Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(meskos @ 2012 02 05, 18:18)

River - man buvo siek tiek panasi situacija,  prigasdino su bacilom, kad bus kaiusintakiai va taip pat va nepratekami, del ko atseit ir nepastoju..Tada is karto LP, jokiu GN jau net nesiule, ir nieko..viskas super, kiausintakiai tvarkoj, tik rado endo II..  Taip kad nebutinai pas tave irgi ka nors ras del ureaplazmu, bet kuriuo atveju suzinotum tik po LP..

Kodel tik po LP, o GN neuztenka?

Dar nesupratau, kodel gyd. ureaplazmas prilygino infekcijai, bent jau as nepamenu, kad pas mane kada nors butu buvusi infekcija, ir tepinelyje nebuvo leukocitu (2-3 leukocitai turbut nereiskia infekcijos?) Man aplamai buvo sunku patiketi, kad pas mane rado tas zarazas, nes vyras buvo tirtas gal 3 kartus (dabar irgi), skirtingais metodais ir pas ji ureaplazmu niekada nerasdavo... unsure.gif O gal sumaise mano tepinelius laboratorijoje rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 05, 19:30)
sausoka blush2.gif perlaikiau MB "dėka".. o ir vynas buvo pakeistas alumi su kepta duona doh.gif  biggrin.gif

kaip tau sekas? smile.gif

Labas rytas 4u.gif Siandien masinyte nesikure, susalau, bet tikiuosi bus gera savaite 4u.gif Zuzla, vadinasi vyno eile kita savaitgali:) As penktadieni buvau su draugem mergvakari, nzn kiek raudono vyno isgeriau.. pirma kart tiek, bloga nebuvo, nu ir gerai biggrin.gif Apie NT ziurejau rasei, bet dar cia kita sekmadieni ar jau praejusi darei? ax.gif
O as dabar tinku i skyreli "laukimas", laukiu mm.. bus pirmas ciklas po persileidimo ir nzn planuoti, ar dar laukti.. nesugalvoju dar verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 02 05, 21:00)
Kodel tik po LP, o GN neuztenka?

Dar nesupratau, kodel gyd. ureaplazmas prilygino infekcijai, bent jau as nepamenu, kad pas mane kada nors butu buvusi infekcija, ir tepinelyje nebuvo leukocitu (2-3 leukocitai turbut nereiskia infekcijos?) Man aplamai buvo sunku patiketi, kad pas mane rado tas zarazas, nes vyras buvo tirtas gal 3 kartus (dabar irgi), skirtingais metodais ir pas ji ureaplazmu niekada nerasdavo...  unsure.gif O gal sumaise mano tepinelius laboratorijoje  rolleyes.gif

Zinok, nzn kodel vieni GN dar daro, kiti iskart LP skiria.. tai as negaliu kategoriskai nieko teigti, priklauso nuo situacijos ir nuo gyd. Kadangi kai nuejau pas gyd pas kuri ir buciau darius LP, tai jis iskart dar itare endo, ir nieko nelauke..Po to mano gine labai nustebo kad buvo endo o ne kiausintakiu bedos del tu plazmu.. Beje pas MB irgi niekad nerado jokiu nieko blogo, rado tik pas mane, bet mums aiskino, kad pas vyrus daug sunkiau uzrasti.. ir gydyma vistiek skyre abiems. Zinok jei manai, kad sumaise kartok tyrima, bet cia matyt is retesniu atveju.. As kaip ir tada taip ir dabar, rinkciaus buda, kuriuo galima kazka pataisyti ne tik paziureti, mano atveju su endo vistiek LP reikejo..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 06, 10:16)
Zuzla, vadinasi vyno eile kita savaitgali:)

As penktadieni buvau su draugem mergvakari, nzn kiek raudono vyno isgeriau.. pirma kart tiek, bloga nebuvo, nu ir gerai biggrin.gif

Apie NT ziurejau rasei, bet dar cia kita sekmadieni ar jau praejusi darei? ax.gif

O as dabar tinku i skyreli  "laukimas", laukiu mm.. bus pirmas ciklas po persileidimo ir nzn planuoti, ar dar laukti.. nesugalvoju dar verysad.gif

na gal, šiek tiek.. nes norėčiau po savaitgalio abstinente patapti blush2.gif

thumbup.gif

kitą sekmadienį pagal idėją, bet gal nesigadinsiu nervų ir hcg pirmadienį priduosiu g.gif jei mmm anksčiau neatkeliaus.

palauk 4u.gif tegu viskas susitato į savo vėžes.
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 06, 10:20)
Zinok, nzn kodel vieni GN dar daro, kiti iskart LP skiria.. tai as negaliu kategoriskai nieko teigti, priklauso nuo situacijos ir nuo gyd. Kadangi kai nuejau pas gyd pas kuri ir buciau darius LP, tai jis iskart dar itare endo, ir nieko nelauke..Po to mano gine labai nustebo kad buvo endo o ne kiausintakiu bedos del tu plazmu..

Beje pas MB irgi niekad nerado jokiu nieko blogo, rado tik pas mane, bet mums aiskino, kad pas vyrus daug sunkiau uzrasti.. ir gydyma vistiek skyre abiems.

LP labai nenoriu del narkozes... O kai dar net neaiski situacija su vyru, nezinia, kada jis issigydys ta savo uzdegima... (ir ar tas gydymas pades atsigauti jo spermai g.gif ) Tik tiek, kad bijau, jog GN man bus neinformatyvi, nes is baimes uzspazmuos man ten viskas (vien pagalvojus apie ta procedura sutraukia pilva doh.gif )

Matai, kaip idomu su tom ureaplazmom, bet tai kaip tada suzinoti, ar vyrui po gydymo jos isnyko? Gal dabar, kai nustojom saugotis, jis vel is naujo mane apkrete? Jei darysiu GN, gal reiketu pries tai vel persitirti, kad negauciau infekcijos? g.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 02 06, 10:21)

kitą sekmadienį pagal idėją, bet gal nesigadinsiu nervų ir hcg pirmadienį priduosiu g.gif jei mmm anksčiau neatkeliaus.

4u.gif Kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 06, 13:04)
4u.gif  Kaip jautiesi?

niekaip unsure.gif jokių požymių, pojūčių ir t.t.. tik išskyrų padaugėjo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 06, 13:19)
niekaip unsure.gif jokių požymių, pojūčių ir t.t.. tik išskyrų  padaugėjo mastau.gif

Kazkada, kai paskaiciau apie nestumo pozymius, iskart pradejau juos visus jausti lotuliukas.gif Siaip, mano manymu, tie ankstyvieji pozymiai yra labiau psichologines kilmes. Geriausia turbut butu atsipalaiduoti ir negalvoti apie tuos pozymius biggrin.gif Nors man tokioje situacijoje atsipalaiduoti tikrai nepavyktu blush2.gif Kantrybes tau belaukiant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 06, 13:40)
Kantrybes tau belaukiant  4u.gif

user posted image
Atsakyti
Suprantu Tave Zuzla, kaip sunku islaukti 4u.gif

As ir kol nezinojau v drinks_cheers.gif yro rezultatu, tai vis laukdav drinks_cheers.gif u, kiek testu dariausi, vyliausi.... O dabar jau kazkaip dzin. Vis tiek zinau, kad natur jokiu sansu smile.gif
Atsakyti
Selina, na va, o mes kiekvieną mėnesį su ta viltim..na, bet ..jau gal tai į pabaigą, balandžio 2 d. į LV.
Atsakyti
As pries tai irgi daug vilciu turejau, bet yra kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 02 06, 13:47)
As ir kol nezinojau v drinks_cheers.gif yro rezultatu, tai vis laukdav drinks_cheers.gif u, kiek testu dariausi, vyliausi.... O dabar jau kazkaip dzin. Vis tiek zinau, kad natur jokiu sansu smile.gif

console.gif Ka dabar planuojate, ar vis dar i Latvija ruosiates?

QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 06, 14:06)
Selina, na va, o mes kiekvieną mėnesį su ta viltim..na, bet ..jau gal tai  į pabaigą, balandžio 2 d. į LV.

Tau turbut tie visi nestumo pozymiai mintinai zinomi... Sunku taip irgi 4u.gif Bet smagu, kad kazkas juda i prieki, lauksim naujienu ir ispudziu is LV (bet kaip negreit dar...)
Atsakyti
nežinau, kaip kitą ciklą.. gausiu didesnę dozę clost'o, gal antroje kiaušidėje irgi kas nors užaugs, tai ar bandyt dar sykį natūraliai ar negaišti ir IUI daryt, mažu spermiukai nepatenka kur reikia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 06 vasario 2012 - 14:18