QUOTE(zuzla @ 2012 02 14, 11:20)
tai susiorganizuok pas draugę
o kiek tų klinikų? pas jus klp berods viena? kaune pora, vln kelios, o nevaisingų porų po visą lt yra, be to juk tose pačiose klinikose vyksta ir neštumo priežiūra, ir profilaktiškai moterys vaikšto, tas irgi "užima" vietą.
dar sakė, kad lt jau yra virš 1000 vaikų, gimusių pagalbinio apvaisinimo dėka.
ir tave
Labas rytas! Su Valentinke ir Jus visas:)
Nors buvau nusiteikusi visiskai skeptiskai, ir visgi manau kad cia teoriskai dvieju zmoniu svente, darbe bendradarbiai su gelem, sokoladais, pasitiko, su vynu ( nuo 09.00:)) tai nuotaika dabar superine.. taip sakant as jau atsvenciau, nereiks vakare
Maide, jei netingesi, isvardink visus tyrimus, jei turi uzsirasius ka darei.. paziuresiu ko man truksta ir reikia..
As turbut del tos pacios priezasties ir nenoriu tirtis, ka raset, -pasidarai, sumoki pinigus, nukrypimas mazas, viskas normose, del nukrypimo gyd komentaras, viskas ok, telpa i normas... Nzn man kolkas dzin visi tie tyrimai, as turbut streikuoju dabar pries visus situos reikalus, turiu drauge psichologe, kavos susitiksim, kaip uzmes ka nors tada dasils man
Man visu pirma aplamai mm reik turet.. Kazin gali dar but like HCG organizme ir del to neturiu mm?
pries kokia sav dariau pusantrso paskutini NT buvo dar vaiduoklis..
Del katinu - jei jau persirgai toksiplazmoze ismest ju nereiks ir virusas kazkaip lieka organizme nepvaojingas, atseit daugiau nesirgsi..kazkaip taip..Esu laikius katina, po to buvau sekmingai nescia, nerado toksiplazmoziu, tai nemanau kad as ja kartosiuos.. na dabar turiu suni tai jiems tas negalioja..