Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(marusiote0120 @ 2012 02 18, 20:33)
Susileidau pirma Gonal'io doze. Bijojau, kad skaudes, bet neskaudejo. Kazi ar svarbu susileidimo laikas, pvz tuo pat laiku, ar nesvarbu. Ir ar svarbu i kuria puse leistis, ar pvz viena diena i viena, kita diena i kita puse, ar tai neturi reiksmes.  doh.gif  tiek klausimu paveluotai iskilo -tikieiuosi nieko nesugadinsiu  verysad.gif

as visada leidausi gonali grieztai vienodu laiku, kasdien i kita puse. bet man kazkoks skausmingas buvo, bet greitai pripratau.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 19, 17:28)
as visada leidausi gonali grieztai vienodu laiku, kasdien i kita puse. bet man kazkoks skausmingas buvo, bet greitai pripratau.

labas rytas 4u.gif Maide -gal jau turi kokius atsakymus tyrimu?? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Flaurencija @ 2012 02 17, 16:20)
KittyKitty
uzsiimk jogos pratimais, nepaprastai gerai nuima stresa,

būtent vaisingumo joga pasidomėsiu, bet šiaip aš lankiusi ne vienerius metus jogą, ok, patinka, bet kad stebuklus darytų - nepasakyčiau, aš turiu labai labai rimtų nervų sistemos bėdų, gal todėl man dauguma dalykų, kuriuos visi labai giria, nedaro superinio poveikio, na, taip, šiek tiek gal..smagu, patinka, naudinga - neneigiu to, bet nėra kažko stebuklingo. Dabar apie akupunktūrą dar galvoju,bet ir bijau, kad blogiau nepdaryčiau, nes mano organizmas dažnai nestandartiškai sureaguoja.
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 20, 12:19)
labas rytas  4u.gif Maide -gal jau turi kokius atsakymus tyrimu??  smile.gif

ne, tik rytoj paskambinti paklausti kada bus. nu, nezinau, prasysiu, kad man el.pastu atsiustu. isvaziuoju as is LT porai menesiu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 20, 13:10)
ne, tik rytoj paskambinti paklausti kada bus. nu, nezinau, prasysiu, kad man el.pastu atsiustu. isvaziuoju as is LT porai menesiu.

Kur vaziuoji?

O as noredama sutaupyti nutariau eiti pas mamologa nemokamai... Tai reikejo 3 men. laukti tam, kad mane paciupinetu, o dabar dar beveik 2 menesius laukt echoskopijos doh.gif As tai isivaizduoju, kad man nieko blogo neras, bet jei butu vezys, tai su tokiom eilem ir numirt galima doh.gif

Nors beciupinedamas man uzciuope kazka, sake tikriausiai nieko baisaus, riebalinis darinukas, bet dabar parejus namo sunerimau... Jei itartu, kad gali buti vezys, gal pasakytu? unsure.gif Nueiciau tada privaciai pasitikrinti unsure.gif Ai, nusibodo viskas...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 20, 14:10)

ogo, palieki mus blush2.gif na tikekimes i gera tas isvaziavimas tau bus..
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 20, 16:36)
Kur vaziuoji?

O as noredama sutaupyti nutariau eiti pas mamologa nemokamai... Tai reikejo 3 men. laukti tam, kad mane paciupinetu, o dabar dar beveik 2 menesius laukt echoskopijos  doh.gif As tai isivaizduoju, kad man nieko blogo neras, bet jei butu vezys, tai su tokiom eilem ir numirt galima  doh.gif 

Nors beciupinedamas man uzciuope kazka, sake tikriausiai nieko baisaus, riebalinis darinukas, bet dabar parejus namo sunerimau... Jei itartu, kad gali buti vezys, gal pasakytu?  unsure.gif  Nueiciau tada privaciai pasitikrinti  unsure.gif Ai, nusibodo viskas...

i odesa.

as irgi apciopiau darynuka, bet jis po apgamu. tas apgamelis toks, niezti kartais, o po juo yra guziukas. bet manau nieko tokio. tik as, aisku, nemokomai neeisiu, jeigu susigalvosiu nueiti pas mamologa... pusmeti laukti kol tyrima padarys, tai ka as zinau... nesu as ant tieeeek kantri.

QUOTE(meskos @ 2012 02 20, 16:37)
ogo, palieki mus blush2.gif na tikekimes i gera tas isvaziavimas tau bus..

ne, nelabai palieku, kompa taigi imu... tik kad nelabai namuose busiu. tik vakarais arba ankstyvais rytais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 20 vasario 2012 - 16:24
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 20, 16:04)

O, prie juros... Nors tu ir dabar prie juros smile.gif , bet ten gal silciau. Gal atsigausi...
Noreciau gyventi prie juros blush2.gif

i odesa.

as irgi apciopiau darynuka, bet jis po apgamu. tas apgamelis toks, niezti kartais, o po juo yra guziukas. bet manau nieko tokio. tik as, aisku, nemokomai neeisiu, jeigu susigalvosiu nueiti pas mamologa... pusmeti laukti kol tyrima padarys, tai ka as zinau... nesu as ant tieeeek kantri.

Buciau zinojusi, kad dabar nedarys echoskopijos, tai nebuciau tiek laukusi... (Be to, ir nesitikejau, kad ka ras, ejau, nes ginekologas sake, kad nueiciau.) Buciau dar lapkriti nuejusi privaciai, kad ir pas ta pati gydytoja su viskuo kainuotu 180 Lt. O zinau, kad kitur tik apie 100 Lt. kainuoja...

As atsikraciau keliu apgamu (ant nugaros ir ant rankos) pries pora menesiu. Irgi Santariskese, bet bent jau ten nebuvo jokiu eiliu... O tie mamologai kazkaip nesusitvarko. Negi sunku pastatyti echoskopa i kabineta, gi zmones ten vazineja ir is kitu miestu, visokios bobutes, tai ka, ir joms tenka po du kartus vazineti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 20, 17:37)
O, prie juros... Nors tu ir dabar prie juros  smile.gif  , bet ten gal silciau. Gal atsigausi...
Noreciau gyventi prie juros  blush2.gif
Buciau zinojusi, kad dabar nedarys echoskopijos, tai nebuciau tiek laukusi... (Be to, ir nesitikejau, kad ka ras, ejau, nes ginekologas sake, kad nueiciau.) Buciau dar lapkriti nuejusi privaciai, kad ir pas ta pati gydytoja su viskuo kainuotu 180 Lt. O zinau, kad kitur tik apie 100 Lt. kainuoja...

As atsikraciau keliu apgamu (ant nugaros ir ant rankos) pries pora menesiu. Irgi Santariskese, bet bent jau ten nebuvo jokiu eiliu... O tie mamologai kazkaip nesusitvarko. Negi sunku pastatyti echoskopa i kabineta, gi zmones ten vazineja ir is kitu miestu, visokios bobutes, tai ka, ir joms tenka po du kartus vazineti  unsure.gif

Na, ten atsils greiciau negu cia. Uz poros savaiciu jau bus +10. as ir pernai vaziavau tokiu pat laiku. Tai svarstau kokius batus imti, nes ten purvas tai... batams amen bus jau po savaites. O del atsigavimo, zinai, kai keiti aplinka ir priedo bus daug veikloos, kurioje reikalingi smegenys, tai tiesiog mazai galvosiu. bet isedus i atgalini lektuva viskas bus is naujo..

As dar neatsikraciau apgamu, bet ziuriu jie pas mane dygsta tiesiog is oro..
O del echoskopo kabinete.. man atrodo jie ten ar desimt ar panasiai kainuoja, aisku, arba eileje finansavimui, arba niekas neprafinansavo. kruties vezys, man atrodo, yra dazniausiai pasitaikanti onkologija, tai ir moteru labai daug, bet musu finansu paskirtymo masina jokiai sveikai logikai nesuprantama..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 20, 16:43)

O del echoskopo kabinete.. man atrodo jie ten ar desimt ar panasiai kainuoja, aisku, arba eileje finansavimui, arba niekas neprafinansavo. kruties vezys, man atrodo, yra dazniausiai pasitaikanti onkologija, tai ir moteru labai daug, bet musu finansu paskirtymo masina jokiai sveikai logikai nesuprantama..

Gal ir daugiau nei desimt, prisiminiau, kad pas juos ten yra tikrai geras echoskopas. Bet kai tiek patys kalba, kaip svarbu anksti diagnozuoti ta vezi, tai galetu kazkaip kitaip organizuoti tas apziuras... Kai man operavo fibroadenoma, mano palatoje gulejo 35 m. moteris, kuriai nupjove kruti unsure.gif Kaip pati pasakojo, tai ji tikrindavosi kasmet, nes turejo cistu, bet kol sulauke ta puse metu iki konsultacijos... unsure.gif Geriau negalvoti apie tai...
Atsakyti
i odesa.
ne, nelabai palieku, kompa taigi imu... tik kad nelabai namuose busiu. tik vakarais arba ankstyvais rytais.

O arčiau neradai kur mokytis? hihihi.gif blush2.gif Ką mokaisi?
Vyrą pasiimi su savim?
O katinus? Bent vieną katinėlį... hihihi.gif
4u.gif

QUOTE(*River* @ 2012 02 20, 16:37)
Noreciau gyventi prie juros

Buciau zinojusi, kad dabar nedarys echoskopijos, tai nebuciau tiek laukusi...

O aš nenorėčiau prie jūros gyventi. Man atrodo ten visada vėjuota ax.gif

Turiu cistą krūtyj. Turiu cistą skydliaukėj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 20, 19:04)
Geriau negalvoti apie tai...

nu garbes zodis... visiska tiesa..

QUOTE(maika @ 2012 02 20, 20:21)
O arčiau neradai kur mokytis? hihihi.gif blush2.gif Ką mokaisi?
Vyrą pasiimi su savim?
O katinus? Bent vieną katinėlį... hihihi.gif
4u.gif
O aš nenorėčiau prie jūros gyventi. Man atrodo ten visada vėjuota  ax.gif

Turiu cistą krūtyj. Turiu cistą skydliaukėj  doh.gif

vyra palieku su katinais. yahoo.gif ten kur gyvensiu yra juru kiaulyte... tai... doh.gif
o arciau niekas nedesto to dalyko. pas mus nera tokios specialybes. yra sankt peterburge. bet kam man ten trenktis, ten mokslas zymiai brangiau, plius vizu klausimai... o cia - sast, bilieta nusiperki ir valio. (juriniai pervezimiai ir vandens transporto eksploatacija).
na, del vejo tai kaip kada, uraganai buna. klimatas labai dregnas, tai sunkiai cia zmonija karsti pernesa. man tai dzin, as pietinio kraujo, man ir +45 lauke yra normalu. ir per +20 man vis salta.
Atsakyti