Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(Maidenana @ 2012 02 20, 20:08)
*vyra palieku su katinais. yahoo.gif ten kur gyvensiu yra juru kiaulyte... tai...  doh.gif
**o arciau niekas nedesto to dalyko

* hihihi.gif
**Aišku smile.gif Tai faina, būsi kieta, specas su vienetiniu diplomu good.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 20, 20:08)
nu garbes zodis... visiska tiesa..
vyra palieku su katinais. yahoo.gif ten kur gyvensiu yra juru kiaulyte... tai...  doh.gif
o arciau niekas nedesto to dalyko. pas mus nera tokios specialybes. yra sankt peterburge. bet kam man ten trenktis, ten mokslas zymiai brangiau, plius vizu klausimai... o cia - sast, bilieta nusiperki ir valio. (juriniai pervezimiai ir vandens transporto eksploatacija).
na, del vejo tai kaip kada, uraganai buna. klimatas labai dregnas, tai sunkiai cia zmonija karsti pernesa. man tai dzin, as pietinio kraujo, man ir +45 lauke yra normalu. ir per +20 man vis salta.

Oj, kaip pavydžiu tau (baltai) blush2.gif Aš pati esu Odesoje gimusi, tik sukakus metams mane parsivežė į Lietuvą. O paskutinį kartą Odesoje buvau būdama 14 m., vasarą, tai iki šiol akyse stovi pakelėse taip tankiai augantys abrikosų medžiai, kaip pas mus beržai bigsmile.gif O jau trešnių saldumas... Ir turguje pirkti persikai (nors ir ne vietininiai, atvežtiniai) - atkandi, o saldžios lipnios sultys taip ir bėga per smakrą....Pas mus tokių neatveža. Ech...Perduok nuo manęs linkėjimus odesiečiams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 02 20, 21:50)
**Aišku smile.gif Tai faina, būsi kieta, specas su vienetiniu diplomu  good.gif
nu ne... pas mus puse uosto su tais diplomais, tik kad jie visi tuoj pensijon iseis, o as busiu iskasena, kuri zino ta univeri. Siaip ji visi zino, kas daug-maz suristas su jura, bet kai dabar madinga mokintis londone vadybos, tai ... o siaip mano grupeje dar yra vienas lietuvis (su lietuviska pavarde) ir dar kitam fakultete yra. O vienos mano destytojos sesuo gyvena Visagine. Ir dar puse mano destytoju ejo praktika klp. aisku, dar sovietmeciais..

QUOTE(Artulia @ 2012 02 20, 22:45)
Oj, kaip pavydžiu tau (baltai) blush2.gif Aš pati esu Odesoje gimusi, tik  sukakus metams mane parsivežė į Lietuvą. O paskutinį kartą Odesoje buvau būdama 14 m., vasarą, tai iki šiol akyse stovi pakelėse  taip tankiai augantys abrikosų medžiai, kaip pas mus beržai bigsmile.gif O jau trešnių saldumas... Ir turguje pirkti persikai (nors ir ne vietininiai, atvežtiniai) - atkandi, o saldžios  lipnios sultys taip ir bėga per smakrą....Pas mus tokių neatveža. Ech...Perduok nuo manęs linkėjimus odesiečiams biggrin.gif

tresnes ten tai saldumo nenupasakojamo.... o bus dar balandzio 1.. jie svencia ta diena. bus jumorina, paradas, juokeliai, tai galesim prisizvengti.. mane i LT parveze triju menesiu. as gimiau 70 km nuo odesos, bet jau kitoje salyje.
Papildyta:
Darysite blynus? Kokius darot? As gal rytoj kepsiu. noriu baisiai mieliniu, bet nemoku daryti.
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Maidenana, gaila, kad isvaziuoji, mums truks taves. Bet, zinok, kad as tau pavydziu, kad isvaziuoji kur silciau ir pabegi nuo musu atsiauraus klimato thumbup.gif

O kas del blynu, tai as sakiau kepsiu bulviniu blynu. Siaip siandien valgiau lietuniu blynu idarytu su pakepintais pievagrybiais, svoguniuku, paprika. Tikrai labai skanu. mirksiukas.gif

O gal kas kokiu ypatingu receptu zinote?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 21, 10:25)
noriu baisiai mieliniu, bet nemoku daryti.

Pas mane tas pats - noriu bet nemoku biggrin.gif Man čia savaitgalio darbas būtų, o ne vakaro biggrin.gif

QUOTE(,,Selina'',2012 02 21, 10:31)
O kas del blynu, tai as sakiau kepsiu bulviniu blynu.

Irgi planavau šiandien bulvinius kepti ax.gif Jeigu tik neapsitingėsiu iki vakaro tai ir išsikepsim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 02 21, 11:31)
Sveikos mergaites,
Maidenana, gaila, kad isvaziuoji, mums truks taves. Bet, zinok, kad as tau pavydziu, kad isvaziuoji kur silciau ir pabegi nuo musu atsiauraus klimato thumbup.gif

O kas del blynu, tai as sakiau kepsiu bulviniu blynu. Siaip siandien valgiau lietuniu blynu idarytu su pakepintais pievagrybiais, svoguniuku, paprika. Tikrai labai skanu.  mirksiukas.gif

O gal kas kokiu ypatingu receptu zinote?
aj, kad tik maziau rasysiu. ir rasysiu temoj tada, kai visos miegos. kokia 11 vakaro..

del blynu - toje pacioje odesoje esu valgiusi blynu su kalmarais. iki siol skonis burnoj stovi

QUOTE(maika @ 2012 02 21, 11:35)
Pas mane tas pats - noriu bet nemoku  biggrin.gif Man čia savaitgalio darbas būtų, o ne vakaro biggrin.gif
Irgi planavau šiandien bulvinius kepti  ax.gif  Jeigu tik neapsitingėsiu iki vakaro tai ir išsikepsim hihihi.gif

o kaip darot tuos bulvinius? tik jeigu recepte yra zodis 'tarka elektrine' galite nesivarginti, as turiu tik paprasta burokine... rankine..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 21, 10:49)
aj, kad tik maziau rasysiu. ir rasysiu temoj tada, kai visos miegos. kokia 11 vakaro..

del blynu - toje pacioje odesoje esu valgiusi blynu su kalmarais. iki siol skonis burnoj stovi
o kaip darot tuos bulvinius? tik jeigu recepte yra zodis 'tarka elektrine' galite nesivarginti, as turiu tik paprasta burokine... rankine..

Nea, nera lotuliukas.gif as taip pat tarkuosiu su rankytem blush2.gif nes elektrines neturiu. O daryti tai paparastai. Sutarkuok bulves, idek kiausiniu, druskos, svoguna, pipiru ir gali kepti. As karta esu bandziusi siek tiek farso ideti ir patarkavau dar morkyte labai smulkiai. Tai labai skanu buvo.
Atsakyti
As nezinau, ar kepsiu blynus.
Pagal sita puslapi as turiu 10 kg antsvorio verysad.gif

Uztai pagal juos esu smulkaus kuno sudejimo, nes mano riesas 14.5 cm, o visada isivaizdavau esanti stamboka smile.gif Ir, pasirodo, mano kojos yra idealaus ilgio, o as visada galvodavau, kad per trumpos smile.gif Ir pagal visas apimtis esu ideali, tai nesuprantu, is kur tas antsvoris!!!
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 02 21, 10:54)
Nea, nera lotuliukas.gif as taip pat tarkuosiu su rankytem blush2.gif nes elektrines neturiu. O daryti tai paparastai. Sutarkuok bulves, idek kiausiniu, druskos, svoguna, pipiru ir gali kepti.

drinks_cheers.gif aš būna ir cukinijos pritarkuoju, ir kario įdedu, dar kokių žolių, žodžiu, eksperimentuoju smile.gif
su smulkia tarka tarkuojasi lengviau sukamaisiais judesiais, o vat dėl burokinės nežinau.

chaj, merdžinos mirksiukas.gif
nekalbadieniai kažkokie man..
Papildyta:
blynų nekepsiu, nėra kam valgyt, MB komandiruotėj, o man ir vakarykštis varškės apkepas sueis..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 21, 11:01)
MB komandiruotėj

O tai jis spes grizti iki vaiku darymo? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 21, 11:17)
O tai jis spes grizti iki vaiku darymo?  biggrin.gif  blush2.gif

ai, tie darymai.. šiaip nusimato savaitgalį/savaitės pradžioje.. bet kažkokia man lieva nuojauta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 21, 11:19)
ai, tie darymai.. šiaip nusimato savaitgalį/savaitės pradžioje.. bet kažkokia man lieva nuojauta sad.gif

Neliudek 4u.gif Kada eisi paziureti foliu?

As rytoj bandysiu skambinti del GN bijau.gif
Atsakyti