Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(Maidenana @ 2012 02 14, 10:14)
Mmmmm, siaip, man dabar tragedija be orkaites, kaip noreciau issikepti... eeehhhh...

Bet tada is kur musu tiek daug, jeigu musu tik 20%. klinikos perpildytos.

SU VALENTINKE VISAS!

tai susiorganizuok pas draugę bigsmile.gif

o kiek tų klinikų? pas jus klp berods viena? kaune pora, vln kelios, o nevaisingų porų po visą lt yra, be to juk tose pačiose klinikose vyksta ir neštumo priežiūra, ir profilaktiškai moterys vaikšto, tas irgi "užima" vietą.
dar sakė, kad lt jau yra virš 1000 vaikų, gimusių pagalbinio apvaisinimo dėka.

ir tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 14 vasario 2012 - 10:21
QUOTE(zuzla @ 2012 02 14, 11:20)

o kiek tų klinikų? pas jus klp berods viena? kaune pora, vln kelios, o nevaisingų porų po visą lt yra, be to juk tose pačiose klinikose vyksta ir neštumo priežiūra, ir profilaktiškai moterys vaikšto, tas irgi "užima" vietą.

ir tave mirksiukas.gif

Labas rytas! Su Valentinke ir Jus visas:) 4u.gif
Nors buvau nusiteikusi visiskai skeptiskai, ir visgi manau kad cia teoriskai dvieju zmoniu svente, darbe bendradarbiai su gelem, sokoladais, pasitiko, su vynu ( nuo 09.00:)) tai nuotaika dabar superine.. taip sakant as jau atsvenciau, nereiks vakare smile.gif

Maide, jei netingesi, isvardink visus tyrimus, jei turi uzsirasius ka darei.. paziuresiu ko man truksta ir reikia..
As turbut del tos pacios priezasties ir nenoriu tirtis, ka raset, -pasidarai, sumoki pinigus, nukrypimas mazas, viskas normose, del nukrypimo gyd komentaras, viskas ok, telpa i normas... Nzn man kolkas dzin visi tie tyrimai, as turbut streikuoju dabar pries visus situos reikalus, turiu drauge psichologe, kavos susitiksim, kaip uzmes ka nors tada dasils man doh.gif biggrin.gif Man visu pirma aplamai mm reik turet.. Kazin gali dar but like HCG organizme ir del to neturiu mm? g.gif pries kokia sav dariau pusantrso paskutini NT buvo dar vaiduoklis..
Del katinu - jei jau persirgai toksiplazmoze ismest ju nereiks ir virusas kazkaip lieka organizme nepvaojingas, atseit daugiau nesirgsi..kazkaip taip..Esu laikius katina, po to buvau sekmingai nescia, nerado toksiplazmoziu, tai nemanau kad as ja kartosiuos.. na dabar turiu suni tai jiems tas negalioja..
Atsakyti
sveikos,

su Valentinke 4u.gif

QUOTE(*River* @ 2012 02 13, 18:47)
Ar jus tyretes feritina? Prisiskaiciau, kad norint pastoti feritino turi buti daugiau nei 40-50 ng/ml, o pas mane tik 25 

ežinojau,kad reikėtų tirtis, bet mano hemoglobinas visada virš 150,tai gal nereikia. g.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 19:30)
parsivilko mano nelabosios.. sakiau, kad šian.

imk 4u.gif

QUOTE(maika @ 2012 02 13, 20:18)

maniškės irgi šiandien parsivilko... Oficiali raudonvynio diena. Įpilti?

ir tau 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 20:38)
aha.. man vyras sako - atsipalaiduok, negalvok, nelauk.. sakau - kaip?? kai manyje viskas vyksta, tai papą skauda, tai kiaušidę spaudžia, tai pilvą pučia, tai dar kas nors.. kaip negalvot, neskaičiuot ir pamiršt??

drinks_cheers.gif

QUOTE(*River* @ 2012 02 13, 22:26)
Lapkriti HB buvo normoje. Gal nieko baisaus su tuo feritinu. Aplamai nesuprantu su tom spec. normom pastojimui, pvz. visos forume raso, kad TTH turi buti apie 1, o pas mane 3, bet endokrinologe ir ginekologas sake, kad nieko baisaus. Tas pats su PRL... Net LH/FSH santykis 3 jiems nepasirode blogas  unsure.gif

drinks_cheers.gif aš irg nesuprantu, vieniems gerai,kitiems ne. Mano TTH 1,65, Ž. sakė, kad LABAi gerai ir net nebandyt kabinėtis. o dėl LH/FSH V kabinosi šiek tiek,nors tėra vos virš 1, bet perspėjo,kad jau "lemputė dega". unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 14, 11:00)
Del katinu - jei jau persirgai toksiplazmoze ismest ju nereiks ir virusas kazkaip lieka organizme nepvaojingas, atseit daugiau nesirgsi..kazkaip taip

aga, aš persirgus.

o mes nešvenčiam valentinkės smile.gif jau šeštus metus dviese gyvenam, tai romantikos kada norim, tada ir pasidarom, nereikia jokios ypatingos dienos.. MB draugas skambino, sako, davai į restoraną su žmonom šia proga, tai ans atsakė, kad šian komandiruojasi, nors išvažiuoja tik rytoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 14, 10:14)
O rimtesnio - kariotipo nenori padaryti?
SU VALENTINKE VISAS!

Tas jau rimtai kainuoja... Čia taip prie progos nepasidarysi, reik gerai pagalvot...
Ir tave su ta pačia smile.gif

QUOTE(meskos @ 2012 02 14, 11:00)
Labas rytas! Su Valentinke ir Jus visas:)  4u.gif
Nors buvau nusiteikusi visiskai skeptiskai, ir visgi manau kad cia teoriskai dvieju zmoniu svente, darbe  bendradarbiai su gelem, sokoladais, pasitiko, su vynu ( nuo 09.00:)) tai nuotaika dabar superine.. taip sakant as jau atsvenciau, nereiks vakare smile.gif
Maide, jei netingesi, isvardink visus tyrimus

Ir tave smile.gif

Pas mane darbe net šitas žodis nebuvo pavartotas. Eilinė diena. O galėtų vyrukai gi sugalvot ką nors - kai geresnė nuotaika, darbas tipo našesnis biggrin.gif
Nors su vyru tai nešvenčiam biggrin.gif

Aha, aš irgi norėčiau tą Maidės sąrašiuką pamatyti blush2.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 14, 11:06)

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 14 vasario 2012 - 11:52
Nesusilaikiau neparsiusi......

Mylekit vienas kita tyliai,
Be priekaistu ir pazadu.
Mylekit taip, kaip pauksciai myli
Apsvaige nuo gimtu silu.
Tegul vienos sirdies plakima
Kita sirdis visad isgirs
Ir jeigu suvede likimas
Tegul jau niekad neisgirs.
Su sv. Valentino diena!
Mylekit mergaites savo brangius Vyrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 14, 11:20)

ir tave mirksiukas.gif
dvi gal... VK ir Jolsana..

QUOTE(meskos @ 2012 02 14, 12:00)
Maide, jei netingesi, isvardink visus tyrimus, jei turi uzsirasius ka darei.. paziuresiu ko man truksta ir reikia..

Meskos ir Maika, jums pageidavus:
1.Citomegalis IgG
2.Citomegalis IgM
3.Chlamidijos
4.Ureaplazma
5.Toxoplazma IgG
6.Toxoplazma IgM
7.Bendras kraujo tyrimas
8.AKA
9.ANA
10.Anti-Beta2-GP
11.APC-R
12.Lupus LA1
13.TTH
14.LT4

QUOTE(zuzla @ 2012 02 14, 12:11)
aga, aš persirgus.

o kaip pasireiskia? man atrodo as nesu sirgusi. bet jau 2 katinai pas mane.

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 14, 15:08)
o kaip pasireiskia? man atrodo as nesu sirgusi. bet jau 2 katinai pas mane.

irnesakyk.gif simptomai kaip peršalimo ar viruso - drėbulys, silpnumas, temperatūra, galvos skausmas ir t.t. gali net nežinot, kad persirgai. aš nežinojau.
Atsakyti
Maide -gali primint, tingiu ieskot blush2.gif , asmenini horoskopa kur uzsisakei tu?smile.gif ir daro butinai tik nuo gimtadienio?? smile.gif as kovo pradzioj uzsisakyt noriu..
Atsakyti
Meskos ir Maika, jums pageidavus:

aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti

8.AKA
9.ANA
10.Anti-Beta2-GP
11.APC-R
12.Lupus LA1

Kas cia per tyrimai, man negirdeti g.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 14, 16:16)
irnesakyk.gif simptomai kaip peršalimo ar viruso - drėbulys, silpnumas, temperatūra, galvos skausmas ir t.t. gali net nežinot, kad persirgai. aš nežinojau.
hmmm. nu visko gali buti. pamenu pernai man kazkaip staigiai sukilo tempa iki 38 vakare, luzau, o ryte - sveikut sveikutele. Nu paziuresim.

QUOTE(meskos @ 2012 02 14, 16:30)
Maide -gali primint, tingiu ieskot blush2.gif , asmenini horoskopa kur uzsisakei tu?smile.gif ir daro butinai tik nuo gimtadienio?? smile.gif as kovo pradzioj uzsisakyt noriu..

As pas rozmarina. prognoze daro metams nuo gimtadienio iki gimtadienio, bet gali daryti nuo tavo pasirinktos datos. O asmeninis horoskopas tai tavo aprasymas ir tavo stipriu-silpnu pusiu nagrinejimas, charakterio ypatybiu analize, horoskopas kaip asmenybes, ten bendrai visi tavo gyvenimo aspektai nagrinejami, kaip pinigai, artimieji, charakteris, vaiku zona, meiles zona, profesiniai sugebejimai, sveikata ir t.t. asmeninis horo neturi nieko bendra su prognoze.

QUOTE(*River* @ 2012 02 14, 18:32)
Kas cia per tyrimai, man negirdeti  g.gif
AFS tyrimai. nustatyti antifosfolipidini sindroma. Man kaip galinciai pastoti, bet negalinciai isnesioti jie butiniausi. Kai kraujas 'pamates' nestuma, chirurgine operacija ar panasia intervencija staigiai sukreseja krauja, tuo sudarydamas trombus, kad to kraujo nenetekti. Viso sito pasekoje gemalas nebegauna maitinimo (nes kraujagysles uzsikemsa) ir nebesivysto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 14 vasario 2012 - 17:58