Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(*River* @ 2012 02 17, 16:48)
Paskambink jai paciai ir paklausk smile.gif

neturiu jos nr. ax.gif kai susiruošiu, tavęs paprašysiu smile.gif
o šitą.. gi reikia kažkokių zarazų tyrimus prieš tai pasidaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 17, 17:49)

jo, man prieš GN reikėjo chlamidijų tepinėlį pasidaryt. jį daro kažkur 4dienas.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 17, 16:49)

Gerai smile.gif Galiu ir dabar atsiusti smile.gif
Taip, man reikejo pasidaryti chlamidijas, ureaplasmas, micoplasmas ir paprasta tepineli (del grybeliu, leukocitu ir pan.) As dariau sausio pradzioje, sake, bus gerai, jei nieko tada neberado...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 17, 16:57)
Gerai smile.gif Galiu ir dabar atsiusti smile.gif

Taip, man reikejo pasidaryti chlamidijas, ureaplasmas, micoplasmas ir paprasta tepineli (del grybeliu, leukocitu ir pan.) As dariau sausio pradzioje, sake, bus gerai, jei nieko tada neberado...

atsiųsk smile.gif

tai va ir man reikia, nes daryti prieš gal du metus.. pas ginę eisiu, bent tepinėlis nemokamai bus.
Atsakyti
]
QUOTE(Tino @ 2012 02 17, 15:40)
o kur tokių gaut?

Siuose tinklalapiuose galima rasti pratimu kaip pagerinti vaisinguma, padidinti sansus pastojimus IVF metu, vienu zodziu per google.lt galite issiversti i lietuviu kalba:

www.natural-health-for-fertility.com/yoga-poses.html

www.trying-to-conceive.com/fertility/fertility.../fertility

ivysppdblog.wordpress.com/.../benefits-of-yoga-dur...

thezollcenter.com/2011/11/yoga-and-ivf/

cia galite atsisiusti e-knyga.. apie jogos vaisingumo pratimus

arba nusipirkti dvd arba atsisiusti dvd per torrentus (tada nieko nekainuos)
dvd.

As jogos pratimus dariau pries IVF, per visa IVF ax.gif nepakeiciami atsipalaidavimo pratimai, pagerina sveikata, sustiprina kuna ir padeda atsikratyti streso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flaurencija: 17 vasario 2012 - 19:25
Bet rimtai, pries GN reikes padaryti jogos atsipalaidavimo pratimu biggrin.gif O gal galima isgert kokio vynelio ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 17, 20:21)
Bet rimtai, pries GN reikes padaryti jogos atsipalaidavimo pratimu biggrin.gif O gal galima isgert kokio vynelio  ax.gif  blush2.gif

Siaip jau gal ir neblogai ta joga. Pades atsipalaiduoti, labai faina. Reikes isbandyti. O vynas irgi neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 02 17, 10:28)
sveika prisijungus - žinoma, kad priimsim  mirksiukas.gif  o tai kokios bėdos, kad jau tik toks kelias numatytas?  blink.gif  jau iškart ir startuoji su IVF+ICSI? iš smalsumo galima pasidomėti, kokias dozes gonalio skyrė IVF'ui?

Prasta spermos kokybe-neprisimenu diagnozes tiksliai g.gif sudetinga man su lotyniskais pavadinimais smile.gif Kadangi mums gali pagelbeti tik IVF+ICSI-tai nieko nelauke visus tyrimus pasidarem. Nors jau zinojom, kad pas vyra problemos, tie 1,5 metu buvo siaip pabandymai -o gal... bet deja...
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 02 17, 19:21)
Bet rimtai, pries GN reikes padaryti jogos atsipalaidavimo pratimu biggrin.gif O gal galima isgert kokio vynelio  ax.gif  blush2.gif

Kazi galima vynelio? Man taip norisi bent taures. Maximoj nusipirkau nealkoholinio vyno-skonis tai ka as zinau, bet gal isbedos pavyks save apgauti drinks_cheers.gif ir atsipalaiduoti.
Atsakyti
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 02 17, 22:25)
Prasta spermos kokybe-neprisimenu diagnozes tiksliai  g.gif  sudetinga man su lotyniskais pavadinimais smile.gif Kadangi mums gali pagelbeti tik IVF+ICSI-tai nieko nelauke visus tyrimus pasidarem. Nors jau zinojom, kad pas vyra problemos, tie 1,5 metu buvo siaip pabandymai -o gal... bet deja...

Kokius tyrimus daret? O vyro spermos nebandet pagerinti?
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 18, 08:32)
Kokius tyrimus daret? O vyro spermos nebandet pagerinti?

Tyrimus, kaip ir visos darosi. Tepinelis, hormonai, visos uzkreciamos ligos. Prolaktinas labai ausktas buvo-tai dabar dar vaistukus ji normalizuojancius geriu. Spermos kokybes nekelem niekuo, tik mete rukyt ir alkoholi uzdraudziau blush2.gif blush2.gif Siaip jis tyresi kai dar su zmona gyveno, tai tie tyrimai per kels metus nepakito zenkliai-nera laikinas blogumas. Aisku tikejausi IUI, bet deja....
Labai tikiuosi, kad bent man derlius geras uzderes, kad bent ka saldyti turesim...
Atsakyti
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 02 18, 10:29)
Tyrimus, kaip ir visos darosi. Tepinelis, hormonai, visos uzkreciamos ligos. Prolaktinas labai ausktas buvo-tai dabar dar vaistukus ji normalizuojancius geriu. Spermos kokybes nekelem niekuo, tik mete rukyt ir alkoholi uzdraudziau  blush2.gif  blush2.gif Siaip jis tyresi kai dar su zmona gyveno, tai tie tyrimai per kels metus nepakito zenkliai-nera laikinas blogumas. Aisku tikejausi IUI, bet deja....
Labai tikiuosi, kad bent man derlius geras uzderes, kad bent ka saldyti turesim...

Labas, zinok skaitau ir uz galvos susiemiau..... Tarsi savo istorija skaityciau. Mano irgi vyras buvo tyresis, kai dar gyveno su buvusia zmona. PAgerejimo jokio. Netgi atvirksciai. Vyras sako, kad dar labiau pablogejo.... Mums taip pat tik IVF ir tikriausiai ICSI.
Atsakyti
[quote=Flaurencija,2012 02 17, 20:23]
]

Labas, ar gali ta DVD pavadinima parasyti? nes nerodo nurodoj ikeltoj:) As asmeniskai uz Pilates, bet apie Luna joga ( skirta butent vaisingumui) esu skaicius ir ten visai faina, tik tu pratimu nelabai yra kur pasiziureti..
Atsakyti