Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(*River* @ 2012 02 06, 16:24)
O ka ten nori darytis? HCG?  (ten hCG nedaryciau, nes gal ne ta pacia diena butu atsakymai)

dėl laiko trukūmo man ne tiek svarbu per kiek laiko, kaip kad būtų pakeliui smile.gif o pakeliui man endemik..
Geromedoj berods tą pačią dieną atsakymai? g.gif ji kaip ir arčiau, gal ir ištrukčiau iš darbo pusvalandukui..
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 06, 16:22)
As irgi prisiskaicius SM reklamos norejau pas ji  biggrin.gif Bet is tikruju tai ir blogu atsiliepimu maciau, jei buciau pirmiausia juos perskaicius, buciau ne uz ka nenorejus  schmoll.gif Manau, kol nesusitiksit asmeniskai, nieko ir nesuzinosite  mirksiukas.gif
Pvz. apie Klima cia prisiskaiciau, kad nemalonus, sunku bendrauti, bet man jis kaip tik visai draugiskas pasirode  smile.gif Gal dar neparode savo tikrojo veido  blink.gif  lotuliukas.gif
Kai ziurinejom Embrions puslapi, tai vyras visai nenorejo pas Treisa. Jam kazkoks jaunas gydytojas labiausiai patiko, o man gal ir Treisas... (vyras sake, todel, kad Treisas nuotraukoje sypsosi smile.gif)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif būtent, kai pamatysiu,t ada žinosiu, IVF skyrelyje panos irgi ir gerai,ir blogai parašė, nu žodžiu doh.gif

Klausykit, Maidė dingo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 06, 16:32)

Geromedoj berods tą pačią dieną atsakymai?

Taip, ir ten gana nebrangu.

QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 06, 16:34)

Aha... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 06, 16:34)

QUOTE(*River* @ 2012 02 06, 16:36)

vakar tai buvo prisijungus.. tikiuosi, vakarop pasirodys
Atsakyti
vyra partrenke.. ligonines, poliklinikos, policija, smegenu sutrenkimas.. su gimtadieniu, maide... karste as maciau tokius gimtadienius.
Atsakyti
nu šakės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 06, 14:49)
Zarazas butinai issitirk, ziurek, bus ir kaip pas mus su vyru, ji tyre, tyre, nieko pas ji nerasdavo, o kai man galiausiai padare tepineli ir surado! (Ir meskos rase, kad jiems taip buvo). Tai nedelsk, nes jei surastu ka nors, tai tektu abiems gerti antibus, o tai reiskia, kad po to dar reiktu laukti 2-3 men. kol atsigaus vyro sperma...
Hormonus:
3-5 c.d.
LH
FSH
E2
Testosteronas

7-ta diena po ovuliacijos
PRG
PRL

Tuo paciu dar ir skydliaukes hormonus: TTH (man endokrinologe dar paskyre FT4 ir ATPO)

aciu labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 06, 17:52)
vyra partrenke.. ligonines, poliklinikos, policija, smegenu sutrenkimas.. su gimtadieniu, maide... karste as maciau tokius gimtadienius.

NU sakes..... Laikykis, Mergaite 4u.gif
Atsakyti

blink.gif Truksta zodziu... Laikykites unsure.gif
Atsakyti

siaubas unsure.gif

laikykites abu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 06, 18:52)

doh.gif laikykis..
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 02 06, 17:32)
dėl laiko trukūmo man ne tiek svarbu per kiek laiko, kaip kad būtų pakeliui smile.gif o pakeliui man endemik..
Geromedoj berods tą pačią dieną atsakymai? g.gif ji kaip ir arčiau, gal ir ištrukčiau iš darbo pusvalandukui..

Zuzla, darei HCG? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 07, 09:41)
Zuzla, darei HCG? ax.gif

nea, dar anksti juk, 9DPO smile.gif galvoju, gal penktadienį jau rodytų ką mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 06, 18:52)

Nu pyp... Ot š....Nu klausyk, žinai tą jau šiek tiek nuvalkiotą posakį: gyvenimas kaip zebras: juoda-balta, juoda-balta, šikna,balta-juoda, balta.. Turbūt dabar kaip tik tau ta.... subinė... jau judėk link baltos dabar... 4u.gif
Atsakyti