Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(meskos @ 2012 02 10, 09:01)
Balta kava su pienu, kam tinka?smile.gif

Zuzla - darei HCG arba NT?smile.gif Nieko nepraleidau?

Nemanot kad sitie visi musu dalykai mus labai pakeite g.gif

tinka be pieno smile.gif

nuleidau kraują, bet jau taip skaudžiai paėmė wacko.gif tikiuosi, bent rezultatas bus..

laikas eina, žmonės keičiasi, niekas nelieka toks pat mastau.gif net jei nebūtų tų stiprių suktrėtimų. mokykloj buvom vienokie, univere kitokie, pradedam gyventi su kitu žmogumi, prisitaikom, t.y. keičiames, susilaukiam vaikų, vėl prisitaikom, vaikai išeina iš namų, vėl prisitaikom, gyvenam kitaip.. kažkaip taip.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 10:10)
tinka be pieno smile.gif

nuleidau kraują, bet jau taip skaudžiai paėmė wacko.gif tikiuosi, bent rezultatas bus..

laikas eina, žmonės keičiasi, niekas nelieka toks pat mastau.gif net jei nebūtų tų stiprių suktrėtimų. mokykloj buvom vienokie, univere kitokie, pradedam  gyventi su kitu žmogumi, prisitaikom, t.y. keičiames, susilaukiam vaikų, vėl prisitaikom, vaikai išeina iš namų, vėl prisitaikom, gyvenam kitaip.. kažkaip taip.

smile.gif nu ir kada laukti skaiciuku tavo?smile.gif Noreciau geru naujienu 4u.gif smile.gif
Nieko mano nuotaika jau nublanko nekokia, nes aplink vien nesamones deja, darbe vienas masina sudauze, kitur nesuspratimai, taip kad man tik tylet unsure.gif Zodziu vadovaujames posakiu nevaryk D i medi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 10, 10:15)
smile.gif nu ir kada laukti skaiciuku tavo?smile.gif Noreciau geru naujienu  4u.gif smile.gif

Nieko mano nuotaika jau nublanko nekokia, nes aplink vien nesamones deja, darbe vienas masina sudauze, kitur nesuspratimai, taip kad man tik tylet  unsure.gif Zodziu vadovaujames posakiu nevaryk D i medi  smile.gif

gal už poros val jau bus mastau.gif aš kažkaip visai nelaukiu unsure.gif

aha, man vyras taip pat sako - džiaukimes tuo, ką turime..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 10 vasario 2012 - 10:18
QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 11:18)
gal už poros val jau bus mastau.gif aš kažkaip visai nelaukiu unsure.gif

aha, man vyras taip pat sako - džiaukimes tuo, ką turime..

Na bent jau zinosi kokia situacija smile.gif Lauksim naujienu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 09, 22:18)
Nebuvo to sampano... Tik nosi nusalau, kol nuejau, dabar atrodau kaip alkoholike, bet alkoholio nera  angel_sadangel.gif

nu tada reikejo martini nors pasiimti...

QUOTE(meskos @ 2012 02 10, 10:01)
As kazkaip uzstrigau, nenoriu nei galvot, nei planuot, nei gilintis, is esmes pesames su MB ir nezinau ko as kimbu, negaliu paleisti visko ir tiesiog gyventi toliau be plano.. Mm dar neturiu..skauda viska..O kaip paskui reiks ka daryti net neisivaizduoju ax.gif Nemanot kad sitie visi musu dalykai mus labai pakeite g.gif

Maide - TB dar ligoninej?
as irgi nieko neplanuoju. nuejusi i sorpo puslapi suskaiciavau kiek pinigu man reikia tyrimams ir ka noriu issitirti. apart visu plazmu dar tirsiuos ir AFS. ir skydliaukes TTH bei LT4. man beveik nebeteplioja, tad kita savaite galesiu priduoti tyrimus ir su rezultatais jau tik tada eisiu pas S apziurai su skaiciukais jau.
Nuotaika sudiona, nebenoriu nieko, apie vaikus net nebegalvoju kai tiek problemu aplinkui. Vel skambineja policija, kazko suka, kazko nori, jau jie pakeite tona ir apskritai - nepatinka man visa tai. Vis braunasi pas mus i namus. ***, sakau, be advokato nei zodzio neigirsit, tai mainais isgirdau tokia pasityciojimo intonacija, is serijos, ka as advokate ar mama... ta prasme - tik su advokatem ir mamom gyvena.. zodziu..

MB namie, tuoj vesiu i poliklinika, pas mus talonelis. po to pas advokata pasitarti...

QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 10:10)
kazkur 90 turetum tureti smile.gif labai laukiu. tau turi pasisekti. juk uzsiauginai derliu, ka?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 10, 11:16)
kazkur 90 turetum tureti smile.gif

kur gi ne.. 1,12..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 11:26)
kur gi ne.. 1,12..

verysad.gif O tau tikrai 12 DPO? Kaip apskaiciavai? Siaip implantacija galejo buti ir siandien, skaiciau, kad normalu, jei implantuojasi 6-12 DPO. Gal dar neateis mm...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 10, 11:44)
verysad.gif O tau tikrai 12 DPO? Kaip apskaiciavai? Siaip implantacija galejo buti ir siandien, skaiciau, kad normalu, jei implantuojasi 6-12 DPO. Gal dar neateis mm...

sausio 28 ryte susileidau Ovitrelį, taigi sausio 29 vakare teoriškai turėjo būti O, taip ir skaičiuoju..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 11:47)
sausio 28 ryte susileidau Ovitrelį, taigi sausio 29 vakare teoriškai turėjo būti O, taip ir skaičiuoju..

Ai, tu su Ovitreliu. Ech... 4u.gif
O gal dar yra truputi vilties? Gal per anksti tas HCG, gal tu ne vadoveline, kaip kad Maide?
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 10, 12:05)
Ai, tu su Ovitreliu. Ech...  4u.gif
O gal dar yra truputi vilties?  Gal per anksti tas HCG, gal tu ne vadoveline, kaip kad Maide?

abejoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 10, 12:08)

console.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 10, 12:12)

4u.gif
jus šampaninates.. o aš vakar nusipirkau tekilos.. pirkau šiaip, nes akcija buvo, bet štai ir proga atsirado. niekada nebuvau prisigėrusi nuo tekilos g.gif
Atsakyti