QUOTE(Maidenana @ 2012 02 01, 14:50)
mano vyrui A+B buvo tragedija. Zemiausia norma skaitosi 52%, vyras teturejo... nu kazkur 16. labai pakilo iki net 90% kai jis aktyviai pradejo L-Arginina. tai tokia aminorugstis, i butiniausiu penketuka ieina. jis truputeli pakainoja ir jo reikia daug, vyras gere kazkaip atsikeles 3 (ant tuscio skrandzio geriamos), dienos begyje 5 (iskarto) ir vakare pusvalandi pries valgi 5.. bet nepamirsk, kad jis sportuoja, tai tavajam vietoj 5 liktu 3. tai 9 per diena. skystina krauja ir siaip deguoni po organizma pavarineja. As pati ji geriau, tai dabar is viso svarstau kas man labiau padejo, ar argininas ar aspirinas. ir manau, kad saveikoje su L-carnitine butu dar geriau..
aha, aš irgi pajutau MB vyro turto ženklų pagerėjimą per paskutinę IUI - net gydytojos aikčiojo nuo 13 iki 78 mln/ml pakėliau
irgi, manau, daugiausiai padėjo aminorūgštys, bet aš visokias daviau komplekte pavadintam "Protivity" ]http://coral-club-lt_eu/ eiti katalogas ir ten žiūrėti ([/COLOR]reikia gert po 5 per dieną, bet aš daviau 2-3kaps.) ir dar vyrams žolių rinkinį daviau iš šių produktų. daugiau, aišku, griežtas "ne" alkoholiui ir pirtims. net judrumas nuo 36 pakilo iki 47 proc. taigi tikrai tai veikia, bet reikia gert kokius 1,5-3mėn, nes juk sperma gaminasi per 3 mėn. taigi pabandykit, ar Jūsiškiams veikia