug, irgi būtų nieko tokio, bet kai testo mažoka, o E2 daug, tai vat tas negerai. Nu čia ji taip sako, man tai atrodo, kad gal ir nėra esminis čia dalykas, suprasčiau, būtų vienas gerokai žemiau normos, o kitas - gerokai virš. Dabar..vienas telpa į normas, kitas vos vos virš..gal čia tik 'sliekų ieškojimas', nežinau...

Dar tos normos neaisku kaip nustatomos... Pvz. gal bendrai sveikatai vienokios normos, o vaisingumui jau kitokios. Cia ir kaip su tuo FSH moterims, pagal normas galetu buti 12, bet skaiciau, kad jei virs 7, tai kiausides jau sunkiai stimuliuojasi. Arba ir su tuo TTH, juk pagal normas galetu buti 4.2, o cia visos sako, kad vaisingumui geriau apie 1 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 01 25, 08:14)
MB sirgo vėjaraupiais 20 metų, buvo išberta tik galvos oda, o tai gali reikšti, kad buvo išberti vidaus organai g.gif Kažkaip galvoju, kad gali būti šito pasekmės, o kaip tai gydyti g.gif  doh.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 25, 11:28)
Hmhm...nu bet vėjaraupiais gi dauguma perserga, kažin, ar tai gali taip paveikti g.gif

maniskis sirgo vejaraupiais studentiskam amziuj. sirgo ilgai ir labai sunkiai. kai nuejo pas gydytoja, jo klause apie vejaraupius ir isgirde atsakyma neapsidziauge...sake, kad gali buti liekamieji reiskiniai... pas mus situacija liudna...
jei perserga vaikas - nieko tokio, bet jei suauges ir dar sunkiai ir ilgai - gali pakenkti...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 25, 11:47)
Dar tos normos neaisku kaip nustatomos... Pvz. gal bendrai sveikatai vienokios normos, o vaisingumui jau kitokios. Cia ir kaip su tuo FSH moterims, pagal normas galetu buti 12, bet skaiciau, kad jei virs 7, tai kiausides jau sunkiai stimuliuojasi. Arba ir su tuo TTH, juk pagal normas galetu buti 4.2, o cia visos sako, kad vaisingumui geriau apie 1  unsure.gif

drinks_cheers.gif O nete radau, kad E2 vyrams iki 200 norma.. Bet irgi -turbūt ne vaisingumui.. košmaras kažkoks.

Kartais pagalvoju, per tiek metų, kiek skirta laiko, energijos visam šitam.. Metų metais sėdėjimas nete, forume, info ieškojimas.. galėjau turbūt jau ir kokią disertaciją parašyti biggrin.gif doh.gif
Kažkaip tas laikas per greitai bėga. unsure.gif Pirmą IUI dariau 26 metų, buvo likęs mėnuo iki 27, tai buvo sakoma, kad va, kaip gerai, kad dar yra laiko, kad dar jauna. Dabar jau skambina varpais, kad tuoj būsiu per sena, o man atrodo- na kiek gi čia praėjo... doh.gif

QUOTE(ooo @ 2012 01 25, 12:29)
maniskis sirgo vejaraupiais studentiskam amziuj. sirgo ilgai ir labai sunkiai. kai nuejo pas gydytoja, jo klause apie vejaraupius ir isgirde atsakyma neapsidziauge...sake, kad gali buti liekamieji reiskiniai... pas mus situacija liudna...
jei perserga vaikas - nieko tokio, bet jei suauges ir dar sunkiai ir ilgai - gali pakenkti...

Eina š...Tas gali pakenkti, anas gali pakenkti, kai pradedi gilintis, kiek viskas gali kenkti ir kaip vyksta pats apsivaisinimas, tai atrodo, žmonija jau seniai išnykti turėjo, nes pastoti beveik neįmanoma doh.gif Tik paskui kai apsidairai..kiek aplinkui pavyzdžių, gimdo išsišiepę, rūko, geria, pirtyse sėdi, gyvenime nėra net viena ausim girdėję apie zarazų tyrimus, visokias -plazmas, nekalbant apie visokius LIT, IVIG ir pan., apie kažkokius E2 ir PRL, ir dzin jiems, kokiais ten vėjaraupiais, kiaulytėm ar dar kuo sirgo.. Va Kauno klinikose guli moteris, kuri serga AIDS, ką tik pagimdė penktą vaiką..Vyras užkrėtė.. Nesigydė, nesityrė, per visą nėštumą nebuvo nė karto pas gydytojus. suprantu, nėštumui per stiprus imunitetas blogiau negu per silpnas, na bet AIDS..ir iš viso, nė karto pas medikus nesilankyt ir turėt 5 vaikus..Aišku, visur yra ir vienokių, ir kitokių pavyzdžių, žiūrint,ką pastebi..tiesiog..Aplink mane vien vaikai, po antrą, po trečią gimdo tiek draugai, tiek vyro giminės, irgi juk kažkuo sirgę, irgi gyvenimo būdas tikrai nėra super pavyzdinis, bet žmonės net tiksliai nežino, kas ta ovuliacija ir kada ji būna, girdėta ir tiek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 25 sausio 2012 - 13:15
QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 25, 13:14)
galėjau turbūt jau ir kokią disertaciją parašyti biggrin.gif  doh.gif

... ir ne viena lotuliukas.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 24, 22:36)
nu jau laugh.gif apie gąsdinimą juk juokais kalbėjau, reikėjo smailą uždėti, tikrai negalvojau, kad priimsi taip rimtai smile.gif friends.gif
aj irnesakyk.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 01 25, 01:12)
neklausiau dėl gonalio, bet tai irgi moteriškų reikalų perkėlimas vyrui , a? O koks šito reikalo šalutinis poveikis? Ir kas būna po tų poros mėnesių?

Ir kitas dalykas: ar dirbtinai "sukelta į viršų" sperma yra tikrai gera,ar tie buožgalviai gali apvaisinti?

lotuliukas.gif  ne manęs klausi, bet iš savo varpinės atsakysiu. Nebijom, tik taip griežtai sakom, nes tu tokia..na, tavo intonacija (kiek galima perskaityti) tokia..griežta, nukertanti, jei tu kažkuo tiki, tai taip labai labai garantuotai, nukertančiai tai pasakai, paskui apsigalvoji - kitaip griežtai pasakai lotuliukas.gif Ar galiu išnešioti - ne, negali, be to nebus to, su tuo negali būti ano, nu maždaug taip,. nesvarbu, kad paskui viskas pasikeičia, nes paaiškėja, kad *yra papildomų sąlygų lotuliukas.gif
gonalio instrukcijoje parasyta, kad gydomas vyru nevaisingumas, sukeltas sutrikusiu hormonu. bet ta gonali reikia naudoti su gonadotropinu (kaip ovitrelle, manau). po poros menesiu liksite prie ankstesnio rezultato. tropinu grupe yra kaip pagalba kazka uzauginti/pakoreguoti ir t.t. augimo hormonas, kuris pas zmones visiskai dingsta sulaukius 25 metu. tada pradedam senti. Pas mus klp yra zymus "vyru gydytojas" Alfredas Radziminskas - jis tame numano viska.

As taip suprantu, kad nutriuses buozgalvis apvaisinti negali, nes jo galva perminksta prasibrovimui i kiausialaste. Kiekvienas tokiu turi. Bet sveikuju tikimybe zymiai padideja. Siaip, manau pagerkite vitaminus, cinkus ten, selenus, maca... p.s. ir man buvo, kad per idealia IUI su dviem foliais is abeju pusiu, judrumu 90% ir kiekiu 28 mln as nepastojau. Asmenikai laikau sita IUI grubia daktares klaida skaiciuojant O.

Nu o ka mano intonacija.. Isdestau ka zinau be visokiu ten rozybiu. Kai paaiskeja *papildomos salygos, aisku, kad kalbu kitaip, juk salygos pasikeite.. butu labiau nei kvaila laikytis tos pacios nuomones, kad stalas zalias, jeigu ijungus sviesa jis melynas.. juk neteigsiu toliau, kad jis zalias...

labas vakaras ir ate. einu gulti. troskina ir svaigsta galva. viskas ok praejo.
Atsakyti
Maide, sveik greiciau 4u.gif

KittyKitty, ar kalbejai su Z?
As nenoreciau, kad mano vyras vartotu visokius gonalius ir pan., nes tai nera tikras gydymas ir kas zino, kokios pasekmes gali buti ateityje unsure.gif Bent jau as taip suprantu, kad jis veikia tik laikinai, bet ar verta... Ypac jei hormonu nukrypimai nuo normos labai nedideli... Idomu, koks galimas pasalinis poveikis?

Maide, o su morfologija pas tavo vyra viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 01 25, 23:50)
Maide, o su morfologija pas tavo vyra viskas gerai?

nepamenu. lyg tais daktaras neturejo pretenziju, jam tik kiekis permazas buvo ir judrumas zemiau normos.

p.s. ne i tema.. vakar drauge man kito vyro palinkejo. sako, "as gi ragana, pamatysi.." kodel kai as bunu laiminga tai visus erzina?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 10:07)

na.. jei tikra draugė, tai palinkėjo kito, matyt, dėl to, kad paskutiniu metu jai neatrodė, kad esi laiminga. juk negyvena kartu, nežino, ar tu nelaiminga su juo, ar dėl kitų gyvenimo aplinkybių.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 01 26, 11:24)
na.. jei tikra draugė, tai palinkėjo kito, matyt, dėl to, kad paskutiniu metu jai neatrodė, kad esi laiminga. juk negyvena kartu, nežino, ar tu nelaiminga su juo, ar dėl kitų gyvenimo aplinkybių.

jos isivaizdavimu, man sitas perprastas ir perproblematiskas.. esme tame, kad musu su jos skoniai ant vyru skiriasi radikaliai ir ji vis svajoja, kad as kita susirasiu, kuris ir jai patiks, bet taip nebus niekada gyvenime... jai reikia ukisko, mokancio viska, o man patinka, kuris susiranda ukiska ukvedi, kuris uz ji viska padarys.. ir tada ir darbas bus padarytas ir as turesiu namuose vyra, o ne meistra.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 10:29)
jos isivaizdavimu, man sitas perprastas ir perproblematiskas..

man patinka, kuris susiranda ukiska ukvedi, kuris uz ji viska padarys.. ir tada ir darbas bus padarytas ir as turesiu namuose vyra, o ne meistra.

tos draugės.. apie mano didžiąją gyvenimo meilę visus 5 metus, kol kartu buvom, beveik visi tą patį sakydavo... prastas, problematiškas, pavydus, niekur neleidžia, kai kam net negražus, dar ir prie tų.. prie banditų.. dabar viena iš draugių beveik tą patį jau virš 10 metų turi - problematiškas, absoliuti namisėda, pavydus, maršrutas, kai ji viena, griežtai darbas-namai.

drinks_cheers.gif
mano ex'ai visada patys tvarkydavosi - ir elelktrą, ir santechniką, ir mašinas, ir kompus... o šis.. knygas skaito, tenisą žaidžia, namų ruoša užsiima savanoriškai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 26 sausio 2012 - 10:47
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 26, 10:29)
ir ji vis svajoja, kad as kita susirasiu, kuris ir jai patiks

Cha, patiktu, po to dar pati uzsimanytu bigsmile.gif tongue.gif

Manau, svarbiausia kaip tu su juo jautiesi ir niekas isskyrus tave pacia to nezino ir niekada nesuzinos...

Pasisveriau... Priaugau 3 kg nuo gruodzio vidurio blink.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *River*: 26 sausio 2012 - 10:54