Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 12:32)
4u.gif
jus šampaninates.. o aš vakar nusipirkau tekilos.. pirkau šiaip, nes akcija buvo, bet štai ir proga atsirado. niekada nebuvau prisigėrusi nuo tekilos g.gif

Dar neprisigerk, palauk mm.
Neatsimenu, ar esu ragavusi tekilos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 10, 12:50)
Dar neprisigerk, palauk mm.

Neatsimenu, ar esu ragavusi tekilos  g.gif

tai kad jau PMS prasidėjo.. dar vakar...

nu kaip tu taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 12:53)
tai kad jau PMS prasidėjo.. dar vakar...

Tai kad tas PMS buna ir pas nestuke.gif Prisigerti dar per anksti, spesi, kai ateis mm. Prisimink Sangria, jai implantacija buvo l. velai, visos jau cia guode ja ir buvo nurase ta cikla. Po to galvosi, o gal reikejo palaukti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 10, 13:05)
Tai kad tas PMS buna ir pas nestuke.gif  Prisigerti dar per anksti, spesi, kai ateis mm. Prisimink Sangria, jai implantacija buvo l. velai, visos jau cia guode ja ir buvo nurase ta cikla. Po to galvosi, o gal reikejo palaukti...  ax.gif

pas ją 13DPI buvo virš 8.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 13:11)

Bet pas ja folis jau buvo ovuliaves per IUI. Tai apvaisinimas turejo ivykti beveik iskart, nes kiausialaste ilgai negyvena. O pas tave teoriskai apvaisinimas galejo buti dar po paros...
Idomu, per kiek laiko hcg uzkyla iki 8 po to, kai implantuojasi? g.gif
Gal sulauksim, kol pasisakys labiau patyre, kaip tycia visos dingo rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 14:11)

Zuzla, dar palauk su tekila. NA palauk mm del visa ko..kas ten zino kaip buna.. Atsimeni kaip mano skaicius HCg 2 atrode nesamone visoms.. na ne visoms keletui ..aisku DPO diena kita gal buvo, bet tekila spesi:) Man ji irgi patinka, ypac geltona ir su aplesinais.. ax.gif
Norma labarotirojos ne nescia iki 1? bent jau pas mus taip via medicoj.. tai buna virs sako laukit ir tikrinkit ..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 10, 14:24)
Norma labarotirojos ne nescia iki 1? bent jau pas mus taip via medicoj..

geromedoj 0-5,3
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 15:28)
geromedoj 0-5,3

g.gif kazin del ko skiriasi.. Zodziu, bet kuriuo atveju teks laukti, mm arba ne..Nenusimink 4u.gif
Atsakyti
žodžiu, panaršiau, pasiskaičiau, nebūna taip irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 16:02)
žodžiu, panaršiau, pasiskaičiau, nebūna taip irnesakyk.gif

Ai zinok, is viso, cia vistiek musu reikaluose tik laukti, laukti, laukti.. kaip man del to nusibodo doh.gif pirma lauk O, paskui lauk mm arba ne ju, tada lauk kada skaiciukai HCG augs, tada kol matysis tas ir anas... Nzn ..nervina:D
Laukiu savaitgalio, MB i komandiruote o as koki filma kur pazliumbt galima ir raudono vyno smile.gif
Maide kur tu - man reik prancuzisko raudono nesunkaus ( pratinuosi) vyno pavadinimo, parves is Prancuzijos, reik pavadinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 13:32)
4u.gif
jus šampaninates.. o aš vakar nusipirkau tekilos.. pirkau šiaip, nes akcija buvo, bet štai ir proga atsirado. niekada nebuvau prisigėrusi nuo tekilos g.gif

as bacardi reserva nusipirkau is tos akcijos.. nors esu visiskai nepakanti stipriems gerimams. nezinau kas uz uodegos uztrauke.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 10, 16:25)
as bacardi reserva nusipirkau is tos akcijos.. nors esu visiskai nepakanti stipriems gerimams.

tai pakokteiliausi smile.gif jį gryną turbūt tik piratai geria laugh.gif
Atsakyti