Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(meskos @ 2012 02 13, 19:33)
As jau zvengiu is saves.. Norisi nestuke.gif, visi  pozymiai darosi, jauciasi, pykina ir t.t. ..norisi sulaukt mm, tai jau taip skauda ta pilva, jau rekauju cia namie ant visu, ale pms..bet kaip nieko, taip nieko. Nesigavo pasinaudot savo patarimu ir ramiai laukt, nekreipt demesio  ax.gif

aha.. man vyras sako - atsipalaiduok, negalvok, nelauk.. sakau - kaip?? kai manyje viskas vyksta, tai papą skauda, tai kiaušidę spaudžia, tai pilvą pučia, tai dar kas nors.. kaip negalvot, neskaičiuot ir pamiršt??
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 19:24)
ir tau 4u.gif
kol vyras veža alų prie žuvies, palaikysiu tau kompaniją mirksiukas.gif
ką planuoji šį ciklą?

friends.gif
user posted image hihihi.gif
Kadangi pas gyd. apsireikšiu tik 8 cd, tai nežinau koks bus planas šiam ciklui unsure.gif mastau.gif Ką tu?
QUOTE(meskos @ 2012 02 13, 19:27)
Mergaitems po ta pati  4u.gif  uz memes..

4u.gif
QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 19:38)
aha.. man vyras sako - atsipalaiduok, negalvok, nelauk.. sakau - kaip?? kai manyje viskas vyksta, tai papą skauda, tai kiaušidę spaudžia, tai pilvą pučia, tai dar kas nors.. kaip negalvot, neskaičiuot ir pamiršt??

Aha, kai kas nors sužinos atsakymą į šį klausimą, tai apšvieskit ir mane blink.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 02 13, 19:56)

aš keliausiu pirkti klosto, gersiu padidintą dozę, kad daugiau folių užaugtų, ir bandysim vėl natūr..
Atsakyti
Privietas..

QUOTE(*River* @ 2012 02 13, 18:47)
Ar jus tyretes feritina? Prisiskaiciau, kad norint pastoti feritino turi buti daugiau nei 40-50 ng/ml, o pas mane tik 25  g.gif
gelezis labai svarbi.. bet jeigu hemoglobinas normoje, tai gal pofik tas feritinas..

QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 19:30)
nea mastau.gif

parsivilko mano nelabosios.. sakiau, kad šian.
suds.. nu, bus IUI kita cikla, ane? ar nekokios kiausialastes? kiek foliu turejai?

QUOTE(meskos @ 2012 02 13, 20:27)
Maide -kiek suplojai uz tyrimus visus ax.gif
uoooj, neklausk.. 632.00... irnesakyk.gif mainais gavau 13 rodikliu issitirti.. pradedant bendru kraujo tyrimu, baigiant AFS rodikliais, tame tarpe skydliaukes hormonai, toxoplazmes visos, ureoplazmes, citomegalis ir t.t. busiu istirta visa nuo galvos iki koju. pasidarysiu sau kopijas, tai sedesiu ir studiojosiu. gausiu kaikuriuos gal kita savaite, o del AFS gali tekti ir menesi palaukti. puslitris kraujos, kazkokie is maksties ir gatava. 6 minutes darbo. nu ir sesi simtai.. doh.gif (musu su vyru gimtadieniu ir valentinkos pinigai i spa.. dasimusiau dviem suknelem is guess.. su nuolaida..)
man vaisingos gleives pasirode. bet dar teplioja. tau uz poros savaiciu mmm...
kazin, jeigu toxoplazmoze teigiama, ar man uzteks antibu, ar teks atsisveikinti su katinais? g.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 20:38)

nu kad niekaip.. viskas kas sunkiausia tenka isgyventi moterom.. nu vat ir kentek.. ka padarysi.. bet kaip cia reklama raso "drink positive"..

merginos, kas eis i vilniaus knygu muge? vasario 23-26.. ten bus chanel ir Alexander macQueen knygos su nuolaida.. Butu idomu suzinoti kokia nuolaida ir kokiu nors budu stebuklinguoju galetumete pasakyti? Baisiai norisi knygu siu, bet klp jos po 150-200.. jeigu butu galima abi uz 200 nurauti, tai ... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 20:58)
aš keliausiu pirkti klosto, gersiu padidintą dozę, kad daugiau folių užaugtų, ir bandysim vėl natūr..

o kodel nemaisai su gonaliu? tau gine pasake padidinti doze? mano geriausi foliai uzaugdavo nuo minimalios closto, bet didesnes gonalio dozes.. kokybiskesni.. pagal forma ir pagal dydi..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 13, 20:11)
merginos, kas eis i vilniaus knygu muge?

tau gine pasake padidinti doze? mano geriausi foliai uzaugdavo nuo minimalios closto, bet didesnes gonalio dozes.. kokybiskesni.. pagal forma ir pagal dydi..

aš ne.

taip. su puse tab. klosto užaugo vienas folis, kurio kokybės man nepakomentavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 19:58)

Man clostas, kaip suprantu, jau nuplaukė... Tai įdomu koks bus kitas variantas mastau.gif Gal net priverstinis poilsis bus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 21:21)
taip. su puse tab. klosto užaugo vienas folis, kurio kokybės man nepakomentavo smile.gif
nepatinka man tas tampymas. is patirties sakau. nes jau aisku, kas pas tave uzauga su puse closto ir kaip reaguoja gleivine.
tai paklausk folio dydzio kita karta. pati zinosi del kokybes. jeigu jis bus O diena kokiu 18 mm - nu mazas. mazokokas, tiksliau. 20-22 pats tas.

QUOTE(maika @ 2012 02 13, 21:22)
Man clostas, kaip suprantu, jau nuplaukė... Tai įdomu koks bus kitas variantas  mastau.gif Gal net priverstinis poilsis bus...  doh.gif

nuuu... jooo... su clostu pavelavai 3 dienom. O nesibrovei i kabineta? As kai skambinu ir striokas visada pabreziu, kad man kazkokia ten ypatinga cd, tai recepsene merginos atsizvelgia ir iterpia kaip nors.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 13, 13:00)
Labas. Parasyk, kokius dareisi (ypac apie ta toxoplasma ka issiaiskinai).
Kai laikosi vyras? Kaip tavo pacios sveikata?

toxoplazmiu reikia paprastu (toxoplazma IgM ir IgG), bet ju reikia abieju. Sorpo registraturoje dirbanti moteris pasirode ismani, susake ko reikia. Viskas beveik sutapo su mano pacios sudarytu tyrimu sarasu, tik kad as citomegali praziopsojau (nezinojau kad reikia).
vyras normaliai, vaiksto. vaziuosiu rytoj, kad siulus isimtu, jis jau pradeda prisiminti zodzius.. baisiai ji ten susiuvo, kreivai ziauriai, tai taupysiu dabar plastikai, kazkaip reikia lopyti ta kirvio darba.. *****.. as gi neprasiau jam is odos volanus ant kaktos daryti.. aj, zodziu.. uz ka as sodra moku as nesuvokiu.

QUOTE(meskos @ 2012 02 13, 14:02)
Maide -super, pasidarysi tyrimus, saunuole, as negaliu priverst saves..kazkaip psichologiskai, stabdis isijunges.. MM nepareina, skauda skauda ir nieko, jau 5 sav+2d po persileidimo.. nu turiu da rsavaite, paskui pas gyd ir ka.. dar nera buve kad issaukinet jas reiketu.. susibiesijo ciklas matyt visai..
Meskos - nu kaip "sunku psichologiskai"? Tai yra tyrimai, daugiau nieko. Tai ne NT, tai nera konsultacija pas gine, tai nera vaistu israsymas. As tupai bukai atsikeliau ryte, zinodama, kad reikia nuvaziuoti i gatve N. Susakiau ko reikia, ileido i kabineta, nusirengiau, paeme is ten, daviau ranka - paeme is ten ir viskas. 6 minutes. Iskarto po to paskambinau draugei, nuvaziavom papietauti ir viskas. po to darbai, iprastas gyvenimas. pertrumpai ir perneskausmingai tie tyrimai man atsiejo (bet braaaaangiai), kad as apie juos prisiminciau jau po valandos. Gerai, kad turejau finansine galimybe sau leisti si uzmarstuma, kazin, kaip jausciausi ir kada tuos tyrimus priduociau, jeigu tektu ligonines laboratorijoje ta daryti ir laukti milijona savaiciu milijardinese eilese. Pas mus polinklinikoje nedaro tu tyrimu. Ir toel as prisiruosiau. tik dabar svarstau, juk tepliojimas nera mmm. Be to - nezimus.. gal bus tikslingi tie tyrimai. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 13 vasario 2012 - 21:03
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 13, 20:33)
nuuu... jooo... su clostu pavelavai 3 dienom. O nesibrovei i kabineta? As kai skambinu ir striokas visada pabreziu, kad man kazkokia ten ypatinga cd, tai recepsene merginos atsizvelgia ir iterpia kaip nors.

Nea... Čia taip š..dinai tos dienos susidėliojo... Nieko niekaip... Šian pusę dienos labai parinausi dėl to, dabar po raudonvynio biškutuką dzin pasidarė dirol.gif c'est la vie

Kaip tavo katinai?

Dėl tyrimų, tai tik duokit pinigų - tirčiausi ir tirčiausi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 13 vasario 2012 - 20:57
QUOTE(maika @ 2012 02 13, 21:50)
Nea... Čia taip š..dinai tos dienos susidėliojo... Nieko niekaip... Šian pusę dienos labai parinausi dėl to, dabar po raudonvynio biškutuką dzin pasidarė  dirol.gif c'est la vie

Kaip tavo katinai?

Dėl tyrimų, tai tik duokit pinigų - tirčiausi ir tirčiausi  hihihi.gif

as radau akcijini nuostabaus skonio Chardonnay... Labai grazus butelis, sampaninis, o etikete tokia maza - tik vynu namu pavadinimas, bet uzrasas Chardonnay.. Tai as jau ji pribaiginejau, paskutine taure liko. Tai sveikinu alc.gif

katinai tragiskai. mano senis jos bijo kaip velnio (pasireikia abipuse kova lydima kazkokiu nesvietisku garsu), plius dar nuolatinis snypstas ir garsus "mau-mau-mau"... nesusidraugaus jie... niekada.. schmoll.gif

o ka noretum issitirti? kas dar netirta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 13 vasario 2012 - 21:07
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 13, 20:33)
tai paklausk folio dydzio kita karta. pati zinosi del kokybes. jeigu jis bus O diena kokiu 18 mm - nu mazas. mazokokas, tiksliau. 20-22 pats tas.

ai tu dėl dydžio.. tai 12 CD buvo 18 mm, 14CD "padarėm" O.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 13, 20:11)
gelezis labai svarbi.. bet jeigu hemoglobinas normoje, tai gal pofik tas feritinas..

Lapkriti HB buvo normoje. Gal nieko baisaus su tuo feritinu. Aplamai nesuprantu su tom spec. normom pastojimui, pvz. visos forume raso, kad TTH turi buti apie 1, o pas mane 3, bet endokrinologe ir ginekologas sake, kad nieko baisaus. Tas pats su PRL... Net LH/FSH santykis 3 jiems nepasirode blogas unsure.gif

QUOTE(maika @ 2012 02 13, 20:50)

Dėl tyrimų, tai tik duokit pinigų - tirčiausi ir tirčiausi  hihihi.gif

Man jau nusibodo... Issitiriu ir vis randu, kad kazkas "neidealu", nueinu pas gyd. - sako, kad nekreipciau demesio.

QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 21:17)
ai tu dėl dydžio.. tai 12 CD buvo 18 mm, 14CD "padarėm" O.

Tai lyg geras, iki O turejo dar paaugti...
GN nenori pasidaryti si cikla? Paskaiciau IUI skyreli, matai, kaip stebuklingai padeda kai kurioms smile.gif

Kaip zuvis? Pyragas tai thumbup.gif Visi namai uzkvipo...
Atsakyti