Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(zuzla @ 2012 02 17, 16:20)
kai patį pirmą kartą darė echo, natūr.cikle, gleivinė pasak gydytojos buvo gera. kai atėjau prisitimuliavus po pusę tab. clost'o, ji buvo 6 mm ir pasak gydytojos, turėjo dar paaugti, iki O buvo 2 geros paros. taigi darau išvadą, kad clost'as vis dėlto man gleivinę "valgo". nesėkmės atveju (kas ir nutiko) išrašė padidintą dozę clost'o, vaistų gleivinei auginti neskyrė.

Zuzla kazkaip idomiai..o tu nenori paskambint ir paklaust del visa ko? ar klausei kai clost israse? matai, pas mane endo, gal del to ir geivine atlaiko net closta, net kai geriau po 2tabletes 5 dienas, ir tai sueprine buvo..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 17, 15:37)
Zuzla kazkaip idomiai..o tu nenori paskambint ir paklaust del visa ko? ar klausei kai clost israse?

niekur aš neskambinsiu ir nemokysiu gydytojų manęs gydyt. o paklaust nepaklausiau, tada man svarbiausia buvo nepamiršti, kaip pirmą kartą ovitrelį susileisti, ir viskas išgaravo iš galvos..
sprendimą jau padariau - jei tai pasikartos, aš pas ją negrįšiu.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 17, 11:43)
dar pagalvojau, jei keisiu gydytoją, tai ciklas kaip ir nuplauks, tai gal tada GN pasidaryt mastau.gif galima be siuntimo? prieš kiek laiko užsirašyt reik?

Tu gali daryti GN ir ta cikla, kai stimuliuojiesi, juk daug kur raso, kad tai net padidina tikimybe pastoti... Man M. sake pasiskambinti iskart kai baigsis mm, sake kad daro GN pirmoje ciklo puseje po mm. Jei daryti Tilto g., tai turbut reikia kokio nors siuntimo.
Nors jei butu kokios nors komplikacijos po GN, tai butu veltui sugerti vaistai, tai gal ir neverta kai stimuliuojiesi...
QUOTE(Flaurencija @ 2012 02 17, 15:20)
KittyKitty
uzsiimk jogos pratimais, nepaprastai gerai nuima stresa

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *River*: 17 vasario 2012 - 15:49
QUOTE(*River* @ 2012 02 17, 15:45)
Tu gali daryti GN ir ta cikla, kai stimuliuojiesi, juk daug kur raso, kad tai net padidina tikimybe pastoti... Man M. sake pasiskambinti iskart kai baigsis mm, sake kad daro GN pirmoje ciklo puseje po mm. Jei daryti Tilto g., tai turbut reikia kokio nors siuntimo.

o tu turi siuntimą? ar darysi ne Tilto g.?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 17, 15:49)
o tu turi siuntimą? ar darysi ne Tilto g.?

Tai as pas Klima ejau i Tilto g. su seimos gyd. siuntimu, o jis man dave jos telefona ir pasake, kad pasidaryciau pas ja GN.

Nezinau, gal gali pabandyti tiesiai jai pasiskambinti ir pasiklausti, ar reikia siuntimo. Gal gali pas ja pacia i Tilto g. uzsiregistruoti ir ji tau padarys ta GN (jei nenori eiti pas Klima). Bet pirma karta einant siuntimo turbut vis tiek reikes, arba teks susimoketi...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 17, 15:59)
Tai as pas Klima ejau i Tilto g. su seimos gyd. siuntimu, o jis man dave jos telefona ir pasake, kad pasidaryciau pas ja GN.

Bet pirma karta einant siuntimo turbut vis tiek reikes, arba teks susimoketi...

nu g.gif paskambini, ateini ir padaro? ar jie ten turi tavo kokia ligos istoriją ir joje užrašyta, kad tau reikia GN? kalbu apie siuntimą būtent į GN.

tai aš gal pas BP gydytoją parašysiu siuntimo į Tilto g. g.gif
tik va nežinau, kaip dėl eilių į GN g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 17, 16:07)
nu g.gif paskambini, ateini ir padaro? ar jie ten turi tavo kokia ligos istoriją ir joje užrašyta, kad tau reikia GN? kalbu apie siuntimą būtent į GN.

tai aš gal pas BP gydytoją parašysiu siuntimo į Tilto g. g.gif
tik va nežinau, kaip dėl eilių į GN g.gif

Tai as taip supratau, kad paskambinsiu iskart po mm ir tada padarys. Dabar net mano pavardes neklause, nieko, tik kuri ciklo diena.

Taip, ten yra mano kortele, uzvede, kai pirma karta atejau, turbut Klimas i ja ir parase, kad man reikia GN.

Paziurejau per sergu.lt, tai pas Miezeniene rodo 0 laisvu vietu. Gal tiesiai pas ja negalima registruotis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *River*: 17 vasario 2012 - 16:24
QUOTE(*River* @ 2012 02 17, 16:19)
Taip, ten yra mano kortele, uzvede, kai pirma karta atejau, turbut Klimas i ja ir parase, kad man reikia GN.

Paziurejau per sergu.lt, tai pas Miezenene rodo 0 laisvu vietu. Gal tiesiai pas ja negalima registruotis...

na štai smile.gif

aš ir pažiūrėjau biggrin.gif tikriausiai ji pati skiria laiką..

tai tu jau eisi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 17, 16:25)
na štai smile.gif

tikriausiai ji pati skiria laiką..

tai tu jau eisi? bigsmile.gif

Bet gal galima su siuntimu nebutinai is Klimo pas ja kreiptis del GN g.gif

Tikriausiai.

Turbut... Siandien turetu prasideti mm, tai kita savaite skambinsiu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 17, 16:30)
Bet gal galima su siuntimu nebutinai is Klimo pas ja kreiptis del GN g.gif

Turbut...  Siandien turetu prasideti mm, tai kita savaite skambinsiu  wacko.gif

bet reikia būti to centro paciente g.gif o gal ne..

bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Flaurencija @ 2012 02 17, 16:20)
yra sukurti net specialus jogos pratimai darant IVF/IUI kad pageretu rezultatai  bigsmile.gif

o kur tokių gaut?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 17, 16:37)
bet reikia būti to centro paciente g.gif o gal ne..

Bet skaiciau, kad Klimas pas ja siuncia daryti GN ir tas pacientes, kurios pas ji vaiksto privaciai, o ne i Tilto g. Tai gal nebutinai reikia buti ten paciente, gal uztenka siuntimo del GN g.gif Paskambink jai paciai ir paklausk smile.gif
Atsakyti