QUOTE(zuzla @ 2012 02 05, 19:30)
sausoka
perlaikiau MB "dėka".. o ir vynas buvo pakeistas alumi su kepta duona
kaip tau sekas?
Labas rytas
Siandien masinyte nesikure, susalau, bet tikiuosi bus gera savaite
Zuzla, vadinasi vyno eile kita savaitgali:) As penktadieni buvau su draugem mergvakari, nzn kiek raudono vyno isgeriau.. pirma kart tiek, bloga nebuvo, nu ir gerai
Apie NT ziurejau rasei, bet dar cia kita sekmadieni ar jau praejusi darei?
O as dabar tinku i skyreli "laukimas", laukiu mm.. bus pirmas ciklas po persileidimo ir nzn planuoti, ar dar laukti.. nesugalvoju dar
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 02 05, 21:00)
Kodel tik po LP, o GN neuztenka?
Dar nesupratau, kodel gyd. ureaplazmas prilygino infekcijai, bent jau as nepamenu, kad pas mane kada nors butu buvusi infekcija, ir tepinelyje nebuvo leukocitu (2-3 leukocitai turbut nereiskia infekcijos?) Man aplamai buvo sunku patiketi, kad pas mane rado tas zarazas, nes vyras buvo tirtas gal 3 kartus (dabar irgi), skirtingais metodais ir pas ji ureaplazmu niekada nerasdavo...
O gal sumaise mano tepinelius laboratorijoje
Zinok, nzn kodel vieni GN dar daro, kiti iskart LP skiria.. tai as negaliu kategoriskai nieko teigti, priklauso nuo situacijos ir nuo gyd. Kadangi kai nuejau pas gyd pas kuri ir buciau darius LP, tai jis iskart dar itare endo, ir nieko nelauke..Po to mano gine labai nustebo kad buvo endo o ne kiausintakiu bedos del tu plazmu.. Beje pas MB irgi niekad nerado jokiu nieko blogo, rado tik pas mane, bet mums aiskino, kad pas vyrus daug sunkiau uzrasti.. ir gydyma vistiek skyre abiems. Zinok jei manai, kad sumaise kartok tyrima, bet cia matyt is retesniu atveju.. As kaip ir tada taip ir dabar, rinkciaus buda, kuriuo galima kazka pataisyti ne tik paziureti, mano atveju su endo vistiek LP reikejo..