Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(marusiote0120 @ 2012 02 17, 12:13)
Net nežinau, kaip įsilieti į Jūsų draugišką būrį  blush2.gif Tikiuosi suprasit ir nenuteisit, jei ne į temą kažkiek smile.gif Ieškojau tinkamų temų, bet visos, kuriose norėjau pasisakyti-uždarytos  smile.gif Tikiuosi, kad neilgam aš pas jus ir peresiu į  nestuke.gif Taigi šaldytuve laukia dozė Gonal'io. Laukiu mmm, spėju netruks ateiti, nes kiekvieną mėnesį jos kad ir kiek nelauktos, bet atkeliauja. Tikėjausi, kad mums užteks IUI, deja mums tik IVF+ICSI. Taigi esam VK pacientai.
Taip smagu skaityti, kaip Jus viena kita palaikot. Su draugu taip nepakalbesi, o vienintele drauge, kuri zino apie musu beda, naturaliai susilauke 2 vaikiuku - tai ji irgi nelabai isivaizduoja ka jauciu ir isgyvenu.
Po teisybei nelabai ir supermamu forumu moku naudotis  blush2.gif  todel tikiuosi Jusus supratimo  mirksiukas.gif

Sveikutė,
neišeina sakyti "smagu matyti" ar pan., nes norisi palinkėti kuo trumpiau būti šių skyrelių lankytoja, bet kol tenka ja būti, drąsiai junkis, padėsim, patarsim, palaikysim group.gif
Jei ruošiesi IVF, gali ir į IVF skyrelį užeiti, rasi daug naudingų dalykų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 17, 12:25)
jei nepavyks šį ciklą, ir vėl skirs tą patį ir be apžiūros prieš stimuliaciją, keisiu gydytoją.

blink.gif įdomiai dirba g.gif
man irgi kilo panaši mintis keisti gydytoją, kai ji pasiūlė FSH mažinti KT... ale kad jau nebelabai yra į ką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 02 17, 11:40)
blink.gif  įdomiai dirba  g.gif

sakau, gal labai vargiai atrodau, kad mano pinigus taupo mastau.gif
Papildyta:
dar pagalvojau, jei keisiu gydytoją, tai ciklas kaip ir nuplauks, tai gal tada GN pasidaryt mastau.gif galima be siuntimo? prieš kiek laiko užsirašyt reik?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 17, 12:43)
sakau, gal labai vargiai atrodau, kad mano pinigus taupo mastau.gif
Papildyta:
dar pagalvojau, jei keisiu gydytoją, tai ciklas kaip ir nuplauks, tai gal tada GN pasidaryt mastau.gif galima be siuntimo? prieš kiek laiko užsirašyt reik?

lotuliukas.gif nu ką jau čia bepritaupysi... IUI kainuoja su viskuo apie 1000LT, tai jei tiek moki, tai keletą lt už echoskopą sukrapštysi, kad ir kaip vargiai atrodytum.

o Tu dar neištirta nuo a iki z?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 02 17, 11:46)
o Tu dar neištirta nuo a iki z?

turbūt tik z ir beliko lotuliukas.gif
Papildyta:
gi cheminį savo plaukiukams pasidariau ax.gif nu kaip faina, ir kaip aš be jo buvau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 17, 10:33)
Sveikutė,
neišeina sakyti "smagu matyti" ar pan., nes norisi palinkėti kuo trumpiau būti šių skyrelių lankytoja, bet kol tenka ja būti, drąsiai junkis, padėsim, patarsim, palaikysim  group.gif
Jei ruošiesi IVF, gali ir į IVF skyrelį užeiti, rasi daug naudingų dalykų 4u.gif

Buvau ten užsukus-paskaitinėjau. Apima mane panikos priepoliai blink.gif kai paskaitau kitų patirtis.
Pirmą kart per pastaruosius metus laukiu mmm.
Turiu tokį klausima-kuo geriau maitintis, skaiciau, kad riesutai gerai. O gal nesureiksmint labai to reikalo ir gyvent iprasta gyvenima. Ir dar klausimas-ar galima masazuotis (sau gimtadienio proga pasidovanojau kursa viso kuno masazu)-galvoju, gal negerai, jei pilva maigys, o gal kaip tik gerai doh.gif Buvau visus klausimus susirasius, bet is to "strioko" pamirsau paklaust VK, o skambinti kazkaip nesmagu, be to-kazi ar sesele zinotu.
Atsakyti
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 02 17, 13:04)
Ir dar klausimas-ar galima masazuotis (sau gimtadienio proga pasidovanojau kursa viso kuno masazu)-galvoju, gal negerai, jei pilva maigys, o gal kaip tik gerai  doh.gif 

taigi galima pilvo ir nemasažuoti smile.gif bent jau manęs prieš tai paklausė, ar noriu, tai buvo povandenins masažas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 17 vasario 2012 - 13:09
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 02 17, 14:04)
Buvau ten užsukus-paskaitinėjau. Apima mane panikos priepoliai  blink.gif  kai paskaitau kitų patirtis.
Pirmą kart per pastaruosius metus laukiu mmm.
Turiu tokį klausima-kuo geriau maitintis, skaiciau, kad riesutai gerai. O gal nesureiksmint labai to reikalo ir gyvent iprasta gyvenima. Ir dar klausimas-ar galima masazuotis (sau gimtadienio proga pasidovanojau kursa viso kuno masazu)-galvoju, gal negerai, jei pilva maigys, o gal kaip tik gerai  doh.gif  Buvau visus klausimus susirasius, bet is to "strioko" pamirsau paklaust VK, o skambinti kazkaip nesmagu, be to-kazi ar sesele zinotu.

Manau, iki stimuliacijos tikrai galima.
Dėl mitybos kaip tik ruošiuosi pasiaiškinti, yra kažkokia "IVF dieta", o šiaip žinau, kad rekomenduojami pirmoje ciklo fazėje: kalcis, riešutai, šokoladas, kiaušiniai, pieno produktai, medus, linų sėmenų aliejus.
Antroje dazėje - ananasai, raudona mėsa, burokėliai, vit. B6.
Dar rekomenduojama gerti Q10, na, aš papildų dar ir kitų geriu.
Ir, manau, geriausia dieta būtų - MAŽIAU STRESO, kol kas nežinau, kaip tai įgyvendinti, bet ieškau būdų.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 17, 16:03)

Ir, manau, geriausia dieta būtų - MAŽIAU STRESO, kol kas nežinau, kaip tai įgyvendinti, bet ieškau būdų.

Sveikos 4u.gif Kitty sito recepto nieks iki galo ir neatrado:)
As ta proga kad man nelabai galima, siadnien varau su draugem i pirtis su masazais:) ( o negalima del endo, bet ai...) Nuotaika tai gera, tai bloga, gal sakau pagaliau PMS..sian lygiai 5 sav po perseileidimo, memiu nei kvapo.. doh.gif nu dar savaite ir jau varysiu pas gyd tada..nors nugara maudzia, gal parsivilks visgi.. bet as tuos imptimus jau antra svaite jauciu jauciu ir nieko biggrin.gif
Maide- ner dar atsakymu tavo tyrimu?
Zuzla- visgi eda gleivine clostas?? Cia kaip suzinojai po mmm?? ax.gif as galvojua gleivine ziuri pires O ir pries mm tik..gal klystu.. O man atrodo ja pataisyt gi galima, su vaistukais, tai nedidele beda tik reik kad paskirtu..

Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2012 02 15, 19:43)
nu žinot perskaičiau aukšto FSH temą ir pasitvirtinau savo planą. http://www.network54...e...ROLL CALL**[/url]

As irgi paskaiciau ilindus, thumbup.gif nu tikrai nuotaika pakelia ir problemos mazytes pasidaro savos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 17, 15:03)
Dėl mitybos kaip tik ruošiuosi pasiaiškinti, yra kažkokia "IVF dieta", o šiaip žinau, kad rekomenduojami pirmoje ciklo fazėje: kalcis, riešutai, šokoladas, kiaušiniai, pieno produktai, medus, linų sėmenų aliejus.

Sveikos mergaites,
na idomu cia su tuo maitinimusi..... Kas yra geriau. Ir labai suintrigavo ta ,,IVF dieta'' smile.gif
Dar labai noriu su jumis pasitarti kaip su poilsiu po IVF isodinimo? Ar tas poilsis TIK guleti ir kuo ilgiau guleti? Nes nu reikes vazineti i latvija, tai jau is darbo iseiti reikes. Mano drabas sedimas ir tai, tik kokiom vis 3- 4 valandom. Ir ne kasdiena. Tai jei eisiu i darba, ar bus labai blogai. Man dabar pagrindiniai klausimai besisukantys galvoje.
Papildyta:
QUOTE(meskos @ 2012 02 17, 15:15)
Sveikos 4u.gif  Kitty sito recepto nieks iki galo ir neatrado:)
As ta proga kad man nelabai galima, siadnien varau su draugem i pirtis su masazais:) ( o negalima del endo, bet ai...) Nuotaika tai gera, tai bloga, gal sakau pagaliau PMS..sian lygiai 5 sav po perseileidimo, memiu nei kvapo.. doh.gif nu dar savaite ir jau varysiu pas gyd tada..nors nugara maudzia, gal parsivilks visgi.. bet as tuos imptimus jau antra svaite jauciu jauciu ir nieko  biggrin.gif
Maide- ner dar atsakymu tavo tyrimu?
Zuzla- visgi eda gleivine clostas?? Cia kaip suzinojai po mmm??  ax.gif as galvojua gleivine ziuri pires O ir pries mm tik..gal klystu.. O man atrodo ja pataisyt gi galima, su vaistukais, tai nedidele beda tik reik kad paskirtu..
Papildyta:
As irgi paskaiciau ilindus,  thumbup.gif  nu tikrai nuotaika pakelia ir problemos mazytes pasidaro savos  ax.gif

Kaip faina smile.gif thumbup.gif pavydziu Jums pramogos i pirtele smile.gif smagiai pasibukit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 17, 15:15)
Zuzla- visgi eda gleivine clostas?? Cia kaip suzinojai po mmm??  ax.gif

kai patį pirmą kartą darė echo, natūr.cikle, gleivinė pasak gydytojos buvo gera. kai atėjau prisitimuliavus po pusę tab. clost'o, ji buvo 6 mm ir pasak gydytojos, turėjo dar paaugti, iki O buvo 2 geros paros. taigi darau išvadą, kad clost'as vis dėlto man gleivinę "valgo". nesėkmės atveju (kas ir nutiko) išrašė padidintą dozę clost'o, vaistų gleivinei auginti neskyrė.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 17, 14:03)

KittyKitty
uzsiimk jogos pratimais, nepaprastai gerai nuima stresa, isijunk DVD su jogos pratimais, fone rami klasikine muzika, pasportuoji kokia 1-1.5 val, isleidi ''gara'' ir tokia apsiraminus jauties tongue.gif As kai dariausi IVF itaip pat labai nervavausi, ir man jogos pratimai nepaprastai padejo atsipalaiduoti biggrin.gif
yra sukurti net specialus jogos pratimai darant IVF/IUI kad pageretu rezultatai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flaurencija: 17 vasario 2012 - 15:42