Sveikos,
na ką, mano juoda juosta dar nesibaigia..Trečiadienį darbe klaikiai blogai pasijaučiu, važiuoju namo, matuoju tempą- 38,2. Aną kartą galvojau, kad nuo streso, bet tada buvo dvi dienos po ovuliacijos, lygiai kaip ir dabar. Paskambimnu draugei akušerei, pagalvoju vienaip,kitaip, vakare įžiūriu kažkokius baltus taškelius ant glandų, blyn,galvoju, negi pūlinga angina , be neskauda..ketvirtadienį ryte skambinu į savo kliniką, nu jo...šeimos gydytoja atostogauja, niekas nepavaduoja, visur pergrūsta, niekaip manęs nepriims. Sakau, aš prisirašiusi pacientė, ką jūs man siūlot? Na, atvažiuokit, nueisit į procedūrinį, temperatūrą pamatuos..gal kas ir ateis..Super. Loristas yra, klausiu? Ne, tik pirmadienį. Super.
Važiuoju į polikliniką, duodu "į leteną" loristei, pažiūri -nėr jokios anginos, kažkokios apnašos. Varau į savo kliniką pas ginę, ne, išvažiavus kažkur, bus tik rytoj. bet tempos jau nėra, tik silpna, skauda šonus ir pilvą, nors po O jau buvo 3 dienos. Ir O labai labai skausminga buvo.
Nu ką, varau šiandien. Laukiu 2 val, nes be registracijos, vėl duodu "į rankas", žiauriai neturi laiko, padarysim kraujo tyrimą,jei viskas ok-ateit pirmadienį, jei ne - žiūrės. Teko žiūrėti. Daug leukocitų, CRB pakilęs. Pažiūrėjo..nieko konrketaus, už gimdos daug laisvo skysčio, kaip išsireiškė, viskas kaip per miglą. Tikriausiai kažkoks gimdos uždegimas. Skyrė antibų. Galvojau, gal nieko, bet pažiūrėjau..2 rūšių, labai stiprūs, kategoriškai negalima alkoholio prie jų.. Ryt vyro brolienės gimdienis, vakare draugės mergytės, poryt tėčio vardinės, paskui valentinkė ir t. t. Na ką gi. Blaiviai
įsivaizduoju, kiek man galutinai suvarys imunitetą ir visa kita.. Kažkaip.. Numušė dvasią, suprantu,ką darysi, praeis, bet vat či air esmė.. tikiuos, kad praeis.. Su moteriškom šimtą metų neturėjau problemų, išskyrus pienligę kartais ir skausmingas O ir mmm., bet čia juokas. O šiaip..problemos vyro, aš sveika. Ir va dabar, kai planuoju IVF...Problemos..man....Ir taip man jų nereikia
Planavau ramų pavasarį, turėjau "sutvarkyt save", o dabar va..darbas, sveikata
Su mama pakalbėjom..juk abi sirgom tuo š rudenį, kur jai akis sugadino, o man irgi sloga tai sustiprėja, tai aprimsta nuo rudens.. galvoju, gal tas pats š sėdi ir ėda visą organizmą, gal tie antibai į gera.. Juk reikia taip galvoti, ar ne?...
QUOTE(*River* @ 2012 02 08, 14:34)
Tai darbe taip nieko gero ir neissisprende? Uzjauciu, pati dabar nedirbu, nes man per daug itampos buvo, galvojau, tiek to tie pinigai (nors buciau jau sutaupius turbut keliems IVF ), sveikata brangiau...
ačiū, ne, neišsisprendė kol kas niekas....
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 08, 19:52)
nes po to nestumas, pelionkos, pienas, antras nestumas, antros pelionkos, antras zindymas - tai busim kokiems 4 metams is sampano-vynu-alaus konteksto iskritusios..
Smagu skaityt mintis ,kad "po to nėštumas". Šaunuolė.
Aš geriu tik briutą, kitoks man nelabai skanus ir blogai būna.
apie troškinimą kalbėjot- mane labai troškina nuo vyno ir nuo kitų gėrimų, bet tai ku rproblema-ką , vandens nėra?
jei išgeriu 2 taures vyno,šalia jų - litrą vandens ir viskas ok. Aš šiaip žiauriai daug geriu, gal 3 l per parą. Blogai tai,kad esu wc vergė. galėčiau gide būt, kur kokie tualetai. turbūt visuose buvusi LT ir pusėj ES
QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 12:26)
QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 17:29)
tai pakokteiliausi jį gryną turbūt tik piratai geria
kaip mėgstu.... tik brangus baisiai.
o vat alaus nekenčiu.