Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(Maidenana @ 2012 02 07, 18:48)
Labai aciu... nes skoni pajutau.. jis virtas su sviesto-cesnaku padazu... bet kazkas kukuruza suvalge  g.gif
o kas tau atsitiko? kad griuvai?
kad tokia cia paguoda.... viskas kazkaip vienu metu.. absoliuciai viskas..

anksciau yra man buve epilepsijos priepuoliai...ir siaip esu silpnos sveikatos,13 narkoziu gyvenime esu apturejus...man irgi kartais gyvenimas atrode juodas, bet kazkaip dar krapstausi siam pasauly... mirksiukas.gif

tikrai nebus ir Tau visad taip niuru 4u.gif svarbiausia nepaluzt, o Tu ir nepalusi, as tikiu. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu... nes skoni pajutau.. jis virtas su sviesto-cesnaku padazu... bet kazkas kukuruza suvalge  g.gif

buvo ir su kukurūzu.. tik šis man simpatiškesnis pasirodė hihihi.gif
Atsakyti
Su Gimtadieniu, Maide 4u.gif
Sveikatos tavo vyrui, ir tau stiprybes console.gif
Atsakyti
jooo, man dar ne okia situacija kaip Maidenanos, ale irgi juoda ant dusios - pripumpuotas brangusis antibiotiku nuo uzdegimo ir vel laukia ilgas laukimas iki nauju rezultatu verysad.gif man jau depresonas puola...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 02 07, 21:52)
jooo, man dar ne okia situacija kaip Maidenanos, ale irgi juoda ant dusios - pripumpuotas brangusis antibiotiku nuo uzdegimo ir vel laukia ilgas laukimas iki nauju rezultatu  verysad.gif  man jau depresonas puola...

Maniskis jau du kursus antibu sugere, leukocitu tik padidejo, ir zenkliai... Is letinio perejo i neletini uzdegima. Bet daktaras sake, kad cia gal geras zenklas, nes rodo, kad organizmas pradejo kovoti. Laukiam vel bakteriologinio paselio rezultatu, kad butu aisku, ar teks kartoti antibu kursa, ar ne doh.gif (Bet is anksto perspejo, kad gali buti dar ir nauju bakteriju priauge, nes nuo visu tu antibiotiku jos gali aktyvuotis). Zodziu, jei iki vasaros issigydys, bus labai gerai verysad.gif
Atsakyti
pas maniski bakteriju nerasta (darytas spermos paselis)...
sukaites i salti isvare su trumpa striuke. bariausi ojojoj, dabar vaiksto su ilgesne, kur uzpakali dengia, ale jau velu...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 02 07, 22:04)
pas maniski bakteriju nerasta (darytas spermos paselis)...
sukaites i salti isvare su trumpa striuke. bariausi ojojoj, dabar vaiksto su ilgesne, kur uzpakali dengia, ale jau velu...

Tai gal pas ji ir ne del bakteriju tas uzdegimas (nors kaip suprantu, tu bakteriju gal visi kazkiek turi, tik jos gali buti aktyvios arba ne).

O ka sake del mazo testosterono?

Buvau pas endokrinologe, tai ji sake, kad su mano hormonais tureciau naturaliai pastoti (o as tiek pergyvenau). Paziurejo skydliauke, viskas normalu. Taigi, atsikraciau nors vienos paranojos smile.gif
Tiesa, prirase truputi vaistu, kad pamazinti TTH, bet net nezinau, ar gerti (jeigu sake, kad ir taip gerai). Gal palauksiu kelis menesius, sveikai pagyvensiu (pasportuosiu, sveikai pasimaitinsiu, ismoksiu nestresuoti hihihi.gif ) ir dar persitirsiu, gal cia man nuo blogo gyvenimo budo ir nuo streso buvo pakile tie hormonai.
Atsakyti
Maide su sampadieniuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

pažiūrėjau įdėmiau, taigi kukurūzas antram plane yra bigsmile.gif
Atsakyti
Maidenana,
atsiprasau, kad paveluotai, bet su gimtadieniu birthday.gif birthday.gif
Na o vyrui linkejimai is tegul sveiksta greiciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ,,Selina'': 08 vasario 2012 - 08:52
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 07, 19:19)
man paciai liudna.

OK, kur tie jusu sveikinimai. uzvakar metais pasenau. Laukiu sampano ir kazkodel lobsterio noretusi. Kad gyvai negavau nieko, tai nors virtualiai.

is anksto visoms didelis ACIU. ir uz dovanas ir uz grazius zodzius, ir uz sampana su lobsteriu ir uz siaiop - palaikyma.

Maide ir as sveikinu , paveluotai ax.gif Nenervinsiu kvailais zodziais, bet nuosirdziai linkiu isspardyt visoms bedoms uzpakalius ir pagaliau buti laimingai.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Maide, sveikinu, linkiu geresnių metų 4u.gif

QUOTE(*River* @ 2012 02 07, 23:22)
Buvau pas endokrinologe, tai ji sake, kad su mano hormonais tureciau naturaliai pastoti (o as tiek pergyvenau). Paziurejo skydliauke, viskas normalu. Taigi, atsikraciau nors vienos paranojos 

Valio thumbup.gif

O man pirmą kartą per n metų sutriko O unsure.gif Turėjau labai daug streso aną savaitę, ir va.. viskas nebenormaliai, per ankstyva, be išskyrų, ne tokia, nepilnavertė turbūt.. Tik to betrūko.
Atsakyti