Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(*River* @ 2012 02 21, 11:48)
Neliudek  4u.gif Kada eisi paziureti foliu?

As rytoj bandysiu skambinti del GN  bijau.gif

penktadienį, bus 11CD...

unsure.gif bet kaip aš tau pavydžiu - paskambinsi, padarysi ir jau bus įveiktas šis etapas doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 21, 11:52)
unsure.gif bet kaip aš tau pavydžiu - paskambinsi, padarysi ir jau bus įveiktas šis etapas doctor.gif

Ka cia pavydet... Juk daugumai normaliu zmoniu tokiu etapu ir nereikia praeidinet verysad.gif O jei paaiskes, kad reikia LP unsure.gif Vyras sako, kad tokiu atveju gal geriau isivaikinkim ir tiek (nors iki siol niekada nenorejo isivaikinti unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 21, 11:59)
Ka cia pavydet... Juk daugumai normaliu zmoniu tokiu etapu ir nereikia praeidinet  verysad.gif O jei paaiskes, kad reikia LP  unsure.gif Vyras sako, kad tokiu atveju gal geriau isivaikinkim ir tiek (nors iki siol niekada nenorejo isivaikinti  unsure.gif )

o tai ką jau ten ta LP? net nepajausi.
mano vyras apie įvaikinimą nešneka. jei kalba pasisuka, sako, gyvensim dviese.
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 02 21, 11:54)
Nea, nera lotuliukas.gif as taip pat tarkuosiu su rankytem blush2.gif nes elektrines neturiu. O daryti tai paparastai. Sutarkuok bulves, idek kiausiniu, druskos, svoguna, pipiru ir gali kepti. As karta esu bandziusi siek tiek farso ideti ir patarkavau dar morkyte labai smulkiai. Tai labai skanu buvo.

as jau valgyt noriu. dar nevalgiau siandien. bet reikia atsikratyti 10 kg po stimuliaciju ir nestumo, tai liesos varskes 90 gr su 1 pomidoru laukia... o yra keptu bulvyciu.... vyro... aj, nu ko jau cia.. uz viska reikia moketi.

QUOTE(zuzla @ 2012 02 21, 12:19)
ai, tie darymai.. šiaip nusimato savaitgalį/savaitės pradžioje.. bet kažkokia man lieva nuojauta sad.gif

tai gerai. kai as i paskutini sekminga ejau, taio vyras isviso buvo pries, as be nuotaikos, be jokiu nuojautu, po IUI iskarto ejau alaus ikalti. nes visiskai netikejau, kad kazkas gali pavykti.

QUOTE(*River* @ 2012 02 21, 12:59)
Ka cia pavydet... Juk daugumai normaliu zmoniu tokiu etapu ir nereikia praeidinet  verysad.gif O jei paaiskes, kad reikia LP  unsure.gif Vyras sako, kad tokiu atveju gal geriau isivaikinkim ir tiek (nors iki siol niekada nenorejo isivaikinti  unsure.gif )
nu kad daugumai normaliu tai yra antras etapas po hormonu tyrimu. GN yra informatyvus tyrimas, be jo niekaip. O jeigu reikes Lp, tai dziaukis - iskarto po LP ir pastosi.

Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 02 21, 13:02)
jei kalba pasisuka, sako, gyvensim dviese.

mano irgi.

p.s. man reiketu del savo tyrimu pasiskambinti siandien... bet kazkaip tingiu. be to, nemanau, kad kazkas yra jau gatavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 21 vasario 2012 - 12:07
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 21, 12:06)
nu kad daugumai normaliu tai yra antras etapas po hormonu tyrimu. GN yra informatyvus tyrimas, be jo niekaip.

O jeigu reikes Lp, tai dziaukis - iskarto po LP ir pastosi.

Dauguma normaliu zmoniu kelis kartus pasimyli ir pastoja lotuliukas.gif Apie hormonus ir GN buna negirdeje lotuliukas.gif Cia tik mes tokios kvankteleje, kad tai jau atrodo normalu doh.gif

Jo, pastosiu po LP, nebent nuo kito vyro...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 21, 13:10)
Dauguma normaliu zmoniu kelis kartus pasimyli ir pastoja  lotuliukas.gif Apie hormonus ir GN buna negirdeje  lotuliukas.gif Cia tik mes tokios kvankteleje, kad tai jau atrodo normalu  doh.gif

Jo, pastosiu po LP, nebent nuo kito vyro...

mano vyrui jau irgi pastojimas atrodo kad tik per daktarus buna... ne man vienai, pasirodo..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 21, 12:06)
mano irgi.

aš ir pati apie įsivaikinimą negalvoju mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 21, 12:30)
aš ir pati apie įsivaikinimą negalvoju mastau.gif

As tai ne pries, nes as noriu butent vaiko, seimos (man seima turi buti su vaikais), o ne butinai pati gimdyti (gimdyti as aplamai labai bijau unsure.gif ) Aisku, tas ivaikinimo procesas man atrodo sudetingas, visas tas popierizmas, kursai ir pan. Taip pat noreciau nuo kuo mazesnio amziaus auginti vaikuti... O siuo metu gal net niekas man neleistu isivaikinti, nes as net nedirbu rolleyes.gif Bet su visais tais dalykais imanoma butu susidoroti, jei tik vyras tikrai noretu, bet iki siol jis budavo pries... Jam atrode labai svarbu (kazkodel), kad as pati pagimdyciau.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti