QUOTE(*River* @ 2012 02 08, 18:51)
Buvau uzejusi i viena Iki, ten buvo po 159
gal akcija baigesi? ir as nespejau? maximoj, pvz, moet po 149,-... o jeigu dar is korteles nurasyti...
QUOTE(,,Selina'',2012 02 08, 19:18)
Ai mergaites, kas cia per visuotinis gerimas pas jus
Alus- Dievu gerimas, bet, deja, svoris nuo jo auga...
Todel pas mane taip pat vynas pirmame plane
bet taip pat vos po slakeli..... niam niam
aj, kas belieka.. vaiku artimiausiu metu nenusimato, tad reikia pagerti kol galim.. nes po to nestumas, pelionkos, pienas, antras nestumas, antros pelionkos, antras zindymas - tai busim kokiems 4 metams is sampano-vynu-alaus konteksto iskritusios..
Labai auga nuo alaus. bet kadaise buvau isigudrinusi nepriaugti, su alumi nevalgiau tiesiog. man alus buvo kaip savarankiskas patiekalas. pavalgai, o po kokiu 2-3 valandu galima jau ir alaus, bet jau be jokiu zakuskiu.. kai tik S konstatavo dvynuku nebesivystyma ir liepe laukti savaiminio, tada nusipirkau alaus su pleksne... atrodziau nelabai kaip - ispampusi, apsizliumbusi, istinusi, stora, su pilvu, nesusukuota, su alaus bokalu vienoj rankos, su dziovintos pleksnes gabalu kitoje ir aplinkui ant popierinio ranksluoscio zuvies uodegos ir skuros ismetytos.... ot, vaizdelis buvo..
as tai po pora simtu gr raudono sauso kas vakara, kitaip hemoglobino nerasta.. siaip, kadaise ir daktare liepe nuo amzinos mazakraujystes.. per savo mazyti nestuma kol negeriau nieko, tai pakrito zemiau normos.. atstatineju dabar..
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.