QUOTE(*River* @ 2012 02 20, 17:37)
O, prie juros... Nors tu ir dabar prie juros
, bet ten gal silciau. Gal atsigausi...
Noreciau gyventi prie juros
Buciau zinojusi, kad dabar nedarys echoskopijos, tai nebuciau tiek laukusi... (Be to, ir nesitikejau, kad ka ras, ejau, nes ginekologas sake, kad nueiciau.) Buciau dar lapkriti nuejusi privaciai, kad ir pas ta pati gydytoja su viskuo kainuotu 180 Lt. O zinau, kad kitur tik apie 100 Lt. kainuoja...
As atsikraciau keliu apgamu (ant nugaros ir ant rankos) pries pora menesiu. Irgi Santariskese, bet bent jau ten nebuvo jokiu eiliu... O tie mamologai kazkaip nesusitvarko. Negi sunku pastatyti echoskopa i kabineta, gi zmones ten vazineja ir is kitu miestu, visokios bobutes, tai ka, ir joms tenka po du kartus vazineti
Na, ten atsils greiciau negu cia. Uz poros savaiciu jau bus +10. as ir pernai vaziavau tokiu pat laiku. Tai svarstau kokius batus imti, nes ten purvas tai... batams amen bus jau po savaites. O del atsigavimo, zinai, kai keiti aplinka ir priedo bus daug veikloos, kurioje reikalingi smegenys, tai tiesiog mazai galvosiu. bet isedus i atgalini lektuva viskas bus is naujo..
As dar neatsikraciau apgamu, bet ziuriu jie pas mane dygsta tiesiog is oro..
O del echoskopo kabinete.. man atrodo jie ten ar desimt ar panasiai kainuoja, aisku, arba eileje finansavimui, arba niekas neprafinansavo. kruties vezys, man atrodo, yra dazniausiai pasitaikanti onkologija, tai ir moteru labai daug, bet musu finansu paskirtymo masina jokiai sveikai logikai nesuprantama..
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.