QUOTE(,,Selina'',2012 02 21, 11:54)
Nea, nera
as taip pat tarkuosiu su rankytem
nes elektrines neturiu. O daryti tai paparastai. Sutarkuok bulves, idek kiausiniu, druskos, svoguna, pipiru ir gali kepti. As karta esu bandziusi siek tiek farso ideti ir patarkavau dar morkyte labai smulkiai. Tai labai skanu buvo.
as jau valgyt noriu. dar nevalgiau siandien. bet reikia atsikratyti 10 kg po stimuliaciju ir nestumo, tai liesos varskes 90 gr su 1 pomidoru laukia... o yra keptu bulvyciu.... vyro... aj, nu ko jau cia.. uz viska reikia moketi.
QUOTE(zuzla @ 2012 02 21, 12:19)
ai, tie darymai.. šiaip nusimato savaitgalį/savaitės pradžioje.. bet kažkokia man lieva nuojauta
tai gerai. kai as i paskutini sekminga ejau, taio vyras isviso buvo pries, as be nuotaikos, be jokiu nuojautu, po IUI iskarto ejau alaus ikalti. nes visiskai netikejau, kad kazkas gali pavykti.
QUOTE(*River* @ 2012 02 21, 12:59)
Ka cia pavydet... Juk daugumai normaliu zmoniu tokiu etapu ir nereikia praeidinet
O jei paaiskes, kad reikia LP
Vyras sako, kad tokiu atveju gal geriau isivaikinkim ir tiek (nors iki siol niekada nenorejo isivaikinti
)
nu kad daugumai normaliu tai yra antras etapas po hormonu tyrimu. GN yra informatyvus tyrimas, be jo niekaip. O jeigu reikes Lp, tai dziaukis - iskarto po LP ir pastosi.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 02 21, 13:02)
jei kalba pasisuka, sako, gyvensim dviese.
mano irgi.
p.s. man reiketu del savo tyrimu pasiskambinti siandien... bet kazkaip tingiu. be to, nemanau, kad kazkas yra jau gatavo...
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.