QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 08, 14:31)
dėl šampo sutinku
, aha, 99 dabar. Nors sukūdai, vienintelis pliusas iš viso šito (jei tau to reikėjo,aišku, na, bet kad pilvas dingo, manau , visada gerai). Žilė tai... jo..bet... nudažai ir visai gerai, aš daugiau 4 savaičių niekaip netempiu, mielai ir kas 3 dažyčiau.
as anksciau kas 3 menesius eidavau dazytis, bet buvau sausio gale, o dabar vel reikia... nervus reikia i konservus, tik kad nepavyksta niekaip... tai vienas tai kitas... savaitgali eisiu pas mergas prisigerti... nebelaiko man nervai itampos. dar sie du padarai draskytis pradejo taip, kad naktimis nebemiegam visiskai, o atskiruose kambariuose jie staugti pradejo, kad nenorio buti uzrakinti... plius, vis dar nemiegam naujoje lovoje, nes tas sup***tas konsultantas, kad ji kur, neatskiria kokiu groteliu siai lovai reikia, kad vidury nakties mes nekristumeme ant grindu po lova. zodziu, pagaliau paskambino merga, kai as jau balsu staugiau kur trukstama detale ir grasinau visom instancijom, tai isklausus pasake, koks vienintelis variantas tas lovai yra ir kad tik tas variantas man turejo buti pasiulytas, net nepasiulytas, bet sukomplektuotas. Zodziu.. ant 100 debilu, atsiprasant, vienas protingas.
QUOTE(*River* @ 2012 02 08, 14:34)
aj, kazkaip pablogejo, guli, sako galba labai pradejo skaudeti..
QUOTE(zuzla @ 2012 02 08, 17:27)
padovanojo man načialnikas kalėdoms/naujakui tikro šampano... tai vajei, ant rytojaus jaučiausi nekaip, kas man retai atsitinka, o gėrėm tai su MB, ne viena pati viską išgėriau. bosca galiu lakt bele kiek, o šitas nepraėjo
o koki gerei? man nuo Mumm tai ziauriai skauda ir nuo visu skauda apart Moet. bet nuo Moet troskina, tai gaunasi, kad taure sampo, taure vandens. Nu ir gerai, nuo jo poxmielo nebuna ir niekas neskauda. Bet mumm tai gyvenime nebegersiu. Veuve Clicot irgi nepasizymi gerumu "kita ryta".
QUOTE(*River* @ 2012 02 08, 17:41)
Man is tu "netikru" Alita chardonnay geriausias, nuo visu kitu skauda galva.
netikru as negeriu visiskai. tada jau geriau tiesiog chardonnay nusiperku. Sian maximoj uz 19,- lt chardonnay, toks sampaninis butelis su mazyyyyte etikete. Turetu buti skanus. kazkas is pazistamu dirbes pasakojo, kad ten tipo spirita sumaiso su vynu milteliuose ir "prigazuoja", tai tipo taip gaunasi Alitos sampanas. Siaip, ko noreti uz 10 litu.. Is tokiu popigiai Lambrusco man skanus ir gana geri. Mano biudzetinis variantas buna, kai pinigu nera, o sampano reikia.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.