QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 01, 14:46)
o kas darbe ??
pas mus istisine itampa, bandyt nereaguot neiamoma, o musu atveju visoms reikia ramybes, o ka daryt kai jos nera ir nezinia ar bus kada ?
Savo poliklinikoj daug mokesiu, seimos privati Silainiu, tai dariausi skydliaukes, sumokejau tikrai nemazai.
Ai..ilga istorija, perkelia mane į kitą skyrių, sumažino atlyginimą, griauna viską man, iš mano jaukios aplinkos kiša į visai kitokią, pas žmones, su kuriais man negera, o jie man vadovaus, viskas keičiasi 180 kampu, darbo daugėja nežmoniškai, o man reikės važinėti į Rygą ir t. t., i rkur gauti ramybės? Iš viso išeiti? O ką daryti su pinigais? Ir ką daryt, jeigu nepasiseks IVF..O aš tokios kvailos perdėtai emocingos natūros, "nereaguoti" man - tušti žodžiai, jei protu save ir įtikinsiu nereaguoti - verčiasi per kitur, širdies veikla trinka, nemiga prasideda, skrandžio problemos ir t. t. O man taip dabar reikia ramybės... Ir taip netikėtai viskas persivertė, prieš kelis mėnesius prasidėjo ir dabar jau piką pasiekė, nebežinau nieko.. Ir tau
, laikykis, š, kai nuolatinė įtampa, negerai taip, bet ką daryti..
Dėl tyrimų..net nežinau, o jeigu Visuomenės sveikatos centre?
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 02 01, 14:50)
mano vyrui A+B buvo tragedija. Zemiausia norma skaitosi 52%, vyras teturejo... nu kazkur 16. labai pakilo iki net 90% kai jis aktyviai pradejo L-Arginina. tai tokia aminorugstis, i butiniausiu penketuka ieina. jis truputeli pakainoja ir jo reikia daug, vyras gere kazkaip atsikeles 3 (ant tuscio skrandzio geriamos), dienos begyje 5 (iskarto) ir vakare pusvalandi pries valgi 5.. bet nepamirsk, kad jis sportuoja, tai tavajam vietoj 5 liktu 3. tai 9 per diena. skystina krauja ir siaip deguoni po organizma pavarineja. As pati ji geriau, tai dabar is viso svarstau kas man labiau padejo, ar argininas ar aspirinas. ir manau, kad saveikoje su L-carnitine butu dar geriau..
As pradzioje galvojau, kad tai tamoxi poveikis, taciau spermos kiekis krenta (nuo 56 mln iki 20), o judrumas islikes 86%.. tai tikrai tada ne tamoxi ta sutaise..
Mes su vyru abu geriam ir argininą, ir karnitiną, bet pasakymas, kelias tabletes gerti, man keistai skamba - juk žiūrint, kokio stiprumo.. Pvz aš iš JAV atsisiunčiau 3000 mg, tai vienos per akis.
Kaip ir Q10, pas mus po 30 ar 60 mg, ten - po 100..