Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(*River* @ 2012 02 13, 21:26)
Tai lyg geras, iki O turejo dar paaugti...

GN nenori pasidaryti si cikla?

Kaip zuvis? Pyragas tai  thumbup.gif Visi namai uzkvipo...

ir aš taip galvoju, ir gydytoja taip pasakė smile.gif

ai ne kol kas blush2.gif

gera thumbup.gif ir vistiek pyrago pavydžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 21:30)
ai ne kol kas blush2.gif

ir vistiek pyrago pavydžiu biggrin.gif

Suprantu tave biggrin.gif Siandien taip ir neprisiverciau paskambinti tai gydytojai del GN blush2.gif

Tai issikepk rytoj mirksiukas.gif As salia brokolio dar ipjausciau pomidora, labai tiko.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 13, 21:38)
Suprantu tave  biggrin.gif Siandien taip ir neprisiverciau paskambinti tai gydytojai del GN  blush2.gif

Tai issikepk rytoj  mirksiukas.gif As salia brokolio dar ipjausciau pomidora, labai tiko.

o kokiai gydytojai? Mieženienei ar kaip ją ten?

o kas valgys, MB poryt išskrenda komandiruotėn.. nebent savaitgalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 22:17)
ai tu dėl dydžio.. tai 12 CD buvo 18 mm, 14CD "padarėm" O.

14 cd susileidai ovitrelle ar 12 cd susileidai?
tiesa pasakius, nezinau, ar po ovitrelle suleidimo foliai auga toliau.. sprogdinasi po 24-36 valandu po suleidimo (bet ar auga?). bet jus kaip besuk tirejote ant O pataikyti. jusu atveju gi nesvarbu.. g.gif nu ziuresim, ar neliko cistu. kada pas gine? jeigu liko - tada viskas aisku.

As jums visoms pavydziu to pyrago, as ji kepiau ir jis dieviskas, bet as NEBETURIU ORKAITEEEEES!!!!!!!!!!! verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 13 vasario 2012 - 21:42
QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 21:41)
o kokiai gydytojai? Mieženienei ar kaip ją ten?

o kas valgys, MB poryt išskrenda komandiruotėn.. nebent savaitgalį smile.gif

Taip, jai.

Tai savaitgali, grizimo proga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 13, 21:41)
14 cd susileidai ovitrelle ar 12 cd susileidai?

tiesa pasakius, nezinau, ar po ovitrelle suleidimo foliai auga toliau..

kada pas gine?

susileidau 13CD ryte, 14CD vakare ND, kitą dieną ND.

a ko jiems neaugti mastau.gif

11-13CD.

QUOTE(*River* @ 2012 02 13, 21:48)
Taip, jai.

Tai savaitgali, grizimo proga smile.gif

na ji geriausia..

tai kad jis jam abejingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 13, 21:07)
alc.gif

katinai tragiskai. mano senis jos bijo kaip velnio (pasireikia abipuse kova lydima kazkokiu nesvietisku garsu), plius dar nuolatinis snypstas ir garsus "mau-mau-mau"... nesusidraugaus jie... niekada..  schmoll.gif

o ka noretum issitirti? kas dar netirta?

alc.gif

gaila dėl katinų verysad.gif

nu toxoplazma, citomegalai tai nedaryti... šiaip šis bei tas daryta (LP, histero, skydliaukė gan išsamiai, LPL, bendras kraujas, kraujo krešumas, tepinėlis, pasėlis, onkocitologinis, mamologas. O vat elemantarūs lyt. hormonai tai senokai daryti, tik PRL nuolat tikrinamas. (dar susigalvojau pasidaryt CRB, CA125 hihihi.gif ))

QUOTE(*River* @ 2012 02 13, 21:26)
Lapkriti HB buvo normoje. Gal nieko baisaus su tuo feritinu. Aplamai nesuprantu su tom spec. normom pastojimui, pvz. visos forume raso, kad TTH turi buti apie 1, o pas mane 3, bet endokrinologe ir ginekologas sake, kad nieko baisaus. Tas pats su PRL... Net LH/FSH santykis 3 jiems nepasirode blogas  unsure.gif
Man jau nusibodo... Issitiriu ir vis randu, kad kazkas "neidealu", nueinu pas gyd. - sako, kad nekreipciau demesio.

Hmm... hemoglobinas vasarą buvo 127. TTH dabar 0,4 (irgi ir endokrinologai, ir ginekologai sako kad ok). PRL ~300. LH, FSH senokai daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 21:53)

tai kad jis jam abejingas smile.gif

Maniskiui tai labai patiko smile.gif

QUOTE(maika @ 2012 02 13, 21:54)
dar susigalvojau pasidaryt CRB, CA125 hihihi.gif

Kas cia per velnias? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 13, 21:57)
Maniskiui tai labai patiko smile.gif

gal ne taip išsireiškiau.. jis dėl jo neaplsta, taip kaip aš, tu ir Maide laugh.gif

labas rytas, šaunuolės, gražuolės, protinguolės mirksiukas.gif va pagyriau jus visas, turėjau nuotaiką pakelti rolleyes.gif
šian klausau viena ausim "labo ryto", girdžiu "po pertraukėlės su studijos svečiais kalbėsim apie nevaisingumą", nu galvoju, įdomu, kas atėjo.. girdžiu - northway reklama, viskas aišku - Žiobakai biggrin.gif kalbėjo kalbėjo.. MB sako - taigi tu visa tai žinai g.gif sakau, aš tai žinau, bet 80% porų tas svetima..
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 13, 21:57)
Kas cia per velnias?  blink.gif

CRB (C-reaktyvusis baltymas) parodo uždegimą, nusiklausiau berods nuo zuzlos blush2.gif Pasidariau, nes mano kūno temperatūra nuolat >37, galvojau gal sėdi koks uždegimas ar pan. ax.gif Norma iki 5, pas mane 0,4 hihihi.gif
CA 125 - kiaušidžių vėžio žymuo, prisiklausiau kad kažką rodo ir esant endometriozei blush2.gif Norma iki 35, pas mane 17 unsure.gif
Dabar va galvoju apie feritiną mastau.gif O gal ką rimtesnio pasidaryt..?
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(maika @ 2012 02 14, 09:13)
CRB (C-reaktyvusis baltymas) parodo uždegimą, nusiklausiau berods nuo zuzlos  blush2.gif Pasidariau, nes mano kūno temperatūra nuolat >37, galvojau gal sėdi koks uždegimas ar pan. 

Pas mane irgi daznai 37-37.2. Mokykloje tuo naudodavausi, nueidavau pas sesele ir gaudavau rasteli, kai noredavau nusiplauti nuo geometrijos hihihi.gif (buvo tokia bjauri mokytoja, kuri, jei siaip pabegdavau, rasydavo man 2 schmoll.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *River*: 14 vasario 2012 - 09:43
QUOTE(zuzla @ 2012 02 14, 09:25)
gal ne taip išsireiškiau.. jis dėl jo neaplsta, taip kaip aš, tu ir Maide laugh.gif

sakau, aš tai žinau, bet 80% porų tas svetima..

mano vyras irgi nealpsta nuo jo. uztat as kai iskepiau, vyras uzsnaudes buvo, jam pabudus - puses pyrago kaip nebuta, bet jis taip kukliai paragavo ir viskas. Bet man tai... Mmmmm, siaip, man dabar tragedija be orkaites, kaip noreciau issikepti... eeehhhh...

Bet tada is kur musu tiek daug, jeigu musu tik 20%. klinikos perpildytos.

QUOTE(maika @ 2012 02 14, 10:13)
CRB (C-reaktyvusis baltymas) parodo uždegimą, nusiklausiau berods nuo zuzlos  blush2.gif Pasidariau, nes mano kūno temperatūra nuolat >37, galvojau gal sėdi koks uždegimas ar pan.  ax.gif 

O gal ką rimtesnio pasidaryt..?
Aga, CRB ir man tyre del AFS..
O rimtesnio - kariotipo nenori padaryti?

SU VALENTINKE VISAS!
user posted image
Atsakyti