Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

sveikos. norit, papasakosiu bajerį verysad.gif nugi suplanavau pavasarį daryt IVF, dabar dariausi visus tyrimus. PRL, LH, FSH galėjau ir nedaryt, nes rugsėjį daryti, gydytoja net nereikalavao, nu bet aš - ščyruolė - pasidariau. ir ką Jūs sau galvojat? blink.gif FSH 5cd 17, kas rodo kiaušidžių išsekimą, artėjantį klimaksą ir t.t. pasuku gydytojai - patvirtina tą patį ir pataria gerti kelis ciklus KT, kad sumažinti ir su IVF nelaukti, plius reikės didelių Gonalio dozių. esu visiškai pribaigta, nes jau KT gerti man dabar atrodo visiškas blogis - gerti tą š..., kai dar turiu kelis šansus pabandyti natūraliai, nes gi mano nepastojimo priežastys yra neaiškios. nebežinau, nei ką daryt, nei kur beeit. nusibodo viskas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 02 15, 09:14)
sveikos. norit, papasakosiu bajerį  verysad.gif  nugi suplanavau pavasarį daryt IVF, dabar dariausi visus tyrimus. PRL, LH, FSH galėjau ir nedaryt, nes rugsėjį daryti, gydytoja net nereikalavao, nu bet aš - ščyruolė - pasidariau. ir ką Jūs sau galvojat?  blink.gif  FSH 5cd 17, kas rodo kiaušidžių išsekimą, artėjantį klimaksą ir t.t. pasuku gydytojai - patvirtina tą patį ir pataria gerti kelis ciklus KT, kad sumažinti ir su IVF nelaukti, plius reikės didelių Gonalio dozių. esu visiškai pribaigta, nes jau KT gerti man dabar atrodo visiškas blogis - gerti tą š..., kai dar turiu kelis šansus pabandyti natūraliai, nes gi mano nepastojimo priežastys yra neaiškios. nebežinau, nei ką daryt, nei kur beeit. nusibodo viskas...  verysad.gif

O kiek buvo rugseji? Gal kita cikla dar kartok, gal cia atsitiktinis pasvyravimas?
Yra tema Aukstas FSH, paskaityk ten, gal pas tave dar ne taip blogai g.gif
Skaiciau, kad daug tiksliau ta kiausidziu rezerva parodo kazkoks AMH (anti-Miulerio hormonas), gal ji pasidaryk g.gif

Atsakyti
[quote=Tino,2012 02 15, 10:14]
sveikos. norit, papasakosiu bajerį verysad.gif nugi suplanavau pavasarį daryt IVF, dabar dariausi visus tyrimus. PRL, LH, FSH galėjau ir nedaryt, nes rugsėjį daryti, gydytoja net nereikalavao, nu bet aš - ščyruolė - pasidariau. ir ką Jūs sau galvojat? blink.gif FSH 5cd 17,

Labas rytas.. Tino, rimtai pakartok kita cikla tu FSH..jei labai didelis skirtumas nuo rugsejo kazkas paitakojo gal..Bet kuriuo atveju kad zinotum tiklsiai ar tikrai ta situacija tokia..
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 02 15, 09:14)
nebežinau, nei ką daryt, nei kur beeit. nusibodo viskas...  verysad.gif

neliūdėk, viskas bus gerai mirksiukas.gif gal tikrai tyrime klaida kokia..
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 02 15, 10:14)
sveikos. norit, papasakosiu bajerį  verysad.gif  nugi suplanavau pavasarį daryt IVF, dabar dariausi visus tyrimus. PRL, LH, FSH galėjau ir nedaryt, nes rugsėjį daryti, gydytoja net nereikalavao, nu bet aš - ščyruolė - pasidariau. ir ką Jūs sau galvojat?  blink.gif  FSH 5cd 17, kas rodo kiaušidžių išsekimą, artėjantį klimaksą ir t.t. pasuku gydytojai - patvirtina tą patį ir pataria gerti kelis ciklus KT, kad sumažinti ir su IVF nelaukti, plius reikės didelių Gonalio dozių. esu visiškai pribaigta, nes jau KT gerti man dabar atrodo visiškas blogis - gerti tą š..., kai dar turiu kelis šansus pabandyti natūraliai, nes gi mano nepastojimo priežastys yra neaiškios. nebežinau, nei ką daryt, nei kur beeit. nusibodo viskas...  verysad.gif

jooooo..... pakartok tyrima kita cikla... negali buti taip blogai..
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 15, 10:28)
O kiek buvo rugseji? Gal kita cikla dar kartok, gal cia atsitiktinis pasvyravimas?
Yra tema Aukstas FSH, paskaityk ten, gal pas tave dar ne taip blogai  g.gif
Skaiciau, kad daug tiksliau ta kiausidziu rezerva parodo kazkoks AMH (anti-Miulerio hormonas), gal ji pasidaryk  g.gif

ačiū, merginos už patarimus aciuks.gif
nu ką aš žinau, toks skaičius (FSH 17) paaiškina paskutinės stimuliacijos keblumus, kai labai neaugo foliai. matyt, jau tada buvo ne kas. rugsėjį buvo 8, o paskui trys stimuliacijos, tai matyt ir pakilo. nu bet kad nesu aš jau tokia sena (36m), kad čia taip blogai būtų.
jo, yra dar tas Miulerio hormonas. bet aš kažko nemanau, kad man iš tikrųjų gali būt tas artėjantis klimaksas - šiaip aš paprastai ligų ieškau, bet esu praktiškai visada sveika, tai ir čia turėtų būti viskas gerai. gal laikinai užkilo, gal poilsio organizmui reikia nuo visko. nedarysiu dar to Miulerio. prisiskaičiau aukšto FSH temą, tai nusprendžiau kitą ciklą pasidaryt, gal pas Kazanavičių nulėkt to Thybono, kuris mažina. nu bet jau KT NEGERSIU doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 15, 10:38)
neliūdėk, viskas bus gerai mirksiukas.gif gal tikrai tyrime klaida kokia..

jo, dar įtarimas kyla, kad kitoj klinikoj dariau tyrimą - taupau gi mirksiukas.gif ir ne tuo paros metu, ir dar 5cd, kai anksčiau jau būdavo, manau, ankstesnės dienos.
oi, nu vsio, susidėliojau planą galvoj: einu bendra tvarka pas endokrinologę, o kitą savaitę pas Kazanavičių. o kitą ciklą pakartosiu įprastom sąlygom tą tyrimą.

bet man baisiausia, kad IVf gali atsidėt. jau taip susidėliojau viską... nusiteikiau, netgi džiaugiausi viskuo, susitaikiau - taip gera buvo, ir vėl atgal... dabar kad tik vasarą pasidaryčiau.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 02 15, 10:14)

be ryšio,bet tai ar gali tiek pasikeisti..aš irgi rugsėjį dariau unsure.gif Gal dar klaida.. Svarbu,kad turi planą. Sėkmės 4u.gif

O man dar problemų prisidėjo. Pavargau nuo visko.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 02 15, 10:05)

nu ką aš žinau, toks skaičius (FSH 17) paaiškina paskutinės stimuliacijos keblumus, kai labai neaugo foliai. matyt, jau tada buvo ne kas. rugsėjį buvo 8

Na tikrai nemazai pakilo... Zilaitiene sake, kad moterims virs 35 gali stagiai uzkilti unsure.gif Man vel prasideda paranoja doh.gif blush2.gif

QUOTE(Tino @ 2012 02 15, 10:27)
oi, nu vsio, susidėliojau planą galvoj: einu bendra tvarka pas endokrinologę, o kitą savaitę pas Kazanavičių. o kitą ciklą pakartosiu įprastom sąlygom tą tyrimą.

bet man baisiausia, kad IVf gali atsidėt.

Geras planas thumbup.gif Viskas susitvarkys, nepanikuok is anksto del vieno nevykusio tyrimo mirksiukas.gif

Sunku visoms cia su tais atsidejimais ir laukimu... Butu gerai ismokti atsipalaiduoti, rasti kazkokia pusiausvyra. Man labai sunku atsipalaiduoti, as kai ka nors pradedu daryti, tai 90% mano minciu sukasi vien apie tai doh.gif Vargu, ar tai padidins tikimybe pastoti... Jei tiketi psichologine tema, tai gali kaip tik pamazinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *River*: 15 vasario 2012 - 10:57
QUOTE(*River* @ 2012 02 15, 11:56)
Na tikrai nemazai pakilo... Zilaitiene sake, kad moterims virs 35 gali stagiai uzkilti  unsure.gif Man vel prasideda paranoja  doh.gif  blush2.gif
Geras planas  thumbup.gif Viskas susitvarkys, nepanikuok is anksto del vieno nevykusio tyrimo  mirksiukas.gif

Sunku visoms cia su tais atsidejimais ir laukimu... Butu gerai ismokti atsipalaiduoti, rasti kazkokia pusiausvyra. Man labai sunku atsipalaiduoti, as kai ka nors pradedu daryti, tai 90% mano minciu sukasi vien apie tai  doh.gif Vargu, ar tai padidins tikimybe pastoti... Jei tiketi psichologine tema, tai gali kaip tik pamazinti...

oi, tik nenurašyskim savęs anksčiau laiko mirksiukas.gif mane tai siutina tas amžiaus akcentavimas. ir ypač vaisingumo gydytojų... užsienyje tik nuo tokių metų pradeda tuo užsiimt, o čia mes kažkokiu mazochizmu užsiimam
gali staigiai pakilt, staigiai ir nukrist gal gali

jo, man irgi viskas sukasi tik apie tai. nebegaliu...
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 02 15, 11:00)
oi, tik nenurašyskim savęs anksčiau laiko  mirksiukas.gif  mane tai siutina tas amžiaus akcentavimas. ir ypač vaisingumo gydytojų... užsienyje tik nuo tokių metų pradeda tuo užsiimt, o čia mes kažkokiu mazochizmu užsiimam

gali staigiai pakilt, staigiai ir nukrist gal gali

Na man apie amziu kol kas uzsimine tik Usoniene, Kincius (bet jie labiau turejo omenyje, kad nelauktume dar 10 metu smile.gif ) ir dabar Zilaitiene (bet ji ne ginekologe, tai jos nuomone nesiskaito mirksiukas.gif ).

Man FSH kiek pakrito nuo pernai, tai matyt kad gali buti visaip.

Mums reikia poilsio ax.gif
Atsakyti
Ai mergaites, nenurasykit taip saves.... Viskas bus ok 4u.gif

Dabar apie save. Siandien nuvariau i poliklinika ir dariausi hormonus. Bet pradedu abejoti, kad padare tuos, kuriu reikia: E3; LH; TESTOSTERONAS, SHGB. Bet dabar ziuriu to fsh man ir neuzrase........... verysad.gif verysad.gif

Dar geresnis bajeris tai tas, kad seimos daktare is vis nieko nesupranta nei kas cia per daiktai ir kam man ju reikia. Vos neverkiau siandien. Eina sau unsure.gif
Atsakyti