Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(zuzla @ 2012 02 07, 10:57)
nea, dar anksti juk, 9DPO smile.gif galvoju, gal penktadienį jau rodytų ką mastau.gif

12 dpo bus? tai tikrai jau rodys smile.gif man 9dpo jau rode..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 07, 11:51)
12 dpo bus? tai tikrai jau rodys smile.gif man 9dpo jau rode..

nu vo, tada penktadienį jau galėsiu švęsti arba "švęsti" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 07, 12:54)

bet tai dar ilgokai laukt ka.. nors is kitos puses, ryt jau treciadienis, tai kas cia beliko smile.gif Ot but gerai kazkaip is kart zinot, pavyko nepavyko smile.gif paskutiniu metu nebeturiu kantrybes visai.. ax.gif As vis dar tu savo "pirmu" memiu laukiu.. jau vis sakuda ka bet nieko..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 07, 16:00)
bet tai dar ilgokai laukt ka.. nors is kitos puses

iš kitos pusės nesinori pinigų mėtyt, nes nieko nejaučiu..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 07, 11:54)

Penktadieni jau daug sansu, kad kazka rodys thumbup.gif Lauksim geru naujienu 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 02 07, 16:07)
iš kitos pusės nesinori pinigų mėtyt, nes nieko nejaučiu..

Nieko kol kas ir neprivalai jausti irnesakyk.gif

Idomu, kaip Maides vyras unsure.gif
Atsakyti
Laba... NESTUKEMS NESKAITYTI, SILPNUS NERVUS TURINCIOMS IRGI. TEKSTAS TURI SMURTO APRASYMU.
normaliai, issikapanos, tik man baisu i ji ziureti, galva susiuta trijose vietose..(o kaip baisiai susiuvo, kosmaras.. kaip zekas atrodys dabar).. bet lyg tais kaukole nesuskilus.. guli ir tiek.. neduok D kam tokiu vaizdu prisiziureti.. tik siaubo filmuose, kai vietoje veido kruvina mase kazkokia... ir varva visa tai.. aj.. vat ir planuok po to... galvojau, sestadieni tevus aplankysim, dovanas susirinksim, o sekmadieni jau vesiuos as ji i restorana, prabangiai skaniai pavakareniauti su geru vynu, Champes Elysees pasiklausyti ir siaip... O praleidau sekmadieni visiskai kitaip ir net nepasidaziau.. bet uztat prazilau.. dar daugiau.. bet labai ziauri pas mus sistema.. kai pamato toki 'grazu", tai a priori galvoja, kad narkosa, susimuses girtas, kazkokia visuomenes atlieka.. 3 ligonines apvaziavom, atsisake daryti rentgena.. su suntimu vaziavom.. kaip nuo kazkokiu ikiriu musiu.. nebeturiu as nei nervu, nei zodziu.
Atsakyti
Maide, neturiu žodžių... labai liūdna, kad jums visa tai tenka išgyventi.. stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 07, 19:09)
Maide, neturiu žodžių... labai liūdna, kad jums visa tai tenka išgyventi.. stiprybės jums 4u.gif

man paciai liudna.

OK, kur tie jusu sveikinimai. uzvakar metais pasenau. Laukiu sampano ir kazkodel lobsterio noretusi. Kad gyvai negavau nieko, tai nors virtualiai.

is anksto visoms didelis ACIU. ir uz dovanas ir uz grazius zodzius, ir uz sampana su lobsteriu ir uz siaiop - palaikyma.
Atsakyti
žiū, koks gražuolis smile.gif kaip tik tau

user posted image

nu ir šampanas su dovanom mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

sveikinu oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 07 vasario 2012 - 18:32
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 07, 18:19)
man paciai liudna.

OK, kur tie jusu sveikinimai. uzvakar metais pasenau. Laukiu sampano ir kazkodel lobsterio noretusi. Kad gyvai negavau nieko, tai nors virtualiai.

is anksto visoms didelis ACIU. ir uz dovanas ir uz grazius zodzius, ir uz sampana su lobsteriu ir uz siaiop - palaikyma.

neliudek, viskas praeis. 4u.gif as pernai per gimtadieni specialiai i ligonine atsiguliau LP daryt,nes su MB buvau issiskyrus, nesinorejo linksmybiu...
atsimenu pries gerus 8 metus...einu turguje, staiga griuvau,prasidejo traukuliai...griuvau nosim i prieki,o mano nosis ir taip ne is mazuju...svetimi zmones iskviete greitaja. o ligoninej bijojau pati pasiziuret i veidrodi...su savo nosim... ji iki siol kreivoka.. nezinau, ar paguodziau,bet norejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 07, 19:32)
žiū, koks gražuolis smile.gif kaip tik tau
sveikinu oro_buckis.gif
Labai aciu... nes skoni pajutau.. jis virtas su sviesto-cesnaku padazu... bet kazkas kukuruza suvalge g.gif

QUOTE(briukele @ 2012 02 07, 19:37)
neliudek, viskas praeis.  4u.gif as pernai per gimtadieni specialiai i ligonine atsiguliau LP daryt,nes su MB buvau issiskyrus, nesinorejo linksmybiu...
atsimenu pries gerus 8 metus...einu  turguje, staiga griuvau,prasidejo traukuliai...griuvau nosim i prieki,o mano nosis ir taip ne is mazuju...svetimi zmones iskviete greitaja. o ligoninej bijojau pati pasiziuret i veidrodi...su savo nosim... ji iki siol kreivoka.. nezinau, ar paguodziau,bet norejau 4u.gif

o kas tau atsitiko? kad griuvai?
kad tokia cia paguoda.... viskas kazkaip vienu metu.. absoliuciai viskas..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 07, 18:19)
man paciai liudna.

user posted image user posted image user posted image
Atrodo ir to norėčiau palinkėti, ir to... bet... atrodo visi žodžiai dabar kažkokie ne tie.. tokie banalūs... tokie nedžiuginantys, nepaguodžiantys ir gal net erzinantys tave būtų...
Bet tu laikykis... mes su tavim user posted image
Atsakyti