Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 10, 23:08)
nu va, nekenčiu visokių neplanuotų skausmų, uždegimų, kitų š....nekenčiu, stogą rauna..laikykis ir tu 4u.gif
Pala, tavo svoris normalus, ane? nes aš naktį prieš porą metų išgerdavau naktį apie 1,5 litro, aišku, į wc kokius 5 kartus, tinau, ieškojau ligų, tyriausi cukrų, hormonus, viskas buvo ok, tik pakilo kraujospūdis, man priratė vaistų,, visam gyvenimui. Šūdo, galvoju, negersiu. Numečiau 10 kg ( po gimdymo sėdėdama namie su visai nemiegančiu vaiku - maniškė gi iki 2 metų nemiegojo faktiškai nei dieną, nei naktį- priaugau svorio, nes rijau tik greitai ir bele ką, daugiausia saldumynus), tai va, tinimai praėjo, geriu vis dar daug, bet naktį jau tik iki puslitrio išgeriu (tik biggrin.gif ), į wc lakstau juodai, bet ligų niekas neranda, tai geriu ir tiek. bet esmė tokia: nukritus kraujospūdžiui ir svoriui, nustojau tinti. Gydytoja man sakė, kad kai per aukštas spaudimas, organizmas kaupia vandenį ir tinsta, bet gerti būtina, nes negeriant spaudimas dar labiau kils. Tai va, jei tavo svoris normalus ir tinsti, gal pasitikrink kraujospūdį, jei iki šiol to nedarei 4u.gif

Svoris normalus... O kraujospudis kartais buna pakiles, bet tik kartais, o dazniausiai - idealus... Kazkada dar tyriausi elektrolitus (kali, kalci, magni), viskas normoje g.gif Gliukoze irgi normoje... Be to, as jau nuo pat paauglystes labai daug geriu, o juk tada tikrai buvau labai sveika g.gif Is tikruju as taip pripratus prie to, kad nekreipiu demesio, zinau, kad nereikia gerti daug alkoholio, per karscius dar daugiau gerti vandens (nors i wc tada ne taip daznai lakstau, per karscius viskas kazkur isgaruoja smile.gif), tada viskas gerai su tais tinimais buna.
Atsakyti
Kaip gyvenat visos? Zuzla, kaip tu jautiesi?

Buvom siandien pas vyro gydytoja, tai prostatos paselyje bakteriju kaip ir nebeuzaugo, bet dar uz savo pinigus (kaip keista) tas gydytojas padare slapimo paseli, tai ten kazkokiu dar rado, bet nedaug, sake, kad gal jos nera aktyvios. Tai nutare kol kas neskirti daugiau antibiotiku, tik pagerti uzdegima mazinanciu vaistuku ir po savaites ar dvieju persitirti del leukocitu. Jei ju bus sumazeje, tai ir nebereiks tu antibu. Labai tikiuosi, kad taip ir bus ax.gif

O as vis tik nutariau, kad yra prasme daryti GN, kita savaite bandysiu uzsiregistruoti scare.gif Tikiuosi, kad ir ten viskas bus gerai. Dar liko mamologas, tikiuosi, kad ir jis nieko blogo neras biggrin.gif , o po to jau liks tik laukti vyro spermogramos ir tikiuosi, birzeli jau galesim daryti IVF (o gal IUI ax.gif )

Tai va, surasiau savo planus, dabar pagal algoritma reikia laukti, kol "kazkas" pasijuoks is ju biggrin.gif

Ech, jau ko ismoksiu visame sitame kelyje, tai kantrybes...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 11, 21:10)
Kaip gyvenat visos? Zuzla, kaip tu jautiesi?

O as vis tik nutariau, kad yra prasme daryti GN, kita savaite bandysiu uzsiregistruoti scare.gif  Tikiuosi, kad ir ten viskas bus gerai. Dar liko mamologas, tikiuosi, kad ir jis nieko blogo neras  biggrin.gif , o po to jau liks tik laukti vyro spermogramos ir tikiuosi, birzeli jau galesim daryti IVF (o gal IUI  ax.gif )

kol kas pms'inu..

jei ir kitą ciklą nepavyks, jaučiu ir man reiks GN ph34r.gif ir pas mamologą man irgi reikia..

šaunus planas, linkiu, kad išsipildytų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 12, 10:11)
kol kas pms'inu..

šaunus planas, linkiu, kad išsipildytų drinks_cheers.gif

Bet mm pozymiu nera? Gal dar per anksti pasiduoti, gal viskas dar bus gerai? 4u.gif

Man si karta labai ankstyvas ir bjaurus PMS. Vakar visa diena buvau labai isiutus devil.gif O si ryta tik prabudusi galvojau, kad reikia keisti vyra, nes jis nieko negamina (apart keptu bulviu) mad.gif

Aciu, as irgi noreciau, kad issipildytu, bet pastaruosius pora metu visi mano planai nueidavo suniui ant uodegos...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 12, 10:34)
Bet mm pozymiu nera? Gal dar per anksti pasiduoti, gal viskas dar bus gerai?  4u.gif

reikia keisti vyra, nes jis nieko negamina (apart keptu bulviu)  mad.gif

Aciu, as irgi noreciau, kad issipildytu, bet pastaruosius pora metu visi mano planai nueidavo suniui ant uodegos...

net jei ir stebuklingu būdu vis gi yra neštumas, tai įdomu, ar ilgalaikis jis bus, nes toks užvėlavęs nemanau, kad bus kokybiškas..

hihihi.gif

kaip pažįstama..

mes vakar pirmą kartą darėm cepelinus ir pavyko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 12, 10:45)
net jei ir stebuklingu būdu vis gi yra neštumas, tai įdomu, ar ilgalaikis jis bus, nes toks užvėlavęs nemanau, kad bus kokybiškas..

mes vakar pirmą kartą darėm cepelinus ir pavyko bigsmile.gif

Gali buti visaip... Na nebutu jis labai uzvelaves, jei pvz. tau imlantacija ivyko 12 dpo, tai papultum i normas 4u.gif O ka gydytoja sake, kada liepe daryti tyrima ir jai skambinti?

Kaip uzsimaniau cepelinu ax.gif Mes dar nesam ju dare... Vakar pirmasyk gaminau cannelloni, niam niam essen.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 12, 10:59)
O ka gydytoja sake, kada liepe daryti tyrima ir jai skambinti?

Kaip uzsimaniau cepelinu  ax.gif Mes dar nesam ju dare...  Vakar pirmasyk gaminau cannelloni, niam niam  essen.gif

sakė daryt NT šian rytoj.. NT lygtais nuo 30 rodo, tai man bet kokiu atveju dar per anksti.

o su kuo gaminai, su faršu?
turiu kažkur labai skanių su vištiena receptą, reik kada ir man prisiruošti..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 12, 11:26)
sakė daryt NT šian rytoj.. NT lygtais nuo 30 rodo, tai man bet kokiu atveju dar per anksti.

o su kuo gaminai, su faršu?
turiu kažkur labai skanių su vištiena receptą, reik kada ir man prisiruošti..

O ji is po penktadienio hcg taip sake, ar is seniau? Man irgi atrodo, kad NT dar anksti g.gif Gal paskambink jai pirmadieni, dar paklausk g.gif

Taip, su vistienos farsu. Tokius paprastus, bet atsitiktinai gerai pataikiau su prieskoniais smile.gif Kita syki gali ir nebepavykti taip skaniai smile.gif
Tai idek cia ta recepta, jei iseina.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 12, 12:39)
O ji is po penktadienio hcg taip sake, ar is seniau?

Man irgi atrodo, kad NT dar anksti  g.gif Gal paskambink jai pirmadieni, dar paklausk  g.gif

Tai idek cia ta recepta, jei iseina.

seniau, po derliaus apžiūros surašė planą, ką kuriuo atveju daryt.

ko paklaust? smile.gif

tai jį dar surasti reikia mastau.gif ainu pasirausiu..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 12, 13:00)
seniau, po derliaus apžiūros surašė planą, ką kuriuo atveju daryt.

ko paklaust? smile.gif

Aisku. Galvojau, dabar taip sake, kad savaitgali darytum NT.

Nezinau tada smile.gif

Buvom pasivaikscioti 3 val., nusipirkau imbierinio vyno, prisiskaiciau cia reklamos, reikia ismeginti smile.gif Nors nesu dar ragavusi nei vieno nealkoholinio gerimo (vyno, alaus), kuris butu skanus irnesakyk.gif Dar nusipirkau skaniu ledu maximoje, buvo akcija, tai kaip nepaimti blush2.gif Busiu stora.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 12, 16:46)
Buvom pasivaikscioti 3 val.

nusipirkau imbierinio vyno

Dar nusipirkau skaniu ledu maximoje, buvo akcija, tai kaip nepaimti  blush2.gif  Busiu stora.

mes vakar išėjom draugo palydėt iki stotelės, greitu žingsniu 10 min eit, tai dabar ilgai nebeeisim pasivaikščiot laugh.gif -22 buvo..

nu ir kaip?

aš rinkausi rinkausi.. bet nusprendžiau, kad man vistiek skaniausi ledai su mascarpone ir neėmiau, nes jiems akcijos nebuvo, o šiaip jie zarazos brangūs doh.gif nors kiek aš tų ledų valgau, reikėjo imti..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 12, 18:19)
nu ir kaip?

aš rinkausi rinkausi.. bet nusprendžiau, kad man vistiek skaniausi ledai su mascarpone ir neėmiau, nes jiems akcijos nebuvo, o šiaip jie zarazos brangūs doh.gif nors kiek aš tų ledų valgau, reikėjo imti..

Panasu i vaistus, nezinau, kodel kitos ji vadina vynu smile.gif Daug isgerti tikrai negalima. Bet gerkle tai normaliai uzdegino, grizus is lauko tikrai gerai. Parasyta, kad galima gerti su viskiu, bet namie turiu tik romo, gal tiktu?

As visokiu rusiu prisipirkau, jauciu, kad ateina juodos dienos (mmm verysad.gif )
O su maskarpone gal galima ir namie pasigaminti? As namie darau ledus is kondensuoto pieno, grietineles ir saldytu trintu uogu. Uzsaldau silikoninese keksiuku formelese.
Atsakyti