Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(meskos @ 2012 02 10, 16:16)
Maide kur tu - man reik prancuzisko raudono nesunkaus ( pratinuosi) vyno pavadinimo, parves is Prancuzijos, reik pavadinimo smile.gif

yra daug visokiu, bet patarciau rinktis is bordeaux regiono - jie man lengvi, bet kartu ir skoningi. prasyk ziureti i etikete, kad butu ne daugiau 12%. nes 12% tai tiek vynuoges is saves gali alkoholio istempti naturaliai is saves, o kas daugiau, tai jau spirito prideta.. Idealiausias variantas yra 10-11%. Ir kaina tegul ziuri apie 20 euru. geriausias derlius buvo 2005, 2008 - siuos metus tegul ir renka.. 2006, 2007 metais derlius nekoks - vynai bus rugstus. 2009-2011 dar anksti gerti, dar backuose turi buti.
O kas liecia pavadinimo, tai Chateau Margo 1982 metu yra geriausias, taciau manau, kad truputi brangokas. wink.gif
Gal paziurekite Chateau des Capitans Julienas, kazka is ju. istikruju, pastaruoju metu Prancuzija visai neblizga naujais atradimais arba geru derliumi, Italija dabar yra "ant piko".
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 02 10, 14:20)
Idomu, per kiek laiko hcg uzkyla iki 8 po to, kai implantuojasi?  g.gif
Gal sulauksim, kol pasisakys labiau patyre, kaip tycia visos dingo  rolleyes.gif
pora dienu... per pora dienu pakila..

QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 17:29)
jį gryną turbūt tik piratai geria laugh.gif

... ir maide...
Papildyta:
Zuzla.. kaip sakei del IgM ir IgG? Katras is ju esamaji laika rodys? M?
pirmadieni i Sorpo keliauju, priduodu visas plazmas, LA1 ir t.t. O tu tyreisi del skydlioaukes, LT4 ar T4? ta prasme, laisva tiroxina ar paprasta tiroxina?

Kas kokia toxoplasma tyresi? Toxplasma IgM/G ar toxoplasma gondii?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 10 vasario 2012 - 17:05
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 10, 16:57)
pirmadieni i Sorpo keliauju, priduodu visas plazmas, LA1 ir t.t. O tu tyreisi del skydlioaukes, LT4 ar T4? ta prasme, laisva tiroxina ar paprasta tiroxina?

Latviai reikalavo issitirti Toxoplasma gondii IgM.

Man endokrinologe skyre FT4 (t.y. laisva tiroksina). Dar priedo ATPO (is skydliaukes serijos).

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 10, 17:57)

IgG rodo, kad kažkada persirgau ta liga ir dabar yra antikūnių, o IgM rodytų aktyvią fomą. tikrai žinau, nes pirmadienį kai gavau citomegalo IgG atsakymą su 300 antikūnių, net fantazija atšoko, pasiskambinau gyd. ax.gif
IVF'ui reikia toksoplazmozė IgG ir IgM, nėra jokių gondi biggrin.gif
skydliaukės yra keturi tyrimai: TTH, FT3, FT4 ir ATPO.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 10, 18:23)
Latviai reikalavo issitirti Toxoplasma gondii IgM.

Man endokrinologe  skyre FT4 (t.y. laisva tiroksina). Dar priedo ATPO (is skydliaukes serijos).

acius.

QUOTE(Tino @ 2012 02 10, 18:25)
IgG rodo, kad kažkada persirgau ta liga ir dabar yra antikūnių, o IgM rodytų aktyvią fomą. tikrai žinau, nes pirmadienį kai gavau citomegalo IgG atsakymą su 300 antikūnių, net fantazija atšoko, pasiskambinau gyd.  ax.gif
IVF'ui reikia toksoplazmozė IgG ir IgM, nėra jokių gondi  biggrin.gif
skydliaukės yra keturi tyrimai: TTH, FT3, FT4 ir ATPO.

man AFS nustatymui reikia fosfolipidinius - juos zinau,. Tiesiog dar noriu skydliauke tuo paciu issitirti, nes niekas visiskai netirta apart lytiniu hormonu.

o su toksoplazma taip ir neaisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 10 vasario 2012 - 17:41
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 10, 17:35)
Tiesiog dar noriu skydliauke tuo paciu issitirti, nes niekas visiskai netirta apart lytiniu hormonu.

Net TTH nesi dariusi?
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 10, 18:41)
Net TTH nesi dariusi?

ne-a. niekas neliepe.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 10, 16:57)

Toxoplasma IgM/G. dėl viso kito mergaitės jau tau atsakė smile.gif

bevartydama kortelę užtikau 2009 spalio 7 įrašus.. nesivystantis neštumas.. savaiminis persileidimas.. ech, o būtų buvę..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 10 vasario 2012 - 18:14
[quote=Maidenana,2012 02 10, 17:57]
O kas liecia pavadinimo, tai Chateau Margo 1982 metu yra geriausias, taciau manau, kad truputi brangokas. wink.gif
Gal paziurekite Chateau des Capitans Julienas, kazka is ju. istikruju, pastaruoju metu Prancuzija visai neblizga naujais atradimais arba geru derliumi, Italija dabar yra "ant piko".

Aciu Maide- tai italiski kas be ko skanu, man jie labiausiai ir patinka, ju pavadinimus nusiunciau, bet kas zino gal prancuzai bus mandri ir tures tik savu vynu:)
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 10, 18:35)
Tiesiog dar noriu skydliauke tuo paciu issitirti, nes niekas visiskai netirta apart lytiniu hormonu.

o su toksoplazma taip ir neaisku.

supratau mirksiukas.gif pirmyn.

g.gif man irgi. žinok, nežinau apie tas gondi. manęs poliklinikoj neklausė, kokią toksoplazmą tirti. tik viena tebuvo, matyt. sorpo jau žinos, kai nueisi.
Atsakyti
Sveikos,

na ką, mano juoda juosta dar nesibaigia..Trečiadienį darbe klaikiai blogai pasijaučiu, važiuoju namo, matuoju tempą- 38,2. Aną kartą galvojau, kad nuo streso, bet tada buvo dvi dienos po ovuliacijos, lygiai kaip ir dabar. Paskambimnu draugei akušerei, pagalvoju vienaip,kitaip, vakare įžiūriu kažkokius baltus taškelius ant glandų, blyn,galvoju, negi pūlinga angina , be neskauda..ketvirtadienį ryte skambinu į savo kliniką, nu jo...šeimos gydytoja atostogauja, niekas nepavaduoja, visur pergrūsta, niekaip manęs nepriims. Sakau, aš prisirašiusi pacientė, ką jūs man siūlot? Na, atvažiuokit, nueisit į procedūrinį, temperatūrą pamatuos..gal kas ir ateis..Super. Loristas yra, klausiu? Ne, tik pirmadienį. Super.
Važiuoju į polikliniką, duodu "į leteną" loristei, pažiūri -nėr jokios anginos, kažkokios apnašos. Varau į savo kliniką pas ginę, ne, išvažiavus kažkur, bus tik rytoj. bet tempos jau nėra, tik silpna, skauda šonus ir pilvą, nors po O jau buvo 3 dienos. Ir O labai labai skausminga buvo.
Nu ką, varau šiandien. Laukiu 2 val, nes be registracijos, vėl duodu "į rankas", žiauriai neturi laiko, padarysim kraujo tyrimą,jei viskas ok-ateit pirmadienį, jei ne - žiūrės. Teko žiūrėti. Daug leukocitų, CRB pakilęs. Pažiūrėjo..nieko konrketaus, už gimdos daug laisvo skysčio, kaip išsireiškė, viskas kaip per miglą. Tikriausiai kažkoks gimdos uždegimas. Skyrė antibų. Galvojau, gal nieko, bet pažiūrėjau..2 rūšių, labai stiprūs, kategoriškai negalima alkoholio prie jų.. Ryt vyro brolienės gimdienis, vakare draugės mergytės, poryt tėčio vardinės, paskui valentinkė ir t. t. Na ką gi. Blaiviai cool.gif įsivaizduoju, kiek man galutinai suvarys imunitetą ir visa kita.. Kažkaip.. Numušė dvasią, suprantu,ką darysi, praeis, bet vat či air esmė.. tikiuos, kad praeis.. Su moteriškom šimtą metų neturėjau problemų, išskyrus pienligę kartais ir skausmingas O ir mmm., bet čia juokas. O šiaip..problemos vyro, aš sveika. Ir va dabar, kai planuoju IVF...Problemos..man....Ir taip man jų nereikia unsure.gif Planavau ramų pavasarį, turėjau "sutvarkyt save", o dabar va..darbas, sveikata
Su mama pakalbėjom..juk abi sirgom tuo š rudenį, kur jai akis sugadino, o man irgi sloga tai sustiprėja, tai aprimsta nuo rudens.. galvoju, gal tas pats š sėdi ir ėda visą organizmą, gal tie antibai į gera.. Juk reikia taip galvoti, ar ne?...

QUOTE(*River* @ 2012 02 08, 14:34)
Tai darbe taip nieko gero ir neissisprende? Uzjauciu, pati dabar nedirbu, nes man per daug itampos buvo, galvojau, tiek to tie pinigai (nors buciau jau sutaupius turbut keliems IVF  ), sveikata brangiau...

ačiū, ne, neišsisprendė kol kas niekas....

QUOTE(Maidenana @ 2012 02 08, 19:52)
nes po to nestumas, pelionkos, pienas, antras nestumas, antros pelionkos, antras zindymas - tai busim kokiems 4 metams is sampano-vynu-alaus konteksto iskritusios..

Smagu skaityt mintis ,kad "po to nėštumas". Šaunuolė.

Aš geriu tik briutą, kitoks man nelabai skanus ir blogai būna.

apie troškinimą kalbėjot- mane labai troškina nuo vyno ir nuo kitų gėrimų, bet tai ku rproblema-ką , vandens nėra? biggrin.gif jei išgeriu 2 taures vyno,šalia jų - litrą vandens ir viskas ok. Aš šiaip žiauriai daug geriu, gal 3 l per parą. Blogai tai,kad esu wc vergė. galėčiau gide būt, kur kokie tualetai. turbūt visuose buvusi LT ir pusėj ES biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 12:26)
kur gi ne.. 1,12..

unsure.gif console.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 17:29)
tai pakokteiliausi  jį gryną turbūt tik piratai geria

kaip mėgstu.... tik brangus baisiai.

o vat alaus nekenčiu.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 10, 22:23)
Sveikos,

galvoju, gal tas pats š sėdi ir ėda visą organizmą, gal tie antibai į gera.. Juk reikia taip galvoti, ar ne?...

Na bet kaip netiket po tokiu nesamoniu ta nuvalkiota patarle "zmogus planuoja, o D juokiasi"? doh.gif As jau pradedu bijoti apie kokius nors savo planus kalbet, atrodo, parasau kad ir cia, kad darysiu ta ar ana, ir viskas griuna... Nors niekada nebuvau per daug prietaringa. Bet tuoj tokia tapsiu doh.gif Stogas vaziuoja...

Manau, tikrai nepakenks tau tie antibai.

As irgi siandien issigandau, kad man kas negerai, iki mm dar visa savaite, o visa diena ziauriai maudzia pilva ir strenas (strenu man niekada nemausdavo). Galvoju, gal kur persalau, gal koks uzdegimas? Tik to man betruko doh.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 10, 22:23)

apie troškinimą kalbėjot- mane labai troškina nuo vyno ir nuo kitų gėrimų, bet tai ku rproblema-ką , vandens nėra? biggrin.gif  jei išgeriu 2 taures vyno,šalia jų - litrą vandens ir viskas ok. Aš šiaip žiauriai daug geriu, gal 3 l per parą. Blogai tai,kad esu wc vergė. galėčiau gide būt, kur kokie tualetai. turbūt visuose buvusi LT ir pusėj ES biggrin.gif

As irgi daug skysciu geriu. Ir su wc tas pats smile.gif O po 2 tauriu vyno man litro vandens neuztenka, turiu gerti, gerti, gerti. Plius tie lakstymai visa nakti i tualeta doh.gif Negana to, pradeda kauptis skysciai ir kita diena visada jauciuosi stora ir istinusi. Negaliu daug gerti...

Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 10, 23:48)
Na bet kaip netiket po tokiu nesamoniu ta nuvalkiota patarle "zmogus planuoja, o D juokiasi"?  doh.gif As jau pradedu bijoti apie kokius nors savo planus kalbet, atrodo, parasau kad ir cia, kad darysiu ta ar ana, ir viskas griuna... Nors niekada nebuvau per daug prietaringa. Bet tuoj tokia tapsiu  doh.gif Stogas vaziuoja...

Manau, tikrai nepakenks tau tie antibai.

As irgi siandien issigandau, kad man kas negerai, iki mm dar visa savaite, o visa diena ziauriai maudzia pilva ir strenas (strenu man niekada nemausdavo). Galvoju, gal kur persalau, gal koks uzdegimas? Tik to man betruko  doh.gif
As irgi daug skysciu geriu. Ir su wc tas pats smile.gif O po 2 tauriu vyno man litro vandens neuztenka, turiu gerti, gerti, gerti. Plius tie lakstymai visa nakti i tualeta  doh.gif Negana to, pradeda kauptis skysciai ir kita diena visada jauciuosi stora ir istinusi. Negaliu daug gerti...

nu va, nekenčiu visokių neplanuotų skausmų, uždegimų, kitų š....nekenčiu, stogą rauna..laikykis ir tu 4u.gif
Pala, tavo svoris normalus, ane? nes aš naktį prieš porą metų išgerdavau naktį apie 1,5 litro, aišku, į wc kokius 5 kartus, tinau, ieškojau ligų, tyriausi cukrų, hormonus, viskas buvo ok, tik pakilo kraujospūdis, man priratė vaistų,, visam gyvenimui. Šūdo, galvoju, negersiu. Numečiau 10 kg ( po gimdymo sėdėdama namie su visai nemiegančiu vaiku - maniškė gi iki 2 metų nemiegojo faktiškai nei dieną, nei naktį- priaugau svorio, nes rijau tik greitai ir bele ką, daugiausia saldumynus), tai va, tinimai praėjo, geriu vis dar daug, bet naktį jau tik iki puslitrio išgeriu (tik biggrin.gif ), į wc lakstau juodai, bet ligų niekas neranda, tai geriu ir tiek. bet esmė tokia: nukritus kraujospūdžiui ir svoriui, nustojau tinti. Gydytoja man sakė, kad kai per aukštas spaudimas, organizmas kaupia vandenį ir tinsta, bet gerti būtina, nes negeriant spaudimas dar labiau kils. Tai va, jei tavo svoris normalus ir tinsti, gal pasitikrink kraujospūdį, jei iki šiol to nedarei 4u.gif
Atsakyti