Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

RIVER,
taip i Latvija, bet kad pas musu Treisa ten ilgai laukti reikia. Tai dar viskas oi kaip uztruks doh.gif
Bet gal dar taip geriau, pasistiprinsim organizma, pagersim papildu.
O tu paskaiciau ruosiesi GN?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 06, 14:16)
nežinau, kaip kitą ciklą.. gausiu didesnę dozę clost'o, gal antroje kiaušidėje irgi kas nors užaugs, tai ar bandyt dar sykį natūraliai ar negaišti ir IUI daryt, mažu spermiukai nepatenka kur reikia unsure.gif

Manau, bandyt reiketu dar kelis kartus, nes kiek atsimenu pas tavo vyra viskas idealu (aisku, tikekimes, kad kito ciklo isvis nebeprireiks). Ir kiek atsimenu GN dar nedarei. Kad buvai pastojusi, nera irodymas, kad viskas gerai, Klimas sake, kad uztenka, kad vienas kiausintakis butu uzsikimses ir tai gali trukdyti (ypac, jei uzsikimses prie gimdos, kaip jis sake). Sake, butu pinigai i bala tokiu atveju g.gif Manau, pries IUI gal ir vertetu GN pasidaryti g.gif

QUOTE(,,Selina'',2012 02 06, 14:19)
RIVER,
taip i Latvija, bet kad pas  musu Treisa ten ilgai laukti reikia. Tai dar viskas oi kaip uztruks doh.gif
Bet gal dar taip geriau, pasistiprinsim organizma, pagersim papildu.
O tu paskaiciau ruosiesi GN?

O tau irgi pas Treisa norisi? biggrin.gif Kada vaziuosit? As irgi pries tai buvau uzsiregistravusi pas ji (bet taip ir nenuvaziavom), bet dabar, kai paskaiciau kokios eiles pas ji doh.gif schmoll.gif Dar kaip tik prisiskaiciau geru atsiliepimu apie kitus, tai manau, kitasyk bandysiu vaziuoti pas kita gydytoja g.gif
Ruosiuosi, svarstau, drebinu kinkas del tos GN... Man tai nera kur skubeti, nemanau, kad anksciau vasaros vyra pagydysim verysad.gif
O tu dareisi GN?
Atsakyti
River,
tu zinok tiesiog jauciu kazkoki nepaaiskinamam nora vaziuoti butent pas ji. Gal kai nuvaziuosim bus atvirksciai, net nezinau smile.gif
O GN nesidarius. As jei rimtai tai dar is vis nieko nesidarius. Zinau kad reikes issitirti chlamidioze ir dar tas 2 kitas. Reikia hormunus darytis, bet tiksliai nezinau kokius..... Kokius tu dareisi? Nes dabar kaip tik menesines arteja, tai galeciau ir progai esant prisiduoti.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 06, 14:29)
Manau, pries IUI gal ir vertetu GN pasidaryti  g.gif

na taip..
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 02 06, 14:35)

O GN nesidarius. As jei rimtai tai dar is vis nieko nesidarius. Zinau kad reikes issitirti chlamidioze ir dar tas 2 kitas. Reikia hormunus darytis, bet tiksliai nezinau kokius..... Kokius tu dareisi? Nes dabar kaip tik menesines arteja, tai galeciau ir progai esant prisiduoti.

Zarazas butinai issitirk, ziurek, bus ir kaip pas mus su vyru, ji tyre, tyre, nieko pas ji nerasdavo, o kai man galiausiai padare tepineli ir surado! (Ir meskos rase, kad jiems taip buvo). Tai nedelsk, nes jei surastu ka nors, tai tektu abiems gerti antibus, o tai reiskia, kad po to dar reiktu laukti 2-3 men. kol atsigaus vyro sperma...
Hormonus:
3-5 c.d.
LH
FSH
E2
Testosteronas

7-ta diena po ovuliacijos
PRG
PRL

Tuo paciu dar ir skydliaukes hormonus: TTH (man endokrinologe dar paskyre FT4 ir ATPO)
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 06, 15:14)

Tau turbut tie visi nestumo pozymiai mintinai zinomi... Sunku taip irgi  4u.gif  Bet smagu, kad kazkas juda i prieki, lauksim naujienu ir ispudziu is LV (bet kaip negreit dar...)

Ačiū 4u.gif Vat tas ir yra, kai jau žinau, kaip būna, tai taip ir "jaučiu" vis doh.gif JEigu tą mėnesį neįsijaučiu labai, tai ir nejaučiu tų požymių, bet jeigu daugiau apie tai galvoju arba dar kokią dienelę vėluoja, tai iš karto..dabar jau aprimau, atbukau, prieš metus-dvejus tai buvo košmaras, jau kelis kartus tokia "nėščia" buvau, kad hcg pamačius žemė iš po kojų slydo.. Dabar jau kažkaip tos vilties labai mažai, bet vis tiek prisigalvoju nesąmonių, pvz, jei bus ilga schema, tai reikia pradėti leistis vaistus ciklo gale, kaip suprantu, o kas, jeigu kaip tik tą mėnesį būtų užkibę? doh.gif Suprantu,kad nusišneku, bet...

O negreit tai dėl to, kad Treijsas išvažiuoja mėnesiui..turiu tokią "laimę" pataikyt.. o man su darbu didelės bėdos, taip sunku planuotis viską..miau...

QUOTE(,,Selina'',2012 02 06, 15:35)
River,
tu zinok tiesiog jauciu kazkoki nepaaiskinamam nora vaziuoti butent pas ji. Gal kai nuvaziuosim bus atvirksciai, net nezinau smile.gif

nu va aš irgi kažkaip noriu pas jį, o gal pasigailėsiu po pirmos konsultacijos doh.gif
dabar irgi galvoju, dar pagersim visko, pastiprėsim, tokiu oru vis tiek be ryšio, va dabar liūlys iki kelių..
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 06, 15:08)

nu va aš irgi kažkaip noriu pas jį, o gal pasigailėsiu po pirmos konsultacijos doh.gif

As irgi prisiskaicius SM reklamos norejau pas ji biggrin.gif Bet is tikruju tai ir blogu atsiliepimu maciau, jei buciau pirmiausia juos perskaicius, buciau ne uz ka nenorejus schmoll.gif Manau, kol nesusitiksit asmeniskai, nieko ir nesuzinosite mirksiukas.gif
Pvz. apie Klima cia prisiskaiciau, kad nemalonus, sunku bendrauti, bet man jis kaip tik visai draugiskas pasirode smile.gif Gal dar neparode savo tikrojo veido blink.gif lotuliukas.gif
Kai ziurinejom Embrions puslapi, tai vyras visai nenorejo pas Treisa. Jam kazkoks jaunas gydytojas labiausiai patiko, o man gal ir Treisas... (vyras sake, todel, kad Treisas nuotraukoje sypsosi smile.gif)
Atsakyti
tik niekaip nerandu, ar jie daro tyrimus žolyno g., nes girdėjus tik apie gėlių g.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 06, 15:56)
as Kaune klausiau, jei apie ta pati kalbam  biggrin.gif

aš apie Vilnių iš River* citatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 06, 15:53)
tik niekaip nerandu, ar jie daro tyrimus žolyno g., nes girdėjus tik apie gėlių g.

Ju puslapyje

Žolyno g. 36
Mikrobiologiniai, cheminiai tyrimai

Gėlių g. 9
Serologiniai, parazitologiniai tyrimai

Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 06, 16:10)

ačiū smile.gif buvau radus, bet kažkodėl suabejojau laugh.gif
reiškia, man netinka, iki gėlių į kitą miesto galą reik važiuot, nieko nesutaupyčiau, nebent reikėtų eilę tyrimų darytis.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 06, 16:17)
ačiū smile.gif buvau radus, bet kažkodėl suabejojau laugh.gif
reiškia, man netinka, iki gėlių į kitą miesto galą reik važiuot, nieko nesutaupyčiau, nebent reikėtų eilę tyrimų darytis.

O ka ten nori darytis? HCG? (ten hCG nedaryciau, nes gal ne ta pacia diena butu atsakymai)
Atsakyti