QUOTE(maika @ 2012 02 20, 21:50)
**Aišku
Tai faina, būsi kieta, specas su vienetiniu diplomu
nu ne... pas mus puse uosto su tais diplomais, tik kad jie visi tuoj pensijon iseis, o as busiu iskasena, kuri zino ta univeri. Siaip ji visi zino, kas daug-maz suristas su jura, bet kai dabar madinga mokintis londone vadybos, tai ... o siaip mano grupeje dar yra vienas lietuvis (su lietuviska pavarde) ir dar kitam fakultete yra. O vienos mano destytojos sesuo gyvena Visagine. Ir dar puse mano destytoju ejo praktika klp. aisku, dar sovietmeciais..
QUOTE(Artulia @ 2012 02 20, 22:45)
Oj, kaip pavydžiu tau (baltai)
Aš pati esu Odesoje gimusi, tik sukakus metams mane parsivežė į Lietuvą. O paskutinį kartą Odesoje buvau būdama 14 m., vasarą, tai iki šiol akyse stovi pakelėse taip tankiai augantys abrikosų medžiai, kaip pas mus beržai
O jau trešnių saldumas... Ir turguje pirkti persikai (nors ir ne vietininiai, atvežtiniai) - atkandi, o saldžios lipnios sultys taip ir bėga per smakrą....Pas mus tokių neatveža. Ech...Perduok nuo manęs linkėjimus odesiečiams
tresnes ten tai saldumo nenupasakojamo.... o bus dar balandzio 1.. jie svencia ta diena. bus jumorina, paradas, juokeliai, tai galesim prisizvengti.. mane i LT parveze triju menesiu. as gimiau 70 km nuo odesos, bet jau kitoje salyje.
Papildyta:
Darysite blynus? Kokius darot? As gal rytoj kepsiu. noriu baisiai mieliniu, bet nemoku daryti.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.