Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(*River* @ 2012 02 12, 19:05)
Parasyta, kad galima gerti su viskiu, bet namie turiu tik romo, gal tiktu?

As visokiu rusiu prisipirkau, jauciu, kad ateina juodos dienos (mmm  verysad.gif

O su maskarpone gal galima ir namie pasigaminti?

As namie darau ledus is kondensuoto pieno, grietineles ir saldytu trintu uogu. Uzsaldau silikoninese keksiuku formelese.

man tai tiktų irnesakyk.gif nesu išranki..

ir aš rytoj laukiu..

tai tikriausiai mastau.gif

kaip faina bigsmile.gif aš nebeturiu laiko.. anksčiau kiek visko pati padarydavau, bet tada ir dirbau iki 16:30.. paskui pusę metų bedarbiavau..
Papildyta:
taigi, žadėti įdaryti makaronai laugh.gif

įdaras:
400 gr vištienos krūtinėlės
250 gr šaldytų špinatų
100 gr rikotos
30 gr migdolų
1 kiaušinis

įdaryti makaronus, sudėti į formą, užkloti pjaustytais pomidorais, užpilti padažu, pabarstyti parmezanu ir į orkaitę (kiek laipsnių ir kiek laiko kepti, neparašyta..)

padažas (gaminti kaip bešamelio)
3 svogūnai
3 valg.š. miltų
100 ml sultinio
200 ml riebios grietinėlės
100 gr kieto sūrio

pati negaminau, komentarų neturiu, valgiusieji gyrė, aš asmeniškai redaguočiau padažo sudėtį, konkrečiau sumažinčiau miltų kiekį arba padauginčiau sultinio, bet reik žiūrėt pagal eigą.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 12, 19:20)
man tai tiktų irnesakyk.gif nesu išranki..

ir aš rytoj laukiu..

taigi, žadėti įdaryti makaronai laugh.gif

Reiks isbandyt. Atsisiunciau Hauso 3 serijas, reiks paziureti begurksnojant smile.gif

verysad.gif

Uzsisaugojau. Nors itariu, kad cia bus vienas is tu patiekalu, kuriems pagaminti visada truks kurio nors vieno ingrediento biggrin.gif
Rytoj planuoju kepti ta tavo rekomenduota pyraga su fetos suriu ir brokoliais. Viena syki jau kepiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 12, 20:09)
Uzsisaugojau. Nors itariu, kad cia bus vienas is tu patiekalu, kuriems pagaminti visada truks kurio nors vieno ingrediento  biggrin.gif

Rytoj planuoju kepti ta tavo rekomenduota pyraga su fetos suriu ir brokoliais. Viena syki jau kepiau  thumbup.gif

nebent migdolų biggrin.gif visą kitą galima pakeisti/nenaudoti

tas tai super thumbup.gif dar vienas iš mano mėgstamiausių - kiauliena portugališkai, domina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 12, 20:13)
nebent migdolų biggrin.gif visą kitą galima pakeisti/nenaudoti

tas tai super thumbup.gif dar vienas iš mano mėgstamiausių - kiauliena portugališkai, domina? smile.gif

Bet gal bus nebe tas isgirtasis skonis...

Domina biggrin.gif Is kiaulienos nieko idomaus nemoku pagaminti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 12, 20:19)
Bet gal bus nebe tas isgirtasis skonis...

Domina  biggrin.gif Is kiaulienos nieko idomaus nemoku pagaminti  ax.gif

na taip smile.gif

mėsą (sprandinę) supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, apkepti su 5-6 gvazdikėliais, pastumti į keptuvės kraštą, laisvame krašte ištirpinti 3 valg.š. cukraus, ir sumaišyti su mėsa, kelias min. pakepti, sudėti į formą. pridėti stambiai pjaustytus svogūnų laiškus, česnaką ir porą šviežių čili pipirų, pabarstyti druska, krapais, petražolėmis, užpilti stikline balto vyno, uždengti ir į 200 laipsnių orkaitę pusvalandžiui.

komentaras: su cukraus tirpinimu man nieko neišėjo, taigi kitus kartus tiesiog pabarsčiau iš viršaus ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 12 vasario 2012 - 20:32
QUOTE(zuzla @ 2012 02 12, 20:31)

Aciu 4u.gif Reiks isbandyti, tik be cesnako. As is vampyru gimines biggrin.gif Zaliu svogunu irgi negaliu, tik keptus arba virtus (pjausto vyras smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 10, 19:33)
Aciu Maide- tai italiski kas be ko skanu, man jie labiausiai ir patinka, ju pavadinimus nusiunciau, bet kas zino gal prancuzai bus mandri ir tures tik savu vynu:)

kad tik macytu..

QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 10, 23:23)
Sveikos,

Smagu skaityt mintis ,kad "po to nėštumas". Šaunuolė.
tyciojuosi is saves. ir tiek.

QUOTE(*River* @ 2012 02 11, 22:10)
Tai va, surasiau savo planus, dabar pagal algoritma reikia laukti, kol "kazkas" pasijuoks is ju  biggrin.gif 

Ech, jau ko ismoksiu visame sitame kelyje, tai kantrybes...
as apskritai nebeplanuoju visiskai nieko.

QUOTE(*River* @ 2012 02 12, 21:19)
Domina  biggrin.gif Is kiaulienos nieko idomaus nemoku pagaminti  ax.gif

pas Sonatina receptuose yra "kiauliena koriejetiskai" - labai idomu ir skanu.
http://www.sonatinos...ejietiskai.html

labas rytas. varau i sorpo tyrimus priduoti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 13, 10:35)

labas rytas. varau i sorpo tyrimus priduoti.

Labas. Parasyk, kokius dareisi (ypac apie ta toxoplasma ka issiaiskinai).
Kai laikosi vyras? Kaip tavo pacios sveikata?

Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 13, 13:00)
Labas. Parasyk, kokius dareisi (ypac apie ta toxoplasma ka issiaiskinai).
Kai laikosi vyras? Kaip tavo pacios sveikata?

Sveikos 4u.gif

Zuzla - kaip mm, gal visgi neatejo g.gif smile.gif

Maide -super, pasidarysi tyrimus, saunuole, as negaliu priverst saves..kazkaip psichologiskai, stabdis isijunges.. MM nepareina, skauda skauda ir nieko, jau 5 sav+2d po persileidimo.. nu turiu da rsavaite, paskui pas gyd ir ka.. dar nera buve kad issaukinet jas reiketu.. susibiesijo ciklas matyt visai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 13 vasario 2012 - 13:03
QUOTE(meskos @ 2012 02 13, 13:02)
Zuzla - kaip mm, gal visgi neatejo g.gif  smile.gif

geriau tegu ateina.. savaitgalį ne itin blaiviai praleidau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 13, 14:05)
geriau tegu ateina.. savaitgalį ne itin blaiviai praleidau mastau.gif

biggrin.gif
NT darysi?
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 13, 13:18)
biggrin.gif
NT darysi?

irnesakyk.gif jei penktadienį buvo 1,12, tai pagal hcg augimo tendenciją NT ką nors rodytų tik savaitgalį. mmm anksčiau ateis smile.gif
Atsakyti