Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF, laukimas...

QUOTE(Maidenana @ 2012 02 01, 14:50)
mano vyrui A+B buvo tragedija. Zemiausia norma skaitosi 52%, vyras teturejo... nu kazkur 16. labai pakilo iki net 90% kai jis aktyviai pradejo L-Arginina. tai tokia aminorugstis, i butiniausiu penketuka ieina. jis truputeli pakainoja ir jo reikia daug, vyras gere kazkaip atsikeles 3 (ant tuscio skrandzio geriamos), dienos begyje 5 (iskarto) ir vakare pusvalandi pries valgi 5.. bet nepamirsk, kad jis sportuoja, tai tavajam vietoj 5 liktu 3. tai 9 per diena. skystina krauja ir siaip deguoni po organizma pavarineja. As pati ji geriau, tai dabar is viso svarstau kas man labiau padejo, ar argininas ar aspirinas. ir manau, kad saveikoje su L-carnitine butu dar geriau..

aha, aš irgi pajutau MB vyro turto ženklų pagerėjimą per paskutinę IUI - net gydytojos aikčiojo lotuliukas.gif nuo 13 iki 78 mln/ml pakėliau thumbup.gif
irgi, manau, daugiausiai padėjo aminorūgštys, bet aš visokias daviau komplekte pavadintam "Protivity" ]http://coral-club-lt_eu/ eiti katalogas ir ten žiūrėti ([/COLOR]reikia gert po 5 per dieną, bet aš daviau 2-3kaps.) ir dar vyrams žolių rinkinį daviau iš šių produktų. daugiau, aišku, griežtas "ne" alkoholiui ir pirtims. net judrumas nuo 36 pakilo iki 47 proc. taigi tikrai tai veikia, bet reikia gert kokius 1,5-3mėn, nes juk sperma gaminasi per 3 mėn. taigi pabandykit, ar Jūsiškiams veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 01 vasario 2012 - 16:23
QUOTE(,,Selina'',2012 02 01, 16:04)
Zinau, ka reiskia gyventi pragare..... Pernai turejau tiek rupesciu ir streso, kad baisu, na praktiskai atsisedo man ant sprando Boso padejeja. Galvojau, kad nebeistversiu, bet..... As galiausiai pastebejau, kad, kai pamato, kad as susinervinusi ar nusiminusi, ji jausdavo pasitenkinima. Na kaip energetinis vampyras, tiesiog siurbte siurbia. Nuo tada vaiksciojau su sypsena, jokiu reakciju, tik plati sypsena, nesvarbu, ka besakytu.... Ir nepatikesit, bet padejo...
Nenusimink taip Kitty, gal tiesiog praeis viskas ir tiek.  4u.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif dabar kol kas kitokius sprendimus matau, bet paaiskes penktadieni.
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 01, 23:58)
o situs LH, FSH, E2, PRL, raudoniuke, citomegalovirusas , toksoplazmoze , hepatitas B ir C, ZIV ir sifilis, juos daro Silainiu poliklinikoj ?? ar cia tik i privacias - VK, Via Medica, BMP...Visos brangios.

Gal paskambink ir paklausk, bus aiskiausia. As dariausi privacioj, tai nezinau
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 02, 14:11)
INFO KAM AKTUALU TYRIMAI 4u.gif
Kaune Šilainių poliklinika B korpusas III aukstas 330 kab., dirba nuo 7.40 iki 17 val. Daugelį veža į Vilnių, todėl siūlau neit penktadienį, nes neišveš tada, o tik pirmadienį. sakė, kad padaro per savaitę. Kainos :
Skydliaukės visi 62 lt
FER ( geležis) 5,50 lt
Toksiplazmozė 27+27
Citomegalo 47+34
raudoniukė 29+27
AIDS 15
Sif 4,5+5,5

sakyčiau kainos super geros  thumbup.gif

Ačiū, o tai čia visiems "iš gatvės" galima?
Atsakyti
priviet mirksiukas.gif
kur visos pasidėjot? sušalot?
aš tai gavau eilinę dozę neštukiškų pergyvenimų doh.gif tris dienas tylėjo, bet vat reikėjo išsipasakot, nuotaiką pagadinti prieš savaitgalį..

kas ką savaitgalį? aš tai šian kepsiu lašišą ir gersiu raudoną vyną. va taip.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 03, 15:58)
priviet mirksiukas.gif
kur visos pasidėjot? sušalot?
aš tai gavau eilinę dozę neštukiškų pergyvenimų doh.gif tris dienas tylėjo, bet vat reikėjo išsipasakot, nuotaiką pagadinti prieš savaitgalį..

Laba,

pas mumis visada labai silta namie, radiatoriai ant minimumo ir vis tiek 23-24 laipsniai. Kaimynai pakeite administruojancia imone, nes 1 litu pigiau kainavo komunalines paslaugos, bet uz sildyma turbut mokesim kokiais 100 litu daugiau doh.gif

palauk, tuoj pati busi nestuke.gif, dar ne taip smegeneles suskystes lotuliukas.gif

kepu bandeles su cinamonu (radau kazkokioj temoj ir susigundziau). Tipo, laikausi dietos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 03, 16:10)
palauk, tuoj pati busi nestuke.gif, dar ne taip smegeneles suskystes  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif
šiaip nervuoja šis dviejų savaičių terminas doh.gif kiekvienas pojūtis klausimus kelia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 03, 16:13)
irnesakyk.gif
šiaip nervuoja šis dviejų savaičių terminas doh.gif kiekvienas pojūtis klausimus kelia doh.gif

Kiek dar dienu liko?
Megaukis tuo... As tai visai noreciau patirti ta laukimo jausma, bet su mano vyro sperma tai labai naivu butu kazko tiketis...
Buvau pas gyd., sake, kad butinai reikia daryti gimdos nuotrauka, net jei darysiu IVF unsure.gif O as jau tikejausi nusimuilinti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 03, 16:20)
Kiek dar dienu liko?

Megaukis tuo... As tai visai noreciau patirti ta laukimo jausma, bet su mano vyro sperma tai labai naivu butu kazko tiketis...

Buvau pas gyd., sake, kad butinai reikia daryti gimdos nuotrauka, net jei darysiu IVF  unsure.gif O as jau tikejausi nusimuilinti  hihihi.gif

liko.. NT tik po kito sekmadienio, jei mmm anksčiau neateis.

menkas malonumas, nes kiekvienas ciklas gali būti vaisingas, nes vyro sperma tai gera. ir per visus šiuos metus tai pakankamai užkniso tas laukimas dry.gif

taigi per GN tik kiaušintakių praeinamumą tikrina mastau.gif muilinkis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 03, 16:29)
liko.. NT tik po kito sekmadienio, jei mmm anksčiau neateis.

menkas malonumas, nes kiekvienas ciklas gali būti vaisingas, nes vyro sperma tai gera. ir per visus šiuos metus tai pakankamai užkniso tas laukimas dry.gif

taigi per GN tik kiaušintakių praeinamumą tikrina mastau.gif muilinkis smile.gif

Labai noreciau, kad nebeateitu jau tau tos mm 4u.gif Pas jus gi sitas ciklas pagerintas, tai praeiti ciklai nebesiskaito mirksiukas.gif

Siaip tai jo, pirmus pusantru metu, kol dar nezinojau vyro situacijos, bliaudavau per kiekvienas mm. Ir po to dar kazkiek metu bliaudavau rolleyes.gif Po to nusibodo, dabar net neatsimenu, kokia ciklo diena, tik uzsizymiu, kai mm prasideda (tam, kad zinociau, kad patogiau vaziuoti atostogauti ir t.t.)

Jis man sake, kad jei kiausintakiai uzsikimse is galu prie gimdos, tai IVF beveik garantuotai nepavyktu, reiktu pries tai ta sutvarkyti, turbut LP budu unsure.gif O kadangi pas mane buvo tu ureaplazmu, tai yra tikimybe, kad bus uzsikimse unsure.gif Na kazka tokio, ne viska supratau, ka jis ten kalbejo, nes nuo salcio buvo atsijunge smegenys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 02 03, 16:42)
Labai noreciau, kad nebeateitu jau tau tos mm  4u.gif  Pas jus gi sitas ciklas pagerintas, tai praeiti ciklai nebesiskaito  mirksiukas.gif

Jis man sake, kad jei kiausintakiai uzsikimse is galu prie gimdos, tai IVF beveik garantuotai nepavyktu

tai kad normaliems žmonėms, kuriuos dabar stimuliacijos pagalba "padarė" iš mūsų, ne iš pirmo karto pavyksta.. bet ačiū už gerus norus 4u.gif

aaa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 03, 16:58)
priviet mirksiukas.gif

Labas vakaras 4u.gif Kaip ta lasisa gavosi, Zuzla?smile.gif

Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 02 03, 17:42)
Jis man sake, kad jei kiausintakiai uzsikimse is galu prie gimdos, tai IVF beveik garantuotai nepavyktu, reiktu pries tai ta sutvarkyti, turbut LP budu  unsure.gif   O kadangi pas mane buvo tu ureaplazmu, tai yra tikimybe, kad bus uzsikimse  unsure.gif Na kazka tokio, ne viska supratau, ka jis ten kalbejo, nes nuo salcio buvo atsijunge smegenys biggrin.gif

River - man buvo siek tiek panasi situacija, prigasdino su bacilom, kad bus kaiusintakiai va taip pat va nepratekami, del ko atseit ir nepastoju..Tada is karto LP, jokiu GN jau net nesiule, ir nieko..viskas super, kiausintakiai tvarkoj, tik rado endo II.. Taip kad nebutinai pas tave irgi ka nors ras del ureaplazmu, bet kuriuo atveju suzinotum tik po LP..

Maide- kaip laikais? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 05 vasario 2012 - 18:18
QUOTE(meskos @ 2012 02 05, 18:18)
Kaip ta lasisa gavosi, Zuzla?smile.gif

sausoka blush2.gif perlaikiau MB "dėka".. o ir vynas buvo pakeistas alumi su kepta duona doh.gif biggrin.gif

kaip tau sekas? smile.gif
Atsakyti