Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(Maidenana @ 2012 02 08, 17:20)
o koki gerei?

ką aš žinau irnesakyk.gif nebuvo man reikalo įsiminti, nei aš kada sau pirksiu, nei kada vėl gersiu smile.gif
Atsakyti
Ai mergaites, kas cia per visuotinis gerimas pas jus biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Alus- Dievu gerimas, bet, deja, svoris nuo jo auga... ax.gif

Todel pas mane taip pat vynas pirmame plane blush2.gif bet taip pat vos po slakeli..... niam niam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 08, 18:51)
Buvau uzejusi i viena Iki, ten buvo po 159  unsure.gif
gal akcija baigesi? ir as nespejau? maximoj, pvz, moet po 149,-... o jeigu dar is korteles nurasyti...

QUOTE(,,Selina'',2012 02 08, 19:18)
Ai mergaites, kas cia per visuotinis gerimas pas jus biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Alus- Dievu gerimas, bet, deja, svoris nuo jo auga... ax.gif

Todel pas mane taip pat vynas pirmame plane blush2.gif  bet taip pat vos po slakeli..... niam niam tongue.gif

aj, kas belieka.. vaiku artimiausiu metu nenusimato, tad reikia pagerti kol galim.. nes po to nestumas, pelionkos, pienas, antras nestumas, antros pelionkos, antras zindymas - tai busim kokiems 4 metams is sampano-vynu-alaus konteksto iskritusios..

Labai auga nuo alaus. bet kadaise buvau isigudrinusi nepriaugti, su alumi nevalgiau tiesiog. man alus buvo kaip savarankiskas patiekalas. pavalgai, o po kokiu 2-3 valandu galima jau ir alaus, bet jau be jokiu zakuskiu.. kai tik S konstatavo dvynuku nebesivystyma ir liepe laukti savaiminio, tada nusipirkau alaus su pleksne... atrodziau nelabai kaip - ispampusi, apsizliumbusi, istinusi, stora, su pilvu, nesusukuota, su alaus bokalu vienoj rankos, su dziovintos pleksnes gabalu kitoje ir aplinkui ant popierinio ranksluoscio zuvies uodegos ir skuros ismetytos.... ot, vaizdelis buvo.. doh.gif

as tai po pora simtu gr raudono sauso kas vakara, kitaip hemoglobino nerasta.. siaip, kadaise ir daktare liepe nuo amzinos mazakraujystes.. per savo mazyti nestuma kol negeriau nieko, tai pakrito zemiau normos.. atstatineju dabar..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 08, 18:52)
gal akcija baigesi? ir as nespejau? maximoj, pvz, moet po 149,-... o jeigu dar is korteles nurasyti...
aj, kas belieka.. vaiku artimiausiu metu nenusimato, tad reikia pagerti kol galim.. nes po to nestumas, pelionkos, pienas, antras nestumas, antros pelionkos, antras zindymas - tai busim kokiems 4 metams is sampano-vynu-alaus konteksto iskritusios..

Labai auga nuo alaus. bet kadaise buvau isigudrinusi nepriaugti, su alumi nevalgiau tiesiog. man alus buvo kaip savarankiskas patiekalas. pavalgai, o po kokiu 2-3 valandu galima jau ir alaus, bet jau be jokiu zakuskiu.. kai tik S konstatavo dvynuku nebesivystyma ir liepe laukti savaiminio, tada nusipirkau alaus su pleksne... atrodziau nelabai kaip - ispampusi, apsizliumbusi, istinusi, stora, su pilvu, nesusukuota, su alaus bokalu vienoj rankos, su dziovintos pleksnes gabalu kitoje ir aplinkui ant popierinio ranksluoscio zuvies uodegos ir skuros ismetytos.... ot, vaizdelis buvo..  doh.gif

as tai po pora simtu gr raudono sauso kas vakara, kitaip hemoglobino nerasta.. siaip, kadaise ir daktare liepe nuo amzinos mazakraujystes.. per savo mazyti nestuma kol negeriau nieko, tai pakrito zemiau normos.. atstatineju dabar..

Na matai, MB nuo vizito pas Z nebegeria, tai ir as siek tiek maziau gurksnoju. O del iskritimo tiems keliems metams- negalejimo gerti- dzin, kad tik turetume ta Lialiuka.
Gerasi, kad tu gali be zakuskes gerti, man tai ir prie vyno ir prie alaus ko nors norisi.... As apskritai tokia smagure.... Vis ka pasmaguriauju pakramsnoju... O paskui kg taip uzauga, kad neturiu kur detis.... Va dabar irgi galvoju kaip ju atsikratyti..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 02 08, 20:12)
Na matai, MB nuo vizito pas Z nebegeria, tai ir as siek tiek maziau gurksnoju. O del iskritimo tiems keliems metams- negalejimo gerti- dzin, kad tik turetume ta Lialiuka.
Gerasi, kad tu gali be zakuskes gerti, man tai ir prie vyno ir prie alaus ko nors norisi.... As apskritai tokia smagure.... Vis ka pasmaguriauju pakramsnoju... O paskui kg taip uzauga, kad neturiu kur detis.... Va dabar irgi galvoju kaip ju atsikratyti..... ax.gif
aaaaaaaa... ne, nesakau, kad man baisiausiai truks to vyno ar alaus, tikrai ne... bet cia siaip - is 'daryk kol gali daryti' serijos..
nori papasakosiu kaip? jeigu smaguriausi - tada nevalgyk vakarienes. as jeigu zinau, kad turiu skanestu prie alaus ar vyno, tai pagrindinio maisto nevalgau..
o del atsikratymo - nu, per 3 dienas numesti 5 kg kaip as, as tau tikrai nelinkesiu. Geriau lisni kg, nei sitoks gyvenimas, zinok. apsaugojo tave D.
as tai turiu kita dilema, kaip man i sesija nuvaziuoti ir uzbaigti ta 4 kursa.. pinigai pinigais, israuciau is kur nors, bet vat laikas..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 08, 19:28)
nori papasakosiu kaip? jeigu smaguriausi - tada nevalgyk vakarienes. as jeigu zinau, kad turiu skanestu prie alaus ar vyno, tai pagrindinio maisto nevalgau..

drinks_cheers.gif aš taip pat.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 08, 20:31)
drinks_cheers.gif aš taip pat.

oh, as taip supratau, kad tu is viso metusi valgyti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 08, 19:40)
oh, as taip supratau, kad tu is viso metusi valgyti...  unsure.gif

o iš ko tu taip supratai? mastau.gif aš valgau 4-5 kartus per dieną. va pvz. šian pavakarieniavau pusę 7, dabar darausi arbatos, skuruzdėlynas laukia. kaži kiek šian man jo tilps..
iš kur ištraukei, kad nevalgau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 08, 19:43)
aš valgau 4-5 kartus per dieną.

O kiek valgai?

Siaip man irgi reguliari mityba yra geriausia "dieta". Tik kad labai tingiu nuolat gaminti blush2.gif Pastoviai buna, kad ateina metas valgyti, o namie nieko nera, apart visokiu nesamoniu. Nezinau, kaip isspresti sita problema. Gal prisisaldyti i saldikli visokiu atsargu? Gal susidaryti meniu visai savaitei ir pagal ji susipirkti produktus?
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 08, 20:05)
O kiek valgai?

pvz. rytoj - ryte sumuštinis su kava, pirmiems pietums pusė pakelio varškės su grietine, antriems pietums kotletas su šaukštu bulvių, vakare po darbo sriubos lėkštė.. ai dar naktipiečiams skruzdėlyno liko biggrin.gif
aš labai gerai valgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 08, 22:11)
pvz. rytoj - ryte sumuštinis su kava, pirmiems pietums pusė pakelio varškės su grietine, antriems pietums kotletas su šaukštu bulvių, vakare po darbo sriubos lėkštė.. ai dar naktipiečiams skruzdėlyno liko  biggrin.gif
aš labai gerai valgau smile.gif

As irgi panasiai, kai prisiverciu gaminti, tik dar darzoviu ir vaisiu reikia. Na siaip gal kiek daugiau maisto man reikia, norint palaikyti svori, bet dabar gi noriu numesti, tai panasiai ir ketinu valgyti. Svarbiausia man nepalikti ilgu tarpu tarp valgymu, nes tada labai pradedu noreti saldumynu, daug, o to gero pas mus visada buna (vyras priperka mad.gif)
Atsakyti
aš vaisių jau savaitę negaliu valgyt sad.gif nuo to šalčio įtrūko rankų didžiųjų pirštų pagalvėlės, vaisius prieš valgant visada nulupu (nuo žievelių pučia pilvą), tai dabar patenka į žaizdeles vit C ir graužia.. jau nešneku apie tai, kad ir šiaip neužgija, nes vis kur nors užkliūnu.. žodžiu, ką vakare vyras nulupa, tiek ir gaunu laugh.gif ai ir pati namie dažniausiai pamirštu, nes vaisius valgau tik prieš valgį.

ir per tuos šalčius pastebėjau, kad organizmas labiau nori valgyt, t.y. atidėti riebaliuką, ir jeigu anksčiau tarp savo valgių neišalkdavau, tai dabar jau prieš laiką pradeda pilvas burzgėt.. apgaunu jį stikline vandens ar puodukų arbatos smile.gif

labas rytas user posted image
Atsakyti