QUOTE(*River* @ 2012 02 09, 22:18)
Nebuvo to sampano... Tik nosi nusalau, kol nuejau, dabar atrodau kaip alkoholike, bet alkoholio nera
nu tada reikejo martini nors pasiimti...
QUOTE(meskos @ 2012 02 10, 10:01)
As kazkaip uzstrigau, nenoriu nei galvot, nei planuot, nei gilintis, is esmes pesames su MB ir nezinau ko as kimbu, negaliu paleisti visko ir tiesiog gyventi toliau be plano.. Mm dar neturiu..skauda viska..O kaip paskui reiks ka daryti net neisivaizduoju
Nemanot kad sitie visi musu dalykai mus labai pakeite
Maide - TB dar ligoninej?
as irgi nieko neplanuoju. nuejusi i sorpo puslapi suskaiciavau kiek pinigu man reikia tyrimams ir ka noriu issitirti. apart visu plazmu dar tirsiuos ir AFS. ir skydliaukes TTH bei LT4. man beveik nebeteplioja, tad kita savaite galesiu priduoti tyrimus ir su rezultatais jau tik tada eisiu pas S apziurai su skaiciukais jau.
Nuotaika sudiona, nebenoriu nieko, apie vaikus net nebegalvoju kai tiek problemu aplinkui. Vel skambineja policija, kazko suka, kazko nori, jau jie pakeite tona ir apskritai - nepatinka man visa tai. Vis braunasi pas mus i namus. ***, sakau, be advokato nei zodzio neigirsit, tai mainais isgirdau tokia pasityciojimo intonacija, is serijos, ka as advokate ar mama... ta prasme - tik su advokatem ir mamom gyvena.. zodziu..
MB namie, tuoj vesiu i poliklinika, pas mus talonelis. po to pas advokata pasitarti...
QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 10:10)
nuleidau kraują, bet jau taip skaudžiai paėmė
tikiuosi, bent rezultatas bus..
kazkur 90 turetum tureti
labai laukiu. tau turi pasisekti. juk uzsiauginai derliu, ka?
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.