QUOTE(Puk @ 2012 01 25, 08:14)
MB sirgo vėjaraupiais 20 metų, buvo išberta tik galvos oda, o tai gali reikšti, kad buvo išberti vidaus organai Kažkaip galvoju, kad gali būti šito pasekmės, o kaip tai gydyti
Labas rytas
Labas rytas
Hmhm...nu bet vėjaraupiais gi dauguma perserga, kažin, ar tai gali taip paveikti
QUOTE(*River* @ 2012 01 25, 11:13)
Tai gal ji ir nera labai gera (mes su vyru tikrai jos tokia nelaikom), bet tikriausiai Lietuvoje ir nera kitu, kurie isvis ka nors apie tuos hormonus nusimanytu. Kai buvom pas Sruogi (atseit androloga), tai jis tik myke kazka apie tuos hormonus, net terminu gerai neatsimine. Z. bent jau moka geriau suvaidinti, kad kazka zino
Man tai keista, kad musu vyru testosteronas l. panasus, o maniskiui ji sake, kad viskas ok ir tikrai tikrai ne per mazai...
Man tai keista, kad musu vyru testosteronas l. panasus, o maniskiui ji sake, kad viskas ok ir tikrai tikrai ne per mazai...
Taigi..matai, gal dėl to jums sakė, kad gerai, kad E2 mažas? Nes maniškiui, atseit, būtent santykis negeras, kad vieno per daug, o kito per mažai. Jei būtų tik E2 per daug, irgi būtų nieko tokio, bet kai testo mažoka, o E2 daug, tai vat tas negerai. Nu čia ji taip sako, man tai atrodo, kad gal ir nėra esminis čia dalykas, suprasčiau, būtų vienas gerokai žemiau normos, o kitas - gerokai virš. Dabar..vienas telpa į normas, kitas vos vos virš..gal čia tik 'sliekų ieškojimas', nežinau...