QUOTE(Maidenana @ 2012 02 08, 19:28)
aaaaaaaa... ne, nesakau, kad man baisiausiai truks to vyno ar alaus, tikrai ne... bet cia siaip - is 'daryk kol gali daryti' serijos..
nori papasakosiu kaip? jeigu smaguriausi - tada nevalgyk vakarienes. as jeigu zinau, kad turiu skanestu prie alaus ar vyno, tai pagrindinio maisto nevalgau..
o del atsikratymo - nu, per 3 dienas numesti 5 kg kaip as, as tau tikrai nelinkesiu. Geriau lisni kg, nei sitoks gyvenimas, zinok. apsaugojo tave D.
as tai turiu kita dilema, kaip man i sesija nuvaziuoti ir uzbaigti ta 4 kursa.. pinigai pinigais, israuciau is kur nors, bet vat laikas..
aciu uz patarima apie maista, bandysiu panaudoti
o del tos dilemos- mokslu- butinai turi pabaigti
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 02 09, 11:50)
Na paziurejau, ka as valgydavau, kai normaliai maitinausi, tai zinok daugiau valgydavau (ir svoris neaugo). Primeciau, kad tu ne daugiau 1500 kcal suvartoji per diena... Na as nepratus skaiciuoti kaloriju, bet zinau, kad normaliai valgydavau apie 2000, o cia mazdaug ketvirtadaliu maziau maisto...
Bet dabar as net tiek normalaus maisto nesuvalgydavau, puse kaloriju gaudavau is saldumynu
Ir svorio priaugau...
Del tu minciu, tai nors ir nebuvau nescia, bet su vyru vis tiek kartais pagalvojame... Sakom, jei butume pirmaisiais metais pasigimde vaika, jis jau eitu i mokykla, jau ta ar ana moketu...
del tu minciu........ mano vyras vis taip kalba, va, jei tureciau vaiku, tai visur kartu vezciausi, primokyciau visko..... bet yra kaip yra, as dabar saviski uz ausu tempiu tikslo link, nes jam baisu, kad man kas nors nutiks... as kazkaip jau ne taip bijau, noras jau galingesnis
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 02 09, 08:21)
aš vaisių jau savaitę negaliu valgyt
nuo to šalčio įtrūko rankų didžiųjų pirštų pagalvėlės, vaisius prieš valgant visada nulupu (nuo žievelių pučia pilvą), tai dabar patenka į žaizdeles vit C ir graužia.. jau nešneku apie tai, kad ir šiaip neužgija, nes vis kur nors užkliūnu.. žodžiu, ką vakare vyras nulupa, tiek ir gaunu
ai ir pati namie dažniausiai pamirštu, nes vaisius valgau tik prieš valgį.
ir per tuos šalčius pastebėjau, kad organizmas labiau nori valgyt, t.y. atidėti riebaliuką, ir jeigu anksčiau tarp savo valgių neišalkdavau, tai dabar jau prieš laiką pradeda pilvas burzgėt.. apgaunu jį stikline vandens ar puodukų arbatos
labas rytas
Brangioji, jei truksta pirstukai, gal tau itaminu truksta......