Privietas..
QUOTE(*River* @ 2012 02 13, 18:47)
Ar jus tyretes feritina? Prisiskaiciau, kad norint pastoti feritino turi buti daugiau nei 40-50 ng/ml, o pas mane tik 25
gelezis labai svarbi.. bet jeigu hemoglobinas normoje, tai gal pofik tas feritinas..
QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 19:30)
nea
parsivilko mano nelabosios.. sakiau, kad šian.
suds.. nu, bus IUI kita cikla, ane? ar nekokios kiausialastes? kiek foliu turejai?
QUOTE(meskos @ 2012 02 13, 20:27)
Maide -kiek suplojai uz tyrimus visus
uoooj, neklausk.. 632.00...
mainais gavau 13 rodikliu issitirti.. pradedant bendru kraujo tyrimu, baigiant AFS rodikliais, tame tarpe skydliaukes hormonai, toxoplazmes visos, ureoplazmes, citomegalis ir t.t. busiu istirta visa nuo galvos iki koju. pasidarysiu sau kopijas, tai sedesiu ir studiojosiu. gausiu kaikuriuos gal kita savaite, o del AFS gali tekti ir menesi palaukti. puslitris kraujos, kazkokie is maksties ir gatava. 6 minutes darbo. nu ir sesi simtai..
(musu su vyru gimtadieniu ir valentinkos pinigai i spa.. dasimusiau dviem suknelem is guess.. su nuolaida..)
man vaisingos gleives pasirode. bet dar teplioja. tau uz poros savaiciu mmm...
kazin, jeigu toxoplazmoze teigiama, ar man uzteks antibu, ar teks atsisveikinti su katinais?
QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 20:38)
aha.. man vyras sako - atsipalaiduok, negalvok, nelauk.. sakau - kaip?? kai manyje viskas vyksta, tai papą skauda, tai kiaušidę spaudžia, tai pilvą pučia, tai dar kas nors.. kaip negalvot, neskaičiuot ir pamiršt??
nu kad niekaip.. viskas kas sunkiausia tenka isgyventi moterom.. nu vat ir kentek.. ka padarysi.. bet kaip cia reklama raso "drink positive"..
merginos, kas eis i vilniaus knygu muge? vasario 23-26.. ten bus chanel ir Alexander macQueen knygos su nuolaida.. Butu idomu suzinoti kokia nuolaida ir kokiu nors budu stebuklinguoju galetumete pasakyti? Baisiai norisi knygu siu, bet klp jos po 150-200.. jeigu butu galima abi uz 200 nurauti, tai ...
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 20:58)
aš keliausiu pirkti klosto, gersiu padidintą dozę, kad daugiau folių užaugtų, ir bandysim vėl natūr..
o kodel nemaisai su gonaliu? tau gine pasake padidinti doze? mano geriausi foliai uzaugdavo nuo minimalios closto, bet didesnes gonalio dozes.. kokybiskesni.. pagal forma ir pagal dydi..
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.