pas mane irgi diena įdomiai prasidėjo skambinu į BAK užsirašyt pas gydytoją, ji man reikalingą dieną dirba, tik laisvas laikas man netinka, skambinu į kitą kliniką, kur ji irgi dirba, sutariau dėl priėmimo.. paskui galvoju, abidvi klinikos gydytojos darbo laiką beveik tą patį pasakė, persidengia keliom val, ir tame persidengime mane užrašė.. tai dabar įdomu, ar tikrai priims
QUOTE(,,Selina'',2012 02 15, 11:31)
Dabar apie save. Siandien nuvariau i poliklinika ir dariausi hormonus. Bet pradedu abejoti, kad padare tuos, kuriu reikia: E3; LH; TESTOSTERONAS, SHGB. Bet dabar ziuriu to fsh man ir neuzrase...........
Dar geresnis bajeris tai tas, kad seimos daktare is vis nieko nesupranta nei kas cia per daiktai ir kam man ju reikia. Vos neverkiau siandien. Eina sau
Dar geresnis bajeris tai tas, kad seimos daktare is vis nieko nesupranta nei kas cia per daiktai ir kam man ju reikia. Vos neverkiau siandien. Eina sau
Tai dar nueik (o gal uzteks paskambinti), tegul butinai padaro FSH. LH reikia daryti kartu su FSH ir FSH aplamai svarbiau. Del E3 nezinau, as dariau E2.
Nieko keisto, kad seimos daktare nesupranta. Net daug paprastu ginekologu nesupranta
QUOTE(*River* @ 2012 02 15, 11:55)
Tai dar nueik (o gal uzteks paskambinti), tegul butinai padaro FSH. LH reikia daryti kartu su FSH ir FSH aplamai svarbiau. Del E3 nezinau, as dariau E2.
Nieko keisto, kad seimos daktare nesupranta. Net daug paprastu ginekologu nesupranta
kas baisiausia, kad kiek supratau, kad gal jo is vis ten nedaro. Na eisiu privaciai. As dar laiko turiu, nes musu vizitas i latvija tik balandzio 2 diena. kita savaite varau zarazu tirti.
dar noriu klustelt del skydliaukes. ar TSH ir TTH tai cia tas pats....
QUOTE(Tino @ 2012 02 15, 12:00)
oi, tik nenurašyskim savęs anksčiau laiko mane tai siutina tas amžiaus akcentavimas. ir ypač vaisingumo gydytojų... užsienyje tik nuo tokių metų pradeda tuo užsiimt, o čia mes kažkokiu mazochizmu užsiimam
gali staigiai pakilt, staigiai ir nukrist gal gali
jo, man irgi viskas sukasi tik apie tai. nebegaliu...
gali staigiai pakilt, staigiai ir nukrist gal gali
jo, man irgi viskas sukasi tik apie tai. nebegaliu...
pritariu Tino - esu studijavus Vokietijoj pietinej, ir labai daug turiu tenlikusiu vokisku draugu ir draugiu..be 35 m ten nieks net neplanuoja tu vaiku...Kaip man vakar vienas sake pazistamas vyras, " o nepavojinga gyvybei tokiam senam 33 metu amziuj gimdyt?"
QUOTE(meskos @ 2012 02 15, 14:29)
pritariu Tino - esu studijavus Vokietijoj pietinej, ir labai daug turiu tenlikusiu vokisku draugu ir draugiu..be 35 m ten nieks net neplanuoja tu vaiku...Kaip man vakar vienas sake pazistamas vyras, " o nepavojinga gyvybei tokiam senam 33 metu amziuj gimdyt?"
Jazau... 33 jau sena siaubas. As Vokietijoj, kai buvau, tai man sakydavo, kad as ziauriai jauna ir man net negalvoti apie vaikus dar
QUOTE(,,Selina'',2012 02 15, 12:01)
dar noriu klustelt del skydliaukes. ar TSH ir TTH tai cia tas pats....
Tas pats
nu žinot perskaičiau aukšto FSH temą ir pasitvirtinau savo planą. nieko čia tragiško dar Kazanavičius šioje srityje daro stebuklus, o ir papildai šį tą gelbėja - neleisiu savęs taip nurašyt, kai visai neseniai tas FSH buvo superinis.
toj temoj radau vieną nuorodą į puslapį (anglišką), kur labai trumpai atsispindi "pagyvenusių" moterų pastojimo istorija: kiek metų, koks buvo FSH ir kaip pastojo. tai žinokit, skaitau ir dūšia atsigauna kiek nedaug tam žmogui kartais tereikia manau, kad ir Jūs galit pakaifuot ir pasiguost, juk su amžium visom tas FSH aktualėja. taigi pasidžiaukit http://www.network54...e...ROLL CALL**
toj temoj radau vieną nuorodą į puslapį (anglišką), kur labai trumpai atsispindi "pagyvenusių" moterų pastojimo istorija: kiek metų, koks buvo FSH ir kaip pastojo. tai žinokit, skaitau ir dūšia atsigauna kiek nedaug tam žmogui kartais tereikia manau, kad ir Jūs galit pakaifuot ir pasiguost, juk su amžium visom tas FSH aktualėja. taigi pasidžiaukit http://www.network54...e...ROLL CALL**
QUOTE(Tino @ 2012 02 15, 19:43)
super, mane tai tokie bajeriai veža:
Highest FSH 14.3
Conceived natural cycle, after giving birth to my daughter in Jan06(natural pregnancy also)
Male factor
Age 28
4 failed IVF's and 2 failed IUI's in past
Net nežinau, kaip įsilieti į Jūsų draugišką būrį Tikiuosi suprasit ir nenuteisit, jei ne į temą kažkiek Ieškojau tinkamų temų, bet visos, kuriose norėjau pasisakyti-uždarytos Tikiuosi, kad neilgam aš pas jus ir peresiu į Taigi šaldytuve laukia dozė Gonal'io. Laukiu mmm, spėju netruks ateiti, nes kiekvieną mėnesį jos kad ir kiek nelauktos, bet atkeliauja. Tikėjausi, kad mums užteks IUI, deja mums tik IVF+ICSI. Taigi esam VK pacientai.
Taip smagu skaityti, kaip Jus viena kita palaikot. Su draugu taip nepakalbesi, o vienintele drauge, kuri zino apie musu beda, naturaliai susilauke 2 vaikiuku - tai ji irgi nelabai isivaizduoja ka jauciu ir isgyvenu.
Po teisybei nelabai ir supermamu forumu moku naudotis todel tikiuosi Jusus supratimo
Taip smagu skaityti, kaip Jus viena kita palaikot. Su draugu taip nepakalbesi, o vienintele drauge, kuri zino apie musu beda, naturaliai susilauke 2 vaikiuku - tai ji irgi nelabai isivaizduoja ka jauciu ir isgyvenu.
Po teisybei nelabai ir supermamu forumu moku naudotis todel tikiuosi Jusus supratimo
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 02 17, 11:13)
junkis drąsiai kuo galėsim, tuo padėsim.
aš nuo vakar stimuliuojuos, taigi clost, be estrofemo, o gleivinę jis vis dėlto man "valgo".. radau, kad gleivinės auginimui reik valgyt riešutus ir džiovintus vaisius, jais ir mintu.. įspėjau SB, kad jokių komandiruočių neplanuotų..
jei nepavyks šį ciklą, ir vėl skirs tą patį ir be apžiūros prieš stimuliaciją, keisiu gydytoją.
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 02 17, 12:13)
Net nežinau, kaip įsilieti į Jūsų draugišką būrį
Taigi šaldytuve laukia dozė Gonal'io. Laukiu mmm, spėju netruks ateiti, nes kiekvieną mėnesį jos kad ir kiek nelauktos, bet atkeliauja. Tikėjausi, kad mums užteks IUI, deja mums tik IVF+ICSI. Taigi esam VK pacientai.
Taigi šaldytuve laukia dozė Gonal'io. Laukiu mmm, spėju netruks ateiti, nes kiekvieną mėnesį jos kad ir kiek nelauktos, bet atkeliauja. Tikėjausi, kad mums užteks IUI, deja mums tik IVF+ICSI. Taigi esam VK pacientai.
sveika prisijungus - žinoma, kad priimsim o tai kokios bėdos, kad jau tik toks kelias numatytas? jau iškart ir startuoji su IVF+ICSI? iš smalsumo galima pasidomėti, kokias dozes gonalio skyrė IVF'ui?